اگه کسي جدول کامل ليگ رو داره لطف کنه بزاره
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
اگه کسي جدول کامل ليگ رو داره لطف کنه بزاره
نيكبخت: حق ما ناسزا شنيدن از طرفداران نيست
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي مهاجم تيم پرسپوليس تهران،گفت: اگر چه امروز بازي ضعيفي از خود نشان داديم اما حق ما نيست كه از سوي تماشاگران خود و در استاديوم آزادي ناسزا بشنويم. نيكبخت كه به دليل اعتراض به داور در دقايق پاياني بازي مقابل پيام مشهد اخراج شده بود، در جمع خبرنگاران بابيان اينكه خود نيز از عملكردش در بازي امروز راضي نيست، گفت: به هر صورت حق ما نيست كه مورد دشنام هواداران قرار بگيريم.
وي ابراز اميدواري كرد هر چه زوتر پرسپوليس تهران به روزهاي اوج خود در فصل گذشته بازگردد. نيكبخت اظهار داشت: متوجه نميشوم كه چرا اينقدر كند بازي ميكنيم چرا كه در تمرينات چهره ديگري داريم.
مهاجم پرسپوليس در اعتراض به نحوه داوري بازي پرسپوليس در برابر پيام مشهد، نيز گفت: نميدانم به چه دليل كارت قرمز گرفتم چرا كه مجازات اعتراض، كارت قرمز مستقيم نيست.
پرسپوليس تهران عصر شنبه در چارچوب هفته بيست و چهارم رقابتهاي ليگ برتر در يك بازي ضعيف توانست در دقيقه ۹۱با پنالتي ايوان پترويچ كه سه بار از سوي داور مسابقه تكرار شد، با نتيجه يك برصفر بر تيم پيام حريف انتهاي جدول ليگ برتر به پيروزي برسد.
شریفی: مشکلات داوری را پیگیری خواهم کرد
کانون هواداران پرسپولیس : رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در پاسخ به اعتراض تماشاگران پرسپوليس به داوري گفت كه اين موضوع را پيگيري ميكند. در پايان بازي تيمهاي پرسپوليس و پيام، تماشاگران پرسپوليس كه به سه بار تكرار شدن پنالتي اين تيم اعتراض داشتند اعتراض خود را با مجتبي شريفي رييس كميته انضباطي كه در ورزشگاه آزادي حضور داشت در ميان گذاشتند. تماشاگران معتقد بودند كه داور نبايد اين كار را انجام ميداد و در صورتي كه پنالتي پرسپوليس از دست ميرفت اين موضوع در ورزشگاه موجب آشوب ميشد. آنها همچنين درباره تكرار زياد اشتباهات داوري در بازيهاي اين تيم نيز به شريفي اعتراض كردند. شريفي نيز در پاسخ به آنها نظر تماشاگران را درباره آنكه داور بازي امروز با اين كار خود زمينهساز التهاب در ورزشگاه شده است را جويا شد و افزود كه اين مشكلات را پيگيري خواهد كرد.
رضایی: داور در اخراج من عجله كرد
کانون هواداران پرسپولیس : رحمان رضايي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: زماني كه توپ را زدم آن قدر صداي تماشاگران زياد بود كه من سوت داور را نشنيدم و به هيچ عنوان قصد به تاخير انداختن جريان بازي را نداشتم. اما داور عجله كرد و من را اخراج كرد.
رحمان رضايي درباره وضعيت تيم پرسپوليس نيز گفت: مشكلات پرسپوليس كاملا ريشهاي است و بايد درباره آن چارهانديشي شود، اين يك واقعيت است كه تيم پرسپوليس مشكل دارد و مشكلاتش بسيار زياد است و براي خارج كردن پرسپوليس از اين وضعيت بايد به صورت اصولي چارهانديشي شود. اميدوارم كه بتوانيم از اين مشكلات خارج و در آينده روند بهتري را پيدا كنيم.
وی ابراز امیدواری کرد که پرسپولیس بزودی به شرایط آرمانی سال گذشته خود برگردد.
حاشيههاي ديدار با پيام
هواداران به پرسپوليس پشت كردند!
هواداران پرسپوليس در اعتراض به بازي بازيكنان اين تيم براي دقايقي پشت خود را به زمين مسابقه كردند.
