وقتی تریجی فقط تو میادین اصلی پوشش داشته باشه و داخل ساختمان آنتن نده به درد نمیخوره .
وقتی تریجی فقط تو میادین اصلی پوشش داشته باشه و داخل ساختمان آنتن نده به درد نمیخوره .
دوستانی که دسترسی دارن جدول بسته ها را در صفحه اول تاپیک اپدیت کنن
Sent from my iPhone 6
سلام
من نمی دونم چرا ایرانسل خودش رو همش مشغول نسل 4 کرده
مثلا وقتی زنگ می زنی طرف در دسترس نیست یهو اپراتور میگه "ایرانسل اولین و تنها ارائه دهنده 4G در ایران
آخه این چه افتخاری هست؟!!!!
من نمی دونم اصلا دنیا نسل 4 رو واسه چی ساخت؟
اگر اشتباه نکنم واسه سرعت بالاتر اورد
اینترنت 2 مگ باشه پایدار باشه تا 20 مگ باشه نابود باشه
خنده دار تر از همه تست هایی هست که خودشون از 4G میگیرن
نظر شخصی بود
ایرانسل ارائه دهنده سریع ترین اینترنت همراه کشور !!!!!! ؟! :
4G :
3G:
مکان : منطقه 22 تهران - شهرک گلستان ( جایی که یه زمان رکورد 3G کشورو زدم 25.8 مگابیت در ثانیه )...ولی الان ... !
نتیجه گیری : هر شرکتی میاد میگه من بهترینم من پرسرعت ترینم بدونید 2 روز بیشتر کیفیتش دوام نمیاره.
Last edited by MOH@ND3S; 06-08-2015 at 22:03.
جالبه
توی تست اول سرعت دانلود خیلی کمتر از آپلوده ... به احتمال زیاد محدودیت اعمال شدست از سمت ایرانسل
نه عزیز پهنای باند اصلی کمه هیچی...پهنای باند سایتاشونم جوابگو نیست دیگه.
ایرانسل کلا افتخارش اینه که اولینه
کلا میگه همه چیو بیخیال همین که اولینیم رو بچسب
"ایرانسل اولین ارائه دهنده 4G در ایران"
بله اپراتور برتر اما برتر در فریب مردم و جذب کردنشون با تبلیغات دروغین .این سرعت ما در شیراز هست .دقت کنید ساعت نزدیک به چهار صبح هست.قبلا تو این ساعت از همین سایت سرعت حدود یک مگ بود.الان زیر صد کيلوبايت هست.حالا حسابشو کنید چهار صبح که این باشه طول روز و ساعات عصر و سر شب چه وضعیتی هست! دقیقا زیر بیست کيلوبايت یعنی بدتر از gprs.مدتیه که این وضعیت رو داریم.
![]()
خیلی زور داره 65 هزارتومن بدی بسته 6 ماهه بخری
بعد فرداش ببینی دیگه آنتن 4G که تا روز قبل 4 تا حطش پر دیگه اصلا
دیگه نیست !! و بجاش به 2G وصل بشی !!
خدایا ما رو از شر اینترنت این مملکت خلاص کن
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟اینترنت ماهانه 2.5 گیگ قیمت 8هزازتومنم تموم شد امروز اما هرکاری میکنم دوباره همین بسته رو فعال کنم میگه درحال حاضر این بسته فعال میباشد برای شما...
الانم دارم از نت استفاده میکنم بدون شارژ نت!شارژ پول خطمم 8تومنه کم نمیشه!میترسم یدفه کم کنه شارژ پولیمو؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)