سلام دوستا به کمک تون نیاز دارم میخوام یک دوربین با کیفیت و زوم خوب بخرم بین مدل کاننsx160و نیک.نl320موندم راهنمایم کنید کدوم بهتره و چرا ؟عکسام چاپ میکنم خودم پرینتر دارم
سلام دوستا به کمک تون نیاز دارم میخوام یک دوربین با کیفیت و زوم خوب بخرم بین مدل کاننsx160و نیک.نl320موندم راهنمایم کنید کدوم بهتره و چرا ؟عکسام چاپ میکنم خودم پرینتر دارم
این دوربینا الان چنده ؟
(Canon IXUS 125 HS (ELPH 110 HS
و
(Canon IXY 430F (IXUS 245 HS
فکر کنم اولی حدود 480-500
دومی هم حدود 430تا450
بنظرم sx260 هم بهتره هم شناخته شده تره.سری sx1..کنن خیلی تعریفی نیست ,نیکون هم در رده کامپکت بغیر از یکی دوتا مدل ضعیف تر از کنن کار کرده.
دوست گلم شما اگه به سایتهای معتبر خرید کالا هم سر بزنید میتونید از موجودیشون اطلاع پیدا کنید.این سایتها کاملا بروز هستند.
سلام دوست عزیز
Ixus132hs,ixus125hs,ixus240,ixus230
در صورت افزایش بودجه sx260خیلی مناسبه.
میشه سایتها رو نام ببرید
در ضمن قسمت آخر سوالم در مورد wifi هم رو هم ممنون میشه جواب بدین
میشه سایتها رو نام ببرید
در ضمن قسمت آخر سوالم در مورد wifi هم رو هم ممنون میشه جواب بدین
با سلام. من می خوام یه دوربیننیمه حرفه ای(کامپکت) بخرم که هم کیفیت و رزولوشن عالی داشته باشه و هم زوم اپتیکال خوبی داشته باشه. خیلی هم اهل نعویض لنز و اینا هم نیستم. بودجه هم حدود 2 تومان هست (500 بالا یا پایین). واقعا ممنون می شم اگه راهنمایی کنید که چه دوربینی بگیرم(با دلیل!). سپاس
Last edited by babak.eslami; 07-11-2013 at 01:48.
سلام دوست عزیز ، اگه بهترین کیفیت را می خواهی داشته باشی و تا دو میلیون تومان هم میتونید هزینه کنید Fujifilm X-S1 بهترین دوربین برای شماست. یک بدنه ی حرفه ای مثل دی اس ال آر ها، یک سنسور بزرگ و یک لنز با زوم 26 برابر و از کیفیت خود لنز هم خیلی تعریف شده. میشه گفت در کلاسی جداگانه و بالاتر از سایر سوپر زوم ها قرار گرفته است. امکانات کامل و کیفیت عکس بسیار خوب داره.بدنه فلزی و البته سنگینی داره و 26 برابر هم زوم بسیار بسیار خوبیست.این را هم در لیست تحقیق خودتون قرار بدید.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)