به گزارش ايسنا، ديدار تيمهاي پرسپوليس و پيام با حاشيههاي زيادي روبرو بود.
*به دليل درگذشت صفر ايرانپاك بهترين گلزن تاريخ داربي و مهاجم اسبق تيم فوتبال پرسپوليسي برخي بازيكنان اين تيم بازوبند مشكي به دست بسته بودند، تمامي بازيكنان پرسپوليس اين كار را انجام نداده بودند!
**محسن خليلي مهاجم پرسپوليس با لباس شخصي درجايگاه ويژه حضور داشت كه پس از پخش تصويرش در نمايشگر ورزشگاه به شدت از سوي تماشاگران تشويق شد.
**پارچه نوشتههايي به مناسبت ايام الله دهه فجر و همچنين ضد گروهك منافقين در ورزشگاه آزاد نصب شده بود.
**در طول جريان بازي نعيم سعداوي با حضور در كنار زمين نكات لازم را به بازيكنان پرسپوليس منتقل ميكرد، گاهي هم احمدرضا عابدزاده در كنار زمين حاضر ميشد و با بازيكنان پرسپوليس صحبت ميكرد.
**تمام عكاسان در پشت دورازده پيام تجمع كرده بودند.
**حسين عبدي سرمربي داماش كه تيمش هفته آينده ميزبان پرسپوليس است نيز با حضور در ورزشگاه آزادي اين ديدار را از نزديك نظارهگر بود.
**عباس انصاري فرد مدير عامل، حسين هدايتي و مجيد فرخ زادي اعضاي هيات مديره و جمشيد شاه محمدي بازيكن اسبق پرسپوليس به همراه مجتبي شريفي رئيس كميته انضباطي از تماشاگران اين ديدار بودند.
**خرابي سقف جايگاه خبرنگاران سبب ميشد تا هر از گاهي آب باران به سر آنان چكه كند.
**نكته جالب در سكوها نيز آن بود كه تماشاگران حاضر در ورزشگاه به جاي تشويق بازيكنان، هدايتي را مورد توجه و تشويق قرار داده بودند.
**در بين دو نيمه تماشاگران اطراف جايگاه دربارهي مشكلات پرسپوليس به گفت و گو با مدير عامل و اعضاي هيات مديره پرسپوليس پرداختند.
**آسيب ديدگيهاي پياپي بازيكنان پيام با اعتراض شديد تماشاگران پرسپوليس روبه رو شد.
**برخي تماشاگران از دقيقه 60 شعارهايي را بر عليه افشين پيرواني سرمربي پرسپوليس سر دادند و خواستار بازگشت افشين قطبي و حبيب كاشاني به تيم پرسپوليس شدند.
**گروهي از تماشاگران نيز با سوتهاي ممتد به شيوهي بازي تيم پرسپوليس اعتراض كردند.
**از دقيقه 65 تماشاگران شعارهايي را در انتقاد به بازي بازيكنان پرسپوليس سر دادند و خواستار كنارهگيري پيرواني شدند، هواداران در حالي كه پشت خود را به زمين مسابقه كرده بودند با شعار و سوت زدن به بازي پرسپوليس اعتراض ميكردند.
**تماشاگران قبل از گرفتن پنالتي براي پرسپوليس بازيكنان پيام را تشويق مي كردند.
**هنگام اعلام پنالتي به ضرر پيام كادر فني اين تيم به شدت به داور اعتراض كردند. هاشمي نسب كه اين ديدار به عنوان مربي روي نيمكت بود در صدر اعتراض كنندگان بود اما پس از چند دقيقه اطرافيان را آرام مي كرد.
**داور مسابقه پنالتي را دو بار تكرار كرد كه اعتراض تماشاگران و بازيكنان را در پي داشت.ابراهيم توره در اين صحنه كارت زرد گرفت.
**با وجود برتري پرسپوليس بر پيام تماشاگران همچنان عليه افشين پيرواني سرمربي اين تيم شعار ميدادند.
**در نيمه دوم حسين عبدي مربي تيم داماش در جايگاه خبرنگاران حاضر شد.
**با افزايش شعارها بر عليه و يا به نفع افشين پيرواني گروهي ازهواداران پرسپولس در رو به روي جايگاه با يكديگر درگيري لفظي پيدا كردند كه پيش از تبديل شدن به درگيري فيزيكي با دخالت نيروي انتظامي مسئله خاتمه يافت.
