چرا مخابرات بین شهرستان ها و تهران اینقدر فرق میزاره من با ۱۹۵ صحبت کردم میگه از این نمیشه شکایت کرد!
بنظرتون هیچ راهی نیست که قیمت های مخابرات یکسان بشه داخل کشور؟جایی نمیشه شکایت کرد؟
چرا مخابرات بین شهرستان ها و تهران اینقدر فرق میزاره من با ۱۹۵ صحبت کردم میگه از این نمیشه شکایت کرد!
بنظرتون هیچ راهی نیست که قیمت های مخابرات یکسان بشه داخل کشور؟جایی نمیشه شکایت کرد؟
فک نکنم.در کل به نظر من مخابرات هر استان برا خودش جدایه.مثلا مخابرات اصفهان 5 مگ 3 گیگ رو میده 17500 ولی مخابرات کرمان 2 مگ 3 گیگ رو میده 17500 کلا خیلی فرق میکنه تا اونجایی هم که من میدونم مخابرات تبریز بهترین مخابرات کشوره چون میگن سرعتا رو 3-4 برابر میده.در کل در حق استانهای جنوب کشور از همه لحاظ داره ظلم میشه![]()
سرعتاتون چطورن؟احساس میکنم تو ibs سرعتا رو تغییر دادن![]()
برای من که همونه
خوب شده. خوب که نه البته، بهتره بگم به حالت عادی اینترنتمون برگشتیم.
عجب نتی داشتیم این چند روزه فقط قطع و وصلیش اذیت میکرد چی میشد همیشه اینجور میموند اینترنت![]()
ibs هنوز کامل درست نشده
کسی هست 5 مگ داشته باشه و سرعتش خراب باشه.سرعت من زیر 200 میاد با 5 مگ.این دو روزه اینطور شده
برا من تا دیشب عالی بود از ظهر که ibs درست شد افت کرده الان سرعت 680کیلوبایته فکر کنم باید ساعت 2تست کنم
فریمور مودمو که آپدیت کردم اصلا قطع و وصلیش محسوس نبود و خودش بعد از 3-4 ثانیه اتوماتیک وصل میشد ولی سرعت عالی بود حاظر بودم برا همیشه نتم اینجور بمونه
Last edited by farshad0123; 08-09-2014 at 23:51.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)