مالیات بر ارزش افزودش چقدره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مالیات بر ارزش افزودش چقدره؟
گفتن اونها را چی کار داری ؟ برو توی سایت آنلاین هر سرعتی که عشقت میکشه انتخاب کن بخر .
اونا برای خوشون زیاد حرف میزن . توی سایتش هر چی سفارش بدی همونو میگیری بدون هیچ مدرکی
اینم یه تست از صبانت
کلا صبانت حد وسط نداره یا خیلی خوبه یا خیلی بده
من قصد داشتم رانزه رو قطع کنم ولی چند روزی خیلی خوب شده ومن باز هم از رفتن از صبا پشیمون شدم
512 محدود
![]()
Last edited by mehrdad2009; 16-04-2013 at 17:39.
دوستانی که 2020 دارن
همیشه سرعت پیج بازکردن پایینه ؟؟ یا جدیدا اینجوری شده ؟؟
من سرعت دانلودم خوبه ولی پیج یه ذره سخت باز میشه![]()
بگن نمیدن دیگه نمیدن من چقدر بهشون زنگ زدم سر این قضیه میگن آخرش 256 بهتون بدیم من خودم از سرویس 128 محدود استفاده میکنم زنگ زدم گفتم سرویس بالاتری رو میخوام گفتن به هیچ وجه امکان نداره گفتم الان چند تا از دوستام 1024 ثبت نام کردن چطوره که برای اونا فعال میکنید واسه ما الان نمیشه گفتن داریم بررسی میکنیم کسایی که مدرکی ارائه نکردن بهشون زنگ بزنیم تا هر چی زودتر بیارن اگه نیاوردن سرویس بالاتر از 128 رو غیرفعال میکنیم (مثل اینکه بهشون دستور دادن که سرویس بالاتر به کسی ندن میگفتن قبلا ما برای کاربرا سرویس بالاتر فعال میکردیم ولی الان دیگه نمیتونیم)
برای من هم تو بعضی سایتا مشکل داره
زنگ میزنین دیگه نمیخاد داستان 1024 گرفتن بقیه دوستان رو خاطره واسشون تعریف کنید
الان میان یقه بقیه رو هم میگیرن![]()
خاطره نیست هنوزم جریان دارهحالا همچین حرفی بود که به من زدن
اصلا اینقدر زنگ زدم رو مخشون اسکی رفتم دارن برای همه رو جمع میکننولی جدای از شوخی یه کیکی این وسط گذاشتن چرا همه نباید ازش فیض ببرن
حالا شما خودتم مثل من هستی 256 داری اگه یه وقتی بخوای ارتقاع بدی به سرویس بالاتر نمی تونی
من دیروز 512 نامحدود اینترنتی ثبت نام کردم مبلغ هم واریز کردم .خط 727
1ساعت بعد تماس گرفتن گفتن خط شما شرکتی دیگر فعال است لطف کنید برید فرم جمع اوری پر کنید و با ما تماس بگیرید.(اندیشه سبز خزر)
گفتم مدارک چی پس گفتن مسئول وقتی میاد نصب کنه از شما میگیره.
گفتم من می خوام خودم نصب کنم برای شما فکس کنم گفتم مشکلی نیست گفتن فکس کنید.
امروز هم کارت ملی و شناسنامه و کارت دانشجویی را فکس می کنم.
صبح هم رفتم اندیشه فرم جمع اوری پر کردم.
الان هم دارم از سرویس اندیشه پست میددم هنوز غیر فعال نکردن.
آخه نابغه , 72 ساعت یعنی 3 روز , دوشنبه با 3 روز میشه 5 شنبه که 5شنبه مخابرات تعطیله یعنی میشه شنبه , شنبه هم یعنی هفته بعد![]()
خوش به حالت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)