**پس از مصدوميت يكي از بازيكنان پيام و ادامه بازي از سوي بازيكنان پرسپوليس محسن ارزاني بازيكن پيام و علي كريمي با يكديگر درگيري لفظي پيدا كردند.
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
محسن خليلي:
اميدوارم هر چه زودتر دل هواداران را شاد كنم
مهاجم تيم پرسپوليس تهران گفت: بيترديد براي قهرماني در ليگ برتر شانس خواهيم داشت.
محسن خليلي در گفت وگو با خبرنگار ورزشي ايسنا اظهار كرد: در بازي امروز پرسپوليس مقابل پيام بازيكنان تمام تلاش خود را انجام دادند اما در هر صورت با وجود فرصتهاي زيادي كه از دست رفت ميتوانستيم گلهاي بيشتري را به ثمر برسانيم.
وي افزود: پرسپوليس هنوز بازيهايش با تيمهاي بالاي جدول را انجام نداده است و بيترديد ما هنوز هم اين شانس را داريم تا با نتيجهگرفتن در آن بازيها قهرمان ليگ برتر شويم.
وي درباره شرايط خود نيز گفت: تمرينات انفرادي را آغاز كردم اما هنوز وارد تمرينات گروهي نشدم و اميدوارم هر چه سريعتر براي پرسپوليس به ميدان بروم و دل هواداران را شاد كنم.
خليلي درباره كمرنگ شدن احتمال حضورش در داربي نيز گفت: در هر صورت بازيكنان بسياري بودند كه در بازگشت به ميدان عجله كردند و پس از مدتي بار ديگر مصدوميت آنها اوج گرفته است، من نميخواهم چنين وضعيتي را پيدا كنم، به همين دليل ترجيح ميدهم در زماني كه صد در صد آماده بازي بودم به ميدان بروم. ميدانم كه هواداران پرسپوليس نيز ترجيح ميدهند يك محسن خليلي آماده و سالم در تيم داشته باشند تا اينكه من بخواهم تنها در يك مسابقه به ميدان بروم.
Last edited by tiktak20; 01-02-2009 at 02:22.
نيكبخت: عمدا اخراج شدم!
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در مقابل پيام عمدا اخراج شدم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا واحدي نيكبخت پس از اخراجش در بازي مقابل پيام گفت: عمدا اين كار را انجام دادم تا با توجه به خطر دو كارته بودن از بازي بعد محروم شوم و بتوانم مقابل استقلال به ميدان بروم.
وي افزود: با اين حال تصور ميكردم داور به من كارت زرد نشان دهد و انتظار اخراج شدن را نداشتم.
نيكبخت همچنين درباره اعتراض تماشاگران گفت: تماشاگران حق دارند به تيم اعتراض كنند، البته شعارهايي كه از دقيقه 50 شروع شد بر روحيه تمام بازيكنان تاثير داشت و گويا تمامي آنها بدنشان قفل شده بود، ما نميدانستيم چه كار كنيم، در هر صورت خوشحالم كه سه امتياز را گرفتيم و اميدوارم تماشاگران از اين بعد بيشتر صبور باشند، هر چند كه باز هم ميگويم اعتراض حق تماشاگران است.
نيكخت واحدي خاطرنشان كرد: در هر صورت بازيكنان پرسپوليس تمام تلاش خود را انجام دادند اما پيام بسيار دفاعي و بسته بازي ميكرد آنها سعي داشتند با تلف كردن وقت يك امتياز به دست آورند اما در نهايت با تلاش تمامي بازيكنان سه امتياز را به دست آورديم .
نيكخبت واحدي درباره مشكلات تيم پرسپوليس گفت: به خدا ديگر نميدانم كه چه بگويم، من چيزي به مغزم نميرسد اگر شما مشكل پرسپوليس را ميدانيد بگوييد تا آن را حل كنيم.
