سلام
آقا الان قیمت xbox مدل arcade یا premium چنده؟
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه کنسول بعدی مایکروسافت قراره کی بیاد؟ راسته که میگن 1 یا 2 سال دیگه میاد؟
سلام
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه کنسول بعدی مایکروسافت قراره کی بیاد؟ راسته که میگن 1 یا 2 سال دیگه میاد؟
سلام
سلام. ارکید ۲۵۵ تا ۲۶۵. کنسول بعدی کم کم ۳ سال دیگه
به مدل arcade هارد external هم میخوره؟ یعنی میشه بازیو رو این هارد نصب کرد و با xbox بازیش کرد؟ مشکلاتش چیه؟
ممنون
ببخشید
من اگه کنسول بگیرم نهایتا هر بار 3تا بازی یبشتر روش نمیریزم که بازی کنم
اونوقت برای من به صرفه تره که الایت بگیرم یا آرکید بگیرم با یه هارد جدا مثلا 60 گیگ؟
عزیزم هارد 60 دیگه تو بازار موجود نیست.با این شرایطی که شما میگی به نظر من باید یه آرکید بخری با هارد 20 که حدودا میشه روش 3 تا بازی نصب کرد.هارد 20 حدودا 40 هزار تومنه.
![]()
آره هارد اکسترنال می خوره - بازی هم روش نصب میشه - تنها مشکلش فکر میکنم لایو باشه
شرمنده من جواب دادم - اگه اشتباه دوستان تصحیح کنن
Last edited by 8613187; 09-06-2010 at 23:41.
آخ این لایو هم برای من داستانی شده
امروز ویندوز عوض کردم دیگه وارد لایو نمیشه تو تست تو قسمت network به internet همش علامت ضرب در قرمز میده دایل آپم و مراحل رو چند بار با دقت انجام دادم ( نود 32 نصبه از اونه ؟ ) گزینه دایل آپی رو هم شر کردم ولی اصلا موقع ای که دستگاه میخواد به اینترنت وصل بشه روشن نمیشه چیکار کنم
---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
آخ این لایو هم برای من داستانی شده
امروز ویندوز عوض کردم دیگه وارد لایو نمیشه تو تست تو قسمت network به internet همش علامت ضرب در قرمز میده دایل آپم و مراحل رو چند بار با دقت انجام دادم ( نود 32 نصبه از اونه ؟ ) گزینه دایل آپی رو هم شر کردم ولی اصلا موقع ای که دستگاه میخواد به اینترنت وصل بشه روشن نمیشه چیکار کنم
دوستان من قصد دارم کنسولم رو بفروشم یکی 2 ماه قبل از عید خریدم حدود 10 تا بازیم باهاش دارم یه چند تا بازیم تو هارد دارم با شارجر و کابل hdmi هست میخواستم بپرسم چند بفروشم خوبه ؟ مدلشم آرکید جاسپر هست
ممنون
Last edited by aliani; 10-06-2010 at 12:10.
سلام . دوستان من به تازگی یه اپدیت 8 مگی رو برای استفاده از usb به جای هارد ریختم تو دستگاه . الان دیگه اگه بخوام از بازی خارج بشم بیام تو داشبورد صفحه سیاه میشه . خیلی میترسم . یکی کمک کنه![]()
سلام دوستان ببخشید
اون طرفی که بهم میگفت بردش زنون هست و دیگه جاسپر نمیزنن!![]()
بهم گفت که تضمین میکنه که روی کنسولش ه-ک شده مال سال 2010 هستش
میخواستم بگم با این حساب که بردهای زفیر مال 2005 هستن! شاید داشته جابجا میگفته و منظورش این بوده که الان جاسپره و دیگه زنون زفیر نمیزنن
حالا من اگه دیدم واقعا روش -- شده 2010 میتونم بدون توجه به هرف یارو خیالم راحت شه که جاسپره و کنسول رو بخرم؟
یا آیا امکانش هست که اومده باشن کیس کنسول رو عوض کرده باشن و برد زفیر یا فالکون رو داخلش انداخته باشن؟
میشه لطف کنین بگین دقیقا از چه تاریخی کنسولهای الایت با برد جاسپر زده میشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)