بعد اون حجمایی که مجانی از مبین نت کندیم، دیگه فکر نکنم ازین شرکت چیزی به ما برسه. هرچند در اون موردم من خیلی ضرر نزدم (نسبت به بعضی از دوستان).
بعد اون حجمایی که مجانی از مبین نت کندیم، دیگه فکر نکنم ازین شرکت چیزی به ما برسه. هرچند در اون موردم من خیلی ضرر نزدم (نسبت به بعضی از دوستان).
وایمکس میصرفه بگیرم یا این همه هزینه؟
1- اگر نیاز به جابجایی ندارید
2- به شرکت های معتبر ADSL دسترسی دارید،
ابداً نمیصرفه!
اگر هم مجبورید که مجبورید دیگه. صرفیدن یا نصرفیدن مطرح نیست.
حداقل کار اینه که ساعت شروع و پایان رایگان کانکشن مودم رو ریست کنید
موفق باشید
شما چه طرحی داری؟
ظاهراً این بلا سر منم اومد! تا دیروز 9 گیگ داشتم، الان می بینم شده 5 گیگ!
این هم استالاگمیتی که امروز تو نمودار مصرف من ظاهر شده:
الگوی مصرف منو ببینید! واقعاً اگر این افزایش ناگهانی رو به آپدیت ویندوز و آنتی ویروس و بهونه های دیگه نسبت بدن، هر چی بهشون بگم حقشونه!
Last edited by امیر انصاری; 20-05-2013 at 19:32.
دوستان مبین در حال ترکیدن هست و همین الانست که دیگه از صفح روزگار خودشو محو کنه
مشکلات دانلود شبانش کم نبود الان کلا آنتن دهی افتضاح شده
چند روزه دانلود از تورنت خیلی افتضاح شده سرعتم 5 کیلوبایت شده ، کسی با دانلود از تورنت توی شبانه مشکل سرعت نداره ؟ مشکل سید اینام ندارم
حالا هزینش چقدر میشه با آنتن و کلا مودم.هزینه اولیه............
من همین دو شب پیش یه تورنت گرفتم، بالای 200 کیلوبایت دانلود میکرد. شمام حجمتو چک کن، ببین کم نشده باشه! برای من 4 گیگ پرید!
نه خدارو شکر مشکل حجم که الان چک کردم ندیدم همه چی نرماله
شما دقیقا از چه ساعتی دانلود رو شروع میکنید و ختمش میکنید ؟ من از 2:10 تا 7:55 میزارم من ساعت pc رو با time.ir تنظیم کردم
تورنت رو الان نگاه کردم تو این چند روزه تعداد لیچاش زیاد شده گفتم عجیبه سرعت خیلی کم شده
بهر حال ممنون
منم معمولاً 2:10 دقیقه شروع میکنم. ولی قبلاً چک کردم، همون ساعت 2 ام شروع میکردم، چیزی کم نمیکرد. من خیلی وقته با همین شیوه کار میکنم و تا حالا همچین اتفاقی نیفتاده بود. منظورم اینه که مشکل ساعت نیست. بعدشم چون معمولاً حجم فایلام زیاد نیست، خیلی قبل از 8 تموم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)