نعيم سعداوي از اعتراضهاي تماشاگران انتقاد كرد:
حركت ناروا و نادرستي بود
مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران از اعتراضهاي تماشاگران اين تيم انتقاد كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نعيم سعداوي كه به جاي افشين پيرواني در نشست مطبوعاتي حاضر شده بود، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: افشين پيرواني در شرايطي نبود كه بتواند پاسخگوي خبرنگاران باشد، او به دليل شعارهايي كه تماشاگران دادند به شدت ناراحت بود. تماشاگران امروز مربي را تشويق كردند كه پيش از اين به دليل توهين همين تماشاگران پرسپوليس را ترك كرده بود. در هر صورت برخورد هواداران با كادر فني تيم در بازي امروز مقابل پيام كمي بيانصافي است و عجيب بود و تا امروز هيچگاه سابقه نداشته است كه تماشاگران از دقيقه 60 بازيكنان و كادر فني تيم خود را مورد انتقاد و بياحترامي قرار دهند. معتقدم اين انتقادهايي كه صورت گرفت ناروا و نادرست بود و حتي زماني كه پرسپوليس به گل برتري دست پيدا كرد باز هم تماشاگران ما را مورد لطف خود قرار دادند كه اين موضوع بسيار جالب بود.
سعداوي درباره بازي تيم پيام نيز گفت: پيام بسيار بسته بازي كرد و سعي داشت با دفاع چند لايه حداقل امتياز را به دست آورد اما در هر صورت ما توانستيم در نهايت پيروز شويم.
وي افزود: در هر صورت پيام را تيمي سبك نشان داده بودند كه پرسپوليس بايد چندين گل به اين تيم بزند.
سعداوي در پاسخ به ايسنا كه آيا پرسپوليس خوب بازي كرد نيز گفت: بله پرسپوليس خوب بازي كرد و ما موقعيتهاي گل بسياري داشتيم كه اگر آنها تبديل به گل ميشد ميتوانستيم نتيجه خوبي به دست آوريم البته باز هم ميگويم شعارهايي كه از دقيقه 60 در ورزشگاه مطرح شد در روحيه بازيكنان بسيار تاثيرگذار بود و تمركز آنان را برهم زد.
نيكبخت واحدي: به تماشاگران حق ميدهم كه ناراضي باشند/مستحق اخراج نبودم /شرايط تيم بحراني است
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: "داور براي اخراج من تصميم درستي نگرفت، چون حركت من فقط مستحق يك كارت زرد بود."
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، نيكبخت واحدي در جمع خبرنگاران عنوان كرد: "هرچند به داور احترام ميگذارم و هيچ وقت دوست ندارم در كار آنها دخالت كنم، اما به صراحت عنوان ميكنم كه داور احساسي تصميم گرفت و به جاي اينكه به من كارت زرد نشان دهد، از كارت قرمز استفاده كرد كه به هيچ عنوان استحقاق من كارت قرمز نبود."
وي ادامه داد: "پرسپوليس تيم بزرگي است، ولي تا اينجاي كار هيچ نشاني از يك تيم مدعي كه ميليونها طرفدار در سطح ايران و قاره آسيا دارد را نشان نداد. به همين منظور من به تماشاگران اين تيم حق ميدهم كه ناراحت باشند و اين ناراحتي را از طريق شعارهايشان نشان دهند."
نيكبخت خاطرنشان كرد: "بايد قبول كنيم شرايط تيم بحراني است و اين بحران بيشتر از هركس ديگري تماشاگران را آزار ميدهد با اين شرايط ما نميتوانيم در آسيا مقامي كسب كنيم و اين براي تيمي مثل پرسپوليس يك كابوس است."
ما هوادارا ازت میخوایم که نری
اما جادوگر محبوب . علی جان تاریخ در مورد تو قضاوت خواهد کرد و اطمینان دارم علی کریمی تا ابد سمبل و نماد تعصب واقعی خواهد بود و تاریخ تو را یک "اسطوره" خواهد نامید . یک ابر ستاره که می خواست فرشته نجات باشد برایمان . حیف تو که برای موفقیت تیمی می جنگی که واقعا پرسپولیس نیست و دست آویزی است برای پر شدن شکم آقایان و عذاب دادن هوادارانی که در سختی ها و خوشی ها خون دل این تیم را می خورند . عاشق تویی جادوگر و عاشق ما هستیم که برای پرسپولیسی خون دل می خوریم که دیگر نیست . عزیزان پرسپولیس به خاطره ها پیوست . برای شادی روح پرسپولیس یک دقیقه سکوت کنید لطفا ...
زنده باد حبیب کاشانی - زنده باد افشین قطبی و زنده باد علی کریمی ...
Last edited by tiktak20; 01-02-2009 at 02:33.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)