تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1531 از 1547 اولاول ... 53110311431148115211527152815291530153115321533153415351541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,301 به 15,310 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر نکنم کیفیت رو دست این سرویس باشه شخص زدیم تا خشتک 20 نفر روشیم کم نمیاره ... شاتل 8 مگ سرور هتزنر فرانکفورت پروتکل Vless و وب سوکت پینگ 70تا 90 (بسته ب نت و ساعت)

اینم رو همراه اول (سرور ملی - اسیاتک) (تونل شده به همین سرور بالا ک شاتل روش تست شد)

ایرانسل نت معمولی خودش (بدون هیچی)

ایرانسل (سرور ملی - افرانت ) (تونل به سرور خارج و سرور دوم هتزنر)
    نت تازه تقویت شد

قبلا گفتم
    اگه چن نفر از همین انجمن شریک بشن و هزینه ای هم نداره فک کنم سالیانه بشه با 5 تومن جمعا دنگی دونگی بشه ی سرویسو راه انداخت با پدر و مادر (گفتم حتی خفن تر از قطعی های اخیر)
    5 نفرم باشن تمومه برای اعضای خونوادشون بزنن و اون هزینه هم تقسیم کنن از این اپ های خارجی کمتر میافته
    برای این میگم که چون همون هزینه ای ک قراره برای این اپ ها بشه مستقیما خودتون برای سرور خودتون میکنید هرچند ک بازم اینم تضمینی نیست
    تمام این اپ های خارجی تورگارد اکسپرس و نورد و پروتون و ... اتم هم بذارید اینا برای پرایویسی اصلا به وجود اومدن و ... برای رفع مشکلات نت ایران و همینطور کاربر ایرانی قربونش برم با اون پول ملیشون به وجود نیومده و بیشتر رو مارکت اروپا و امریکا فوکوس دارن شما انتظار دارید از پشتیبانیش ک بیاد بگه ببخشید ک ایران اینطوره ... قربون قاقاتون برم الان میزنم برق وصل شه ؟ اونا خودشون برگاشونم ریخته از سیستم فیلترینگ ایران

درک درست و دقیقی هم از وضعیت و اطلاعی از نت ایران ندارن

بعد اینک اینا رحم نمیکنن ن ب ادمش نه ب اینترنتش ن ....

سرور خودمون رو ایران افرانت حالا باز خوبه ابر اروان سگ بر ینه در شرکتش و مدیر عاملشو و مکانشو همه چیشون 6 تا 12 میزنن قطع میکنن نت رو بدون هیچ گونه جوابدادن و ...

شاتل هم خا یه مال ترین ای اس پی تو ایرانه ( داخل پرانتز : جا داره اینجا هم بگم سگ هم بش اشه رو سنگ قبر زن احمدنخجوانی) ازش یهو هیچکی نخره ببین پ ورن هابم باز میذارن برای گرفتن مشتری حروم زاده ها الان شکمشون سیر شده گرون کردن نتشونو ازونورم یوز میاد رو نت ملی هزارتومنم باور کن اون نتی ک داری استفاده میکنن و پول میدن هم برای خود شاتل نمیافته و همش خیر میبره

تو این چن روز پروتون و windscribe کاملا منهدم شدن (برای من اصلا هیچ پورت و پروتکل اشون ج نمیده رو شاتل)
    تورگارد هم خیلی با بدختی وصل میشه با نت ایرانسل اپن ویپی 9201 تست بزنید وصل میشه (الان تست کردم ) رو شاتل ترکیده

تو این 3 ماه اینقد جابجا شدیم رو ویپی ها پدرمون در اومد
    دوست عزیز vps از کجا گرفتی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

درود ، من از رایتل استفاده میکنم ، مشکلی رو رایتل نداره
    پیام خصوصی تو چک کن لطفا.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوست عزیز vps از کجا گرفتی ؟
    برج 2 یا 3 بود نزدیک به 6 تومن خرید کردم ایمیل فاکتورشم گم گور شده تو بین میل ها

2 تا دامنه ارو فقط یادمه از ایران سرور خریدم .info زیر 150 شد فک کنم

بقیشون هم پخش و پلا از طلاهاست و ...

ولی الان دور از جون این همه ادم خوبا کنن ک شرفشون رو نمیفروشن همشون خیلی خفن به علت نوسان دلار و شرایط حاظر کشیدن روش پدرصگا

تو بین سایت های خارجی هم هستن ک مثلا کاستومایز بدن و با تتر قبول کنن
    چون نیاز ب هارد نیست زیر 20 گیگ هم باشه حتی خوبه
    رم و سیپیو مهم تره همینطور ایپی

4. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من قبلا از هاستینگر داشتم رم ۲ ، سی پی یو ۲ ، ولی سرعتش پایین بود ماهی ۳‌.۵ دلار ولی اصلا بدرد نمی خورد

- - - Updated - - -

پیام خصوصی تو چک کن لطفا.
    چیزی نیومده عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

چیزی نیومده عزیز[/QUOTE]

سلام، متوجه شدم رو رایتل هستی تو فروم نوشتی.
    اون پورت باز کردن چیه من یه IP پین میکنم بعد رو اون په پورت 55600 فوروارد کنم رو مثلا 9201 همه TCP ؟ بعد کجا استفاده کنم IP:5600 v v رو باید کجا بزنم تو انی کانکت سیسکو ؟ یا کلا بد فهمیدم ؟

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فکر نکنم کیفیت رو دست این سرویس باشه شخص زدیم تا خشتک 20 نفر روشیم کم نمیاره ... شاتل 8 مگ سرور هتزنر فرانکفورت پروتکل Vless و وب سوکت پینگ 70تا 90 (بسته ب نت و ساعت)
    قبلا گفتم اگه چن نفر از همین انجمن شریک بشن و هزینه ای هم نداره فک کنم سالیانه بشه با 5 تومن جمعا دنگی دونگی بشه ی سرویسو راه انداخت با پدر و مادر (گفتم حتی خفن تر از قطعی های اخیر)
    سلام من پایه ام پول بزاریم یه VPS با هارد کم ظرفیت اما ram cpu قوی بخریم چندتا پروتکل مختلف مثل همین v2ray روش ران کنیم استفاده کنیم و ترجیحا از جایی هاست بخریم که اگه بلاک شد هم رایگان یه آیپی دیگه بهمون بدن

به نظرم بروبچه های قدیمی انجمن رو که تعداد پست های بالایی دارن و به همچین سرویسی نیاز دارن توی یک سرور دیسکورد جمع کنیم اونجا صحبت کنیم بهتره داداش نظر شما چیه

8. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اون پورت باز کردن چیه من یه IP پین میکنم بعد رو اون په پورت 55600 فوروارد کنم رو مثلا 9201 همه TCP ؟ بعد کجا استفاده کنم IP:5600 v v رو باید کجا بزنم تو انی کانکت سیسکو ؟ یا کلا بد فهمیدم ؟[/QUOTE]

به اپ تور گارد اضافه میشه

- - - Updated - - -

اون پورت باز کردن چیه من یه IP پین میکنم بعد رو اون په پورت 55600 فوروارد کنم رو مثلا 9201 همه TCP ؟ بعد کجا استفاده کنم IP:5600 v v رو باید کجا بزنم تو انی کانکت سیسکو ؟ یا کلا بد فهمیدم ؟[/QUOTE]

به اپ تور گارد اضافه میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سرویس گلد16مگ استفاده میکنم >دوستان شبا شما هم نت بین الملل براتون به شدت لیمیت (1مگابیت!!)میشه؟ اینجوری بگم که یه هفته هست روزا نرماله شبا بشدت افتضاح. قیمت ها هم بشدت بالاست اگه اینجوری پیش بره میرم های وب تمدید می کنم لااقل اینجوری هر دو مضخرفن ولی های وب قیمتاش پایینه
    Last edited by rahman0158; 12-12-2022 at 17:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سرویس گلد16مگ استفاده میکنم >دوستان شبا شما هم نت بین الملل براتون به شدت لیمیت (1مگابیت!!)میشه؟ اینجوری بگم که یه هفته هست روزا نرماله شبا بشدت افتضاح. قیمت ها هم بشدت بالاست اگه اینجوری پیش بره میرم های وب تمدید می کنم لااقل اینجوری هر دو مضخرفن ولی های وب قیمتاش پایینه
    رایتل بگیر ، بسته ۵۰ هزار تومن ، ۷۰ گیگ ، سرعت بالای ۱۰۰ مگ

- - - Updated - - -

12. این کاربر از windows-ps3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

- - - Updated - - -

این بسته رو باس کجا خرید ؟ تو سایت که چیزی ندیدیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •