تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1532 از 1635 اولاول ... 5321032143214821522152815291530153115321533153415351536154215821632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,311 به 15,320 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ممنون از پاسختون. سایز دوربین واسم مهمه. هم fuji x-s1 هم canon sx50 وهم sony hx300 واقعا دوربین های خوبین ولی سایزشون بزرگه. من یه چیز واقعا کامپکت تری می خوام(high end compact در واقع). تازه می خوام زومشم نسبتا خوب باشه و کیفیت عکس هم خیلی خوب!(هم خر و هم خرما!) ) نظرتون در مورد Sony Cybershot HX50 و Sony Cyber-Shot DSC-RX100 چیه؟
    سلام دوست عزیز ، اگه بهترین کیفیت را می خواهی داشته باشی و تا دو میلیون تومان هم میتونید هزینه کنید Fujifilm X-S1 بهترین دوربین برای شماست. یک بدنه ی حرفه ای مثل دی اس ال آر ها، یک سنسور بزرگ و یک لنز با زوم 26 برابر و از کیفیت خود لنز هم خیلی تعریف شده. میشه گفت در کلاسی جداگانه و بالاتر از سایر سوپر زوم ها قرار گرفته است. امکانات کامل و کیفیت عکس بسیار خوب داره.بدنه فلزی و البته سنگینی داره و 26 برابر هم زوم بسیار بسیار خوبیست.این را هم در لیست تحقیق خودتون قرار بدید.
    Last edited by babak.eslami; 08-11-2013 at 03:23.

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

سلام
    بین دو مدل کانن sx280 hs و sx500 is کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ و چرا ؟

کاربری آماتتور هست و برای عکس و فیلم بیشتر داخل خونه از بچه ها و البته خارج از خونه هم استفاده میکنیم اما بیشتر داخل خونه
    اول عکسبرداری مهمه بعد فبلم برداری
    در همین رنج قیمت 700 چیزه دیگه ای هم اگه خوب هست معرفی کنید

مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همگی...
    من ی مدت پی دوربین عکاسی بودم و در نهایت با توجه ب بودجه فعلی دی 3200 نیکون گرفتم...
    اصن با ت.جه ب تعاریف دوستان در سایت های مختلف دوربین جالبی نیست و البته ب این خاطر شاید باشه ک من اول با دی 90 کار کردم بصورت موقت و بعد با دوربین خودم دی 3200...
    وضوح تصویر کم...
    همه چیز از پیش تعیین شده وامکانات دستیش محدوده...!
    هر کاری میکنم تم تصاویر آبیه...!
    کسی هست بشناسه زیر و بم این دوربین رو و باش کار کرده باشه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    بین دو مدل کانن sx280 hs و sx500 is کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ و چرا ؟

کاربری آماتتور هست و برای عکس و فیلم بیشتر داخل خونه از بچه ها و البته خارج از خونه هم استفاده میکنیم اما بیشتر داخل خونه
    اول عکسبرداری مهمه بعد فبلم برداری
    در همین رنج قیمت 700 چیزه دیگه ای هم اگه خوب هست معرفی کنید

مرسی
    بین این دو sx280 با کیفیت تر بوده و به خاطر حس گر cmos که دارد عملکرد بهتر و نویز کمتری در نور کم دارد.اگر از امکانات و طراحی sx500 خوشتان امده می توانید مدل جدیدتر آن یعنی sx510 را خریداری کنید که حسگر آن هم cmos شده است.

5. 2 کاربر از sh_asian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من خودم آماتور هستم و چندتا سوال داشتم:
    1- بین مدل های Fujifilm finepix XF1 و Sony Cybershot DSC-WX200 و Canon Powershot SX280 HS و Canon Powershot S110 (یا s120 در صورتی که توی بازار باشه و از 1 تومن هم قیمتش بالاتر نزنه) کدوم رو برای خرید پیشنهاد میکنید ، الویت من اول کیفیت عکسبرداری مهمه بعد فیلم برداری ؟
    2- در کل لنز EXR CMOS بهتره یا BSI CMOS ؟ در کیفیت خیلی متفاوت هستد؟
    3- در قیمت های حدود 700 تومن کدوم دوربین رو پیشنهاد میکنید (با توجه به کیفیت عکس و در فیلم هم 1080p) ؟
    مرسی
    Last edited by aka70; 09-11-2013 at 20:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    من خودم آماتور هستم و چندتا سوال داشتم:
    1- بین مدل های Fujifilm finepix XF1 و Sony Cybershot DSC-WX200 و Canon Powershot SX280 HS و Canon Powershot S110 (یا s120 در صورتی که توی بازار باشه و از 1 تومن هم قیمتش بالاتر نزنه) کدوم رو برای خرید پیشنهاد میکنید ، الویت من اول کیفیت عکسبرداری مهمه بعد فیلم برداری ؟
    2- در کل لنز EXR CMOS بهتره یا BSI CMOS ؟ در کیفیت خیلی متفاوت هستد؟
    3- در قیمت های حدود 700 تومن کدوم دوربین رو پیشنهاد میکنید (با توجه به کیفیت عکس و در فیلم هم 1080p) ؟
    مرسی
    سلام دوست عزیز به این تاپیک خوش اومدی.
    ترتیب کیفیت عکس
    1-xf-1 fujifilm
    2-canon s110
    3-sx280
    4-wx200
    فقط بدونید که اختلاف کیفیت اولی با دومی خیلی ناچیزه.
    در مورد سوال دوم ، این دو که فرمودید لنز نیستند بلکه سنسور یا حسگر تصویر هستند و تکنولوژی مشابه دارند. حتی exr cmos را exr bsi cmos هم می نامند. چیزی نیست که بشه به این سادگی مقایسه کرد یا گفت کدوم بهتره.خیلی مشابه هست و تازه بسته به کارخانه سازنده کیفیت سنسورها متفاوته.بطورکلی این رو بدونید که جفتشون در عکاسی در نور کم بهتر از ccd ها عمل می کنند.

3- بهترین دوربین در این قیمت sx280 با قیمت حدود 740 با گارانتی نورنگار.

8. این کاربر از sh_asian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان این دوربینا رو هم مدنظر داشته باشید ,قیمتاشون هم خیلی افت کرده
    Canon 100dبا لنز کیت 18-55 قیمت حدود2ت
    Canon eos mاولین دوربین بدون اینه کنن با لنز 18-55 قیمت حدود1700

10. 2 کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

;كسي نيست جوابي ب منم بده دوستان گرامي؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام به همگی...
    من ی مدت پی دوربین عکاسی بودم و در نهایت با توجه ب بودجه فعلی دی 3200 نیکون گرفتم...
    اصن با ت.جه ب تعاریف دوستان در سایت های مختلف دوربین جالبی نیست و البته ب این خاطر شاید باشه ک من اول با دی 90 کار کردم بصورت موقت و بعد با دوربین خودم دی 3200...
    وضوح تصویر کم...
    همه چیز از پیش تعیین شده وامکانات دستیش محدوده...!
    هر کاری میکنم تم تصاویر آبیه...!
    کسی هست بشناسه زیر و بم این دوربین رو و باش کار کرده باشه؟!
    دوست عزیز، من خودم با این دوربین کار نکردم که بتونم نظر قطعی بدم اما اونکه گفتید تم عکس ها آبی رنگه احتمال زیاد مال تنظیمات وایت بالانسه.یه چک بکنید و در حالت های مختلف همچنین در محیط های مختلف امتحان کنید چون میدونید که دوربین همیشه وایت بالانس را درست تنظیم نمیکنه و ممکنه در برخی محیط ها و نورها به اشتباه بیفته.در مورد وضوح تصویر کم اگه منظورتون از وضوح همان رزولوشن باشه که 24 مگاپیکسل رزولوشن بالایی است ولی لنزکیت دوربین نمی تونه چنین رزولوشنی رو به شما بده.اگه دسترسی دارید یکبار با یک لنز خوب تست کنید و نتیجه رو ببینید.مثلا با لنزهای پرایم نیکون مانند 50mm 1.8 g اون موقع متوجه می شید که کیفیت دوربینتون فراتر از چیزیه که فکرش رو میکردید.شاید هم منظورتون از وضوح چیز دیگه ای باشه. این دوربین کیفیت عکس های خوبی داره اما اینکه در مقایسه با d90 به دل شما نشینه تا حدودی حق دارید!البته نه به خاطر کیفیت عکساش بلکه بیشتر به خاطر حسی که بدنه و کنترل های دستی اون دوربین بهتون منتقل میکنه و نسبت به این خیلی فرق داره.تنظیمات دستی این دوربین اصلا محدود نیست و تمام پارامترهای نوردهی قابل تنظیم است با این تفاوت که مثل d90 یا سری های prosumer برای هر مورد دکمه و گردونه ی جداگانه ای نداره و شما باید با میانبرهای و دکمه های مشترک کار کنید تا دستتون بیاد،فکر کنم همین موضوع یه کم اذیتتون کرده!
    حالا نمی دونم تونستم کمکی بکنم یا نه اما اگه چند نمونه عکساتون را با کیفیت کامل جایی آپلود کنید شاید دوستان بهتر بتونن نظر بدن.

13. این کاربر از sh_asian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام دوستان عزیز دوربین تا قیمت 300 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ برای استفاده خانگی میخوام
    چندتا دوربین مثل
    Canon PowerShot SX150 IS
    Canon Powershot A1400
    Canon Powershot A2600

مدنظر داشتم از برندهای دیگه دوربینی نمیشناسم و یه دوربین کارکرده Fujifilm Z900EXR هم پیدا کردم که اطراف 300 میدن
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    انشاءالله سربلند باشید
    Last edited by hamidrezaj; 12-11-2013 at 04:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •