تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1531 از 1746 اولاول ... 5311031143114811521152715281529153015311532153315341535154115811631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,301 به 15,310 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

از کدوم سایت خریدی؟؟
    من از سایت پینگ باز دام میخرم
    پینگ 350 رو میکنه 130 140

ولی اگر تایم اون داشته باشی حتی یک دونه یک لگ خفن تو بازی میشه

گرونه ولی. چون حجمیه. یعنی 2 گیگ میده 4 تومان. خوب من که زیاد بازی می کنم فکر کنم 4 5 روز برام کار کنه فقط. اینطوری ماهی میشه 28
    تو گوگل بزن سایتشم یاد پینگ باز

2. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

کسی میتونه کانکت شه ؟! من تو صفحه لوگین گیر میکنه retry میده ... یه روز دانشگاه رو پیچوندیم بشنیم بازی کنیما .. ای به خشکی شانس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

همیشه نوب ها و ترول ها توی تیم من هستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کسی میتونه کانکت شه ؟! من تو صفحه لوگین گیر میکنه retry میده ... یه روز دانشگاه رو پیچوندیم بشنیم بازی کنیما .. ای به خشکی شانس
    بله. برای من مشکلی نداره.

احتمالاً مشکل از نت شماست. ای پیتونو تغییر بدید و مجدداً تست کنید.اگر میتونید DNS رو هم تغییر بدید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خوب دوستان میخوام از شبکه کارمون تی وی ( مثل تویچ تی وی ) یک بازی زیبا رو گزارش کنم
    خوب بازی کن ها میرن که چمپ هاشون رو پیک کنند
    حالا یک نفر میگه من اسمورف هستم و بزارید برم جنگل.
    بعد یک نفر بدون دلیل شروع می کنه به فوش دادن و توکسیک به این بنده خدا
    خوب حالا همین اقای توکسیک کارتوس رو برمیدارن و به جنگل میرن
    عجب هیجانی داره مچ میکنیگ های ریوت

خوب بازی شروع میشه. کامرون با کت خوب خودش به مید رفته در برابر زد. وات ته صبادز؟ چرا زد رفته بالا جلوی فیورا؟ ولاد چی میگه مید؟
    عیب نداره کت میبره مید رو. این حرفا همش بهونس بهونه های عاشقونس
    خوب کارتوس هم اکسکیوت میشه جنگل

خوب به نظر میاد که ریوت همه چیز رو ترتیب داده که من ببازم ههههه
    خوب حالا یک چیز خنده دار اتفاق می افته
    بله =))
    Q & R از کار می افتند. کامرون خروج می کنه و دوباره میاد. نه درست نمیشه. حالا میره ریلوگین می کنه میاد
    نه درست نمیشه. ریوت می خواد کامرون ببازه =))
    خدایی نمکه ریوت
    خوب کامرون باهوش میشه. مثل اینکه با ری لوگین شدن کار نمی کنه. این باگ کیر کرده. حالا کامرون میره به تاور اکسکیوت می کنه بلکه درست شه.که بله درست میشه. خدا رو شکر
    حالا فیورا بالا ( که میگه اسمورف هستش ) در برابر زد میبره و فید میشه و به صورت معجزه آسایی ریوت ک.. میخوره
    بله ریوت میخوره. فکر کنم ریوت داره خفه میشه =))

و بازی رو میبره کامرون =))

نتیجه اخلاقی این بازی

ریوت اگر بخواد شما ببازی.یعنی اگر در حد جلنجر هم بازی کنید. میبیازید. پس جوش الکی نکنید اقا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این تاپیک هم اون دوستانی که میگن ما تو فلان دیویژن گیر کردن بخونند

