تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1531 از 2605 اولاول ... 531103114311481152115271528152915301531153215331534153515411581163120312531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,301 به 15,310 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من چند روزی دارم isp های مختلف رو نگاه می کنم اکثریت حجمی می دن اونهایی هم که به اصطلاح نامحدود دارند با قیمت نجومی دوباره همین محدودیت حجم رو اعمال کردن جالبه یکیشون می گفت اگر از 40 گیگ در یک مگ نامحدود بیشتر مصرف کنی سرعتت کم می شه خودتون بفهمید سرعتتون کم می شه دیگه یعنی چی

فن آوا نامحدود هاش، واقعی (سرعت اسمی) هستند (اون سرویس هاییش که گرون تره، سرعت رو مثلا برای 512 روی 1 مگ میبندند) و تا الان مصرف منصفانه نداره، اون حجمی که توی سایتش جلوی سرویس هاش نوشته، الکی هست.

2. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان تهرانی عزیز کلا این نامحدودی که الان دارین استفاده کنید اخرین بازمانده نسل نامحدودهای ارزونه امیدوارم برای شما برندارن اما متاسفانه این کاررو تو همه استان ها انجم دادن دیگه تقریبا تو هیچ استانی نیست بقیه isp ها که حتی تو شبانه هم محدودیت گذاشتن چه برسه به نامحدوداشون
    تنها جایی که مونده فن اواست که البته قیمتاش نسبت به مخابرات بیشتره اونم معلوم نیست تا کی دووم بیاره
    پسگه قرارشد برین رو جاهای دیگه بدونید که خبری نیست همین مخابرات با شبانه دومگش فعلا ازخیلی جا ها بهتره
    کلا گند زدن به اینترنت مملکت تازه بافاز جدید فیلترینگشون ازماه دیگه داستان های جدیدتری هم خواهیم داشت

4. 4 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا چرت و پرته!!!
    اینجوری دارن می پیچونندمون! به نظر میاد اینجا هم نفوذی داره زیاد میشه! اصن یعنی چی مخابرات اینترنت حجمی بده! مگه مجلس قانون نگذاشته خط 1 مگ بین 8 نفر تقسیم بشه! اینا کارشون با اصل قانون ارائه خدمات اینترنت تو این مملکت در تناقضه!

میگم باید سیستماتیک تر برخورد کنیم!
    فاز اول کار تا اینحا خوب بوده! منتها مشکل اینه که درست و حسابی خدمتشون نرسیدیم! ما دقیقا 2 ماه وقت داریم! چون اینا علاوه بر این گند قیمت رو هم افزایش دادن! این دیگه آخر مسخره بازیه! 2 ماه دیگه که قبض ها بیاد سر و صدای بیشتری در میاد! ما تا اون موقع باید به یه یک سر منزل مقصود رسیده باشیم!
    تا اینجا خوب پیش اومدیم! بازرسی به نظرم فاز اوله! اگه جواب نگرفتیم یه پله می رویم بالاتر! می ریم سراغ دفتر شکابات رئیس جمهوری، مجلس و خبرگزاری ها! یه سری دیتای آماری می خواهیم راجع به منافعی که این مسئله برای مخابرات داره! اینا اصن فکر نکنم سر در بیارن مخابرات چه غلطی داره می کنه! باید یه بروشور کامل از شرح اتفاق درست کنیم و برای این سه تا بفرستیم، خبر گذاری ها که احتمالا استفبال کنن، مجلس هم بدش نمیاد یه چیز آماده دم دستش باشه فقط می مونه ریاست جمهوری! می تونیم در کنارش تومار آنلاین هم درست کنیم!

یه مسئله! بچز هماهنگ کنیم! ما که بهر حال باید سرویس رو عوض کنیم! ولی با هم کنسل کنیم! من می گم این دو ماه رو هم بدون دانلود سر کنیم تا اون موقع این مسئله رو به انجام برسونیم! اگه به جواب رسیدیم که هیچ نشد! با هم کنسل می کنیم! اینجوری مخابرات وحشت می کنه! مخصوصا 2 ماه دیگه کاربرای عادی هم خیلیاشون ممکنه بیان برای فسخ! اگه اون موقع بریم که یه موج راه می افته!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این نمی دونم چقدر جدیه! ولی به نظرم باید سفت و سخت پشتش رو بگیریم!
    همه حرفهات درست، ولی فک میکنی نماینده های مجلس حتی یک درصد از همچین شکایتی استقبال کنن؟!!! همون نماینده هایی که وزیر رو بخاطر افزایش پهنای باند بازخواست میکنن!!!!
    اگه این قانون مصوبه شورای فضای مجازی باشه، کارمون سخته!!!

6. این کاربر از paiom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من 512 نامحدود دارم میخوام به 2مگ ماهانه 10گیگ 1تا 6 صبح رایگان تغییرش بدم
    چیکار باید کنم؟چون در پنل کاربری برای تغییر پهنای باند همچین چیزی نیست

اینو میخوام بگیرم
    مراجعه کنید به مرکز مخابراتی برای تغییر

8. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظرم آسیاتک و فن آوا وضعیتشون بهتره حداقل ترافیک شبانه دارند البته آسیاتک وقتی داشتم شبها حسابی از خجالت خط در می آمد

10. این کاربر از SAHANDE3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

اینم بامبول جدیدشونه برشون لعنت مخابرات مملکت که برای همه بود الان افتاده دست کیا خدا میدونه

12. این کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان تهرانی عزیز کلا این نامحدودی که الان دارین استفاده کنید اخرین بازمانده نسل نامحدودهای ارزونه امیدوارم برای شما برندارن اما متاسفانه این کاررو تو همه استان ها انجم دادن دیگه تقریبا تو هیچ استانی نیست بقیه isp ها که حتی تو شبانه هم محدودیت گذاشتن چه برسه به نامحدوداشون
    تنها جایی که مونده فن اواست که البته قیمتاش نسبت به مخابرات بیشتره اونم معلوم نیست تا کی دووم بیاره
    پسگه قرارشد برین رو جاهای دیگه بدونید که خبری نیست همین مخابرات با شبانه دومگش فعلا ازخیلی جا ها بهتره
    کلا گند زدن به اینترنت مملکت تازه بافاز جدید فیلترینگشون ازماه دیگه داستان های جدیدتری هم خواهیم داشت
    همین الان شبکه های اجتماعی مثل وایبر با ف***تر هوشمند دچار اختلال کردن

14. 2 کاربر از SAHANDE3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم بامبول جدیدشونه برشون لعنت مخابرات مملکت که برای همه بود الان افتاده دست کیا خدا میدونه
    باشه بهش میگم...
    من که دارم کارهای تخلیه رو انجام میدم برم شاتل ولی به همین راحتی ها دست از سر این مخابرات ور نمی دارم...

16. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یعنی همه جوره می خوان این خط های نامحدود رو جمع کنن فکر کنم دیگه جدی جدی تمام شدست
    شکایت تو خفا فایده کافی نداره بریم به خبر گذاری مثل تابناک بگیم شاید یک اتفاقی افتاد
    Last edited by SAHANDE3; 29-04-2015 at 12:29.

18. 2 کاربر از SAHANDE3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

دوستان یه چیزی به نظرم اومد اینکه اینا همیشه طرح های مشوق میزارن که کاربرا رو از نامحدود به سمت محدود بکشونن. روی قبض ها هم حدود یک ساله یا بیشتره که برای اینترنت محدود تبلیغ میکنن با مودم رایگان و ....
    ولی مثل اینکه از لحاظ قانونی نمیتونن بگن هر کی نامحدوده از فلان تاریخ طرحش به محدود تبدیل میشه.
    البته همونطور که میدونید تقریباً 99 درصد بقیه شرکت ها نامحدود (کاملاً نامحدود) ارائه نمیکنن و سرعت نامحدود ها رو بعد از حجم خاصی کم میکنن.
    من فکر میکنم اگه طرحی هم قرار باشه تصویب بشه به همین صورت باشه و در نهایت مخابرات سرعت رو بعد از حجم خاصی کم کنه نه اینکه پول بیشتر بیاد رو قبض.
    عملاً فرقی نمیکنه ولی اینطوری آدم خیالش راحته پول اضافه نمیده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •