فکر نکنم کیفیت رو دست این سرویس باشه شخص زدیم تا خشتک 20 نفر روشیم کم نمیاره

... شاتل 8 مگ سرور هتزنر فرانکفورت پروتکل Vless و وب سوکت پینگ 70تا 90 (بسته ب نت و ساعت)
اینم رو همراه اول (سرور ملی - اسیاتک) (تونل شده به همین سرور بالا ک شاتل روش تست شد)
ایرانسل نت معمولی خودش (بدون هیچی)
ایرانسل (سرور ملی - افرانت ) (تونل به سرور خارج و سرور دوم هتزنر)
نت تازه تقویت شد

قبلا گفتم
اگه چن نفر از همین انجمن شریک بشن و هزینه ای هم نداره فک کنم سالیانه بشه با 5 تومن جمعا دنگی دونگی بشه ی سرویسو راه انداخت با پدر و مادر (گفتم حتی خفن تر از قطعی های اخیر)
5 نفرم باشن تمومه برای اعضای خونوادشون بزنن و اون هزینه هم تقسیم کنن از این اپ های خارجی کمتر میافته
برای این میگم که چون همون هزینه ای ک قراره برای این اپ ها بشه مستقیما خودتون برای سرور خودتون میکنید هرچند ک بازم اینم تضمینی نیست
تمام این اپ های خارجی تورگارد اکسپرس و نورد و پروتون و ... اتم هم بذارید اینا برای پرایویسی اصلا به وجود اومدن و ... برای رفع مشکلات نت ایران و همینطور کاربر ایرانی قربونش برم با اون پول ملیشون به وجود نیومده و بیشتر رو مارکت اروپا و امریکا فوکوس دارن شما انتظار دارید از پشتیبانیش ک بیاد بگه ببخشید ک ایران اینطوره ... قربون قاقاتون برم الان میزنم برق وصل شه ؟ اونا خودشون برگاشونم ریخته از سیستم فیلترینگ ایران
درک درست و دقیقی هم از وضعیت و اطلاعی از نت ایران ندارن
بعد اینک اینا رحم نمیکنن ن ب ادمش نه ب اینترنتش ن ....
سرور خودمون رو ایران افرانت حالا باز خوبه ابر اروان سگ بر ینه در شرکتش و مدیر عاملشو و مکانشو همه چیشون 6 تا 12 میزنن قطع میکنن نت رو بدون هیچ گونه جوابدادن و ...
شاتل هم خا یه مال ترین ای اس پی تو ایرانه ( داخل پرانتز : جا داره اینجا هم بگم سگ هم بش اشه رو سنگ قبر زن احمدنخجوانی) ازش یهو هیچکی نخره ببین پ ورن هابم باز میذارن برای گرفتن مشتری حروم زاده ها الان شکمشون سیر شده گرون کردن نتشونو ازونورم یوز میاد رو نت ملی هزارتومنم باور کن اون نتی ک داری استفاده میکنن و پول میدن هم برای خود شاتل نمیافته و همش خیر میبره
تو این چن روز پروتون و windscribe کاملا منهدم شدن (برای من اصلا هیچ پورت و پروتکل اشون ج نمیده رو شاتل)
تورگارد هم خیلی با بدختی وصل میشه با نت ایرانسل اپن ویپی 9201 تست بزنید وصل میشه (الان تست کردم ) رو شاتل ترکیده
تو این 3 ماه اینقد جابجا شدیم رو ویپی ها پدرمون در اومد