1.سی اس ( یونیتی که می کشید ) تو 10 دقیقه حداقل باید 70 تا باشه
    2.مپ آوارنس یعنی اینکه شما نباید گنگ بشید. اگر شما هر 2 ثانیه هی مپ خودتون رو نگاه کنید گنگ نمیشید پس احتمال مردن شما کمتر میشه.
    3.وارد بگیرید تو هر لنه ای که بازی می کنید. اگر به این امید هستید که فقط ساپورت یا جنگل برایتون وارد بگیره کور خوندید. شما هم باید بگیرید.تو کل بازی. مخصوصا برای اینکه گنگ نشید. پینک باشه چه بهتر
    4.محتات بازی کنید ( سیف ) اینطوری روی سی اس فوکوس می کنید و هر چی سی اس بیشتر ایتم بیشتر احتمال برد بیشتر. به جای اینکه حریص برای کشتن باشید و هی الکی به دشمن کیل بدید
    5. روی چند تا چمپ فوکوس کنید که خوب هستید. البته لنه های دیگه و جمپ های بک آپ هم داشته باشید. مثلا من جنگل وی خوبم. بن بشه. یی میرم که بهترم هستم. اونم بن بشه مثلا ادیر میریم یا وکونگ
    یا اینکه می تونید مثلا ای دی سی یک چمپ خفن مثل جینکس بردارید . اگر جنکس رو یاد بگیرید و خفن بازی کنید احتمال بیرون اومدن از دیویژن خودتون رو دارید. اگر هم مثل فکر می کنید لنه ها دیگه خیلی خوب نیستد پس این کار رو بکنید. با جنکس مثلا ای دی سی یاد بگیرید بعد اگر بهتون ای دی سی ندادن برید ساپورت. ساپورتتون رو قوی کنید. چمپ هایی مثل لئنا ترش باروم سونا. با این 4تا راحت ساپورت به تیم کمک می کنید
    6.اگر یک بازی رنک باختید اصلا اصلا بعدش بازی نکنید. اول سعی کنید نرمال بازی کنید 1 2 تا بعد رنک اگر خواستید. به چند دلیل.
    من به این نتیجه رسیدم هر وقت یک بازی رو میبازم اگر پشتت بازی کنم میبازم. دو روحیه شما ضعیف شده تا کسی بیمره میگید این یکی رو هم باختید.سه توکسیک می کنید
    7.راستی اصلا اصلا اصلا توکسیک نکنید. سعی کنید کل بازی ساکت باشید.
    8.اگر دیدید تیم دشمن 2 3 تا تانکی داره شما ندارید حتما دودگه برید. چون ملت مثل گوساله روی تانک فکوس می کنن و ای دی سی اگر جنیکس کسی باشه رپه می کنه شما رو
    9. من متوجه شدم بهترین ساعت برای بازی ساعت 7 8 شب به بعد هستش. احتمال برد اون موقع بیشتره
    10.روزی های شنبه یکشنبه و بدتر از همه دوشنبه من دیدم ترول زیاده. چون مدرسه تعطیله.
    11.هیچ وقت تسلیم نشید. تا اخرین لحضه تلاش کنید
    12.سعی کنید تا اونجا که حوصله دارید بازی اسپک کنید. مخصوصا چمپ هایی که بازی می کنید.یک برنامه خوب برای اسپک کردن همه سرور ها و بازی ها تقریبا از اولش برنامه LoL Summoner Info هستش.

خوب حالا اگر شرایط بالا رو رعایت می کنید و اسکورتون هم خوبه یعنی معمولا اسکورتون تو این مایه ها هستش 15 5 15 مثلا . یعنی کیل اسیست بالا و مرگ پایین. و شرابط بالا رو هم دارید. اینجا نیاز دارید یک اسمورف پیدا کنید.

حالا یک روش خیلی خوب برای پیدا کردن بازی کن خوب یا مثلا اسمورف رو بهتون یاد میدم که اگر شرایط بالا رو داشته باشید و این کا رو بکنید انشالا از دیویژنتون میاید بالا

خوب فرض کنید الان بازی کردید و مثلا تو تیم خودنون یا تیم رو به رو تون یک سری بازی کن هستند. اگر فکر کردید طرف بازیش خوبه. به سایت
    op.gg
    برید و بعد اسمش رو بزنید و بعد روی بازی های رنکش بزنید و ببینید که مثلا تو 20 30 تا بازی چه جوری رنگ بازی کرده. همین یک بازی اینطوری بازی کرده یا همه بازی ها اینطوری بوده. خوب بود ادش کنید. بیشتر دوئه بازی کنید

حالا روش سری خودم

مثلا من اقای ایکس رو ادد کردم
    خوب اگر دقت کرده باشید مثلا هر دیویژن یک اسمی داره. مثلا دیویژن سیلور ای که شما هستی اسمش mundo destroyer هستش. چه تو دیویژن خودتون چه تو دیویژنی کسی که ادد کردید دنبال بازی کن خوب بگردید
    چه جوری؟ من خودم مثلا میام تو دیویژن سیلور خودم یا دیویژن ادلیستام مثلا سیلور 2 1 رو چک می کنم.بعد میبینم که یک بازی کنی هست با 5 تا وین مثلا شده سیلور 1. خوب این معلومه سیزن قبلی گلد بوده. حالا بازی هاش رو چک می کنم تو همون op.gg اگر دیدم بازی کن خوبی هستش ادش می کنم. باهاش میرم دوئه. و میشه گفت احتمال برد زیاده

خوب حالا سوال این هستش که کامرون تو چرا پس تو سیلور موندی با این همه اطلاعات؟
    الان میگم.
    1.من وقتی میبینیم تیم احمقه خیلی حال حوصله ندارم کری کنم. چرا چون اگر بخوام کری کن کلی جوش می کنم استرس بهم وارد میشه. اخرش اگر ببازم باید تو خونه پاچه همه رو بگیرم.
    2. طبق داستان بالا ترول مرول این چیزها ماشالا تو تیمم بودن
    Last edited by kamron_devil; 04-03-2015 at 20:59.

8. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

3.. بازی کن حتی اسمورف پیدا کردم با روش گفته شده. خوب پس چرا من الان مثلا گلد نیستم؟ چون من از کافرا متنفر هستم. فکر می کنید چرا وضع مردم ..... برای همین وقتی کسی رو اد می کنم. میپرسم که طرف به خدا اعتفاد داره یا نه. اگر نداشته باشه. اسمورف چلنجر هم باشه ریموش می کنم. اگر می خواستم این اسمورف هایی که تا الان پاک کردم نگه دارم الان پلات میشدم یا گلد حدا اقل
    4.وقتی میبازم به جای اینکه بازی نکنم هی بازی می کنم پس بیشتر بیشتر میبازم دموت میشم
    5.ادلیست های من معمولا نیستند یا دیر ان میشن پس مجبورم تنهایی بازی کنم
    6.بهم ساپورت میدن به جای اینکه جنگل بدن که کرری کنم
    7.خودمم حالا یک موقع میشه بد بازی کنم . ادم بازی بد هم داره خوب
    8.تو سی اس خودمم مشکل دارم. چون معمولا پینگ بالا بوده یا من بیشتر جنگل هستم سی اس من خودم 70 نیست مثلا 60 اینا هستش. ولی خوب به جاش کیل دارم که هر کیل 15 سی اس حساب میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

همیشه نوب ها و ترول ها توی تیم من هستن
    تو اگر واقعا ترول تو تیممت بود الان پلات نبودی. پس خدا رو شکر کن جیگر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تو اگر واقعا ترول تو تیممت بود الان پلات نبودی. پس خدا رو شکر کن جیگر
    برو op.gg ببین من رنکت چه بازی هایی رو بردم که اصلا باورت نمیشه همه همدیگه رو فلیم میکردن من آرومشون میکردم میگفتم ما میبریم نگران نباشید و ازین حرفا میگفتن مثلا این xin لعنتی رو ببینین 1/9 ـه میگفتم ما میبریم میگفتن خفه شو تو هم ریپورتت میدیم از سبلور 4 تا گولد 1 همین وضع بود ولی من با lissandra میرفتم مید 40% cooldawn reduction میبستم لاینم رو سریع میبردم میرفتم لاینایه دیگه رو جارو میکردم بازی تموم میشد
    ولی الان دیگه همیشه بن میکننش مجبورم با عشقم fiddle جانگل برم
    Last edited by Fiddle; 04-03-2015 at 22:14.

12. 2 کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

بله بعد از 6 ساعت جستجو بلاخره به نتیجه رسیدم ... هرکی مشکل لوگین شدن داشت این راه حلشه :

Go to Riot Games/League of Legends/air, find a file named lol.properties, BACK IT UP and replace its contents with the following

regionTag=eune
    rssStatusURLs=null
    host=prod.eun1.lol.riotgames.com
    xmpp_server_url=chat.eun1.lol.riotgames.com
    lq_uri=https://lq.eun1.lol.riotgames.com
    lobbyLandingURL=http://frontpage.eune.leagueoflegends.com/en_GB/client/landing
    loadModuleChampionDetail=true
    featuredGamesURL=http://spectator.eu.lol.riotgames.com:8088/observer-mode/rest/featured
    storyPageURL=http://www.leagueoflegends.com/story
    ekg_uri=https://ekg.riotgames.com
    riotDataServiceDataSendProbability=1.0
    platformId=EUN1

ذخیره کنید و خارج شید .. البته از فایل اصلی بکاپ بگیرید

14. 2 کاربر از namx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •