تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1530 از 1547 اولاول ... 53010301430148015201526152715281529153015311532153315341540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,291 به 15,300 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

وای که این تورگارد چه باحاله

چند وقتی بود روی ایفون کار نمیکرد ، تیکت زدم گفتم روی ایفون کار نمیکنه

اولش گفتن اپدیت میاد ، اپدیت اون روزی که گفتن نیومد ، گفتن اپل به اپ گیر داده ، تایید نشده دارن روش کار میکنن ، به هفته پیش به ای پی خاص داد واسه ایفون تنظیم کردم وصل شد ، الان که تو پنل کاربری داشتم میچرخیدم دیدم یه ای اختصاصی که ماهی قیمتش 15 دلار هست رو به رایگان به اکانتم اضافه کردن ، همون ای پی خاص ، من کلا واسه ۶ ماهش ۱۵ دلار دادم

- - - Updated - - -
    Last edited by windows-ps3; 10-12-2022 at 00:27.

2. این کاربر از windows-ps3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

وای که این تورگارد چه باحاله

چند وقتی بود روی ایفون کار نمیکرد ، تیکت زدم گفتم روی ایفون کار نمیکنه

اولش گفتن اپدیت میاد ، اپدیت اون روزی که گفتن نیومد ، گفتن اپل به اپ گیر داده ، تایید نشده دارن روش کار میکنن ، به هفته پیش به ای پی خاص داد واسه ایفون تنظیم کردم وصل شد ، الان که تو پنل کاربری داشتم میچرخیدم دیدم یه ای اختصاصی که ماهی قیمتش 15 دلار هست رو به رایگان به اکانتم اضافه کردن ، همون ای پی خاص ، من کلا واسه ۶ ماهش ۱۵ دلار دادم

- - - Updated - - -
    درود
    چه اپی خاصی دوست عزیز؟ منم تورگارد خریدم 17 دلار ولی رو اپل هرکاری کردم وصل نشد! چطور باید تنظیم کنم؟ به پشتیبانی باید پیام بدم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شاتل 16 مگ - با تحریم شکن اختصاصی

Last edited by and-roid2; 10-12-2022 at 22:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درود
    چه اپی خاصی دوست عزیز؟ منم تورگارد خریدم 17 دلار ولی رو اپل هرکاری کردم وصل نشد! چطور باید تنظیم کنم؟ به پشتیبانی باید پیام بدم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    اره تیکت بزن بگو ios کار نمیکنه , ایرانم

یه ای پی اختصای به من دادن ، cisco client رو نصب کردم ، با اون ای پی وصل میشم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by windows-ps3; 11-12-2022 at 12:09.

6. این کاربر از windows-ps3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام.
    نت من سالهاست شاتله و تقریبا زمان تمدیده، رفتم سایت شاتل قیمت ها رو ببینم که حقیقتا مغزم سوت کشید!
    اینترنت 16 مگ نقره ای که من الآن چند ساله دارم استفاده میکنم و حجمش 350 گیگ هست رو کردن 100 گیگ!!
    آخه با این حجم چه کاری میشه انجام داد؟ مگر اینکه هیچی دانلود نکنی و هیچ چیزی هم استریم نکنی، با این حجم یعنی یوتوب هم تعطیل، این چه وضعیه خدایی.

8. این کاربر از Baby.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

درود
    گفتم ولی متاسفانه بهم چیزی ندادن فقط گفتن...!

Hi.
    kindly try UDP 9201 openvpn on app.
    :|

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2022
    محل سكونت
    طهران کوچک

پيش فرض

سلام.
    نت من سالهاست شاتله و تقریبا زمان تمدیده، رفتم سایت شاتل قیمت ها رو ببینم که حقیقتا مغزم سوت کشید!
    اینترنت 16 مگ نقره ای که من الآن چند ساله دارم استفاده میکنم و حجمش 350 گیگ هست رو کردن 100 گیگ!!
    آخه با این حجم چه کاری میشه انجام داد؟ مگر اینکه هیچی دانلود نکنی و هیچ چیزی هم استریم نکنی، با این حجم یعنی یوتوب هم تعطیل، این چه وضعیه خدایی.
    از جیب شما دارن هزینه میکنن که به بوشهر و قم FTTH بدن .

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

فکر نکنم کیفیت رو دست این سرویس باشه شخص زدیم تا خشتک 20 نفر روشیم کم نمیاره ... شاتل 8 مگ سرور هتزنر فرانکفورت پروتکل Vless و وب سوکت پینگ 70تا 90 (بسته ب نت و ساعت)

اینم رو همراه اول (سرور ملی - اسیاتک) (تونل شده به همین سرور بالا ک شاتل روش تست شد)

ایرانسل نت معمولی خودش (بدون هیچی)

ایرانسل (سرور ملی - افرانت ) (تونل به سرور خارج و سرور دوم هتزنر)
    نت تازه تقویت شد

قبلا گفتم
    اگه چن نفر از همین انجمن شریک بشن و هزینه ای هم نداره فک کنم سالیانه بشه با 5 تومن جمعا دنگی دونگی بشه ی سرویسو راه انداخت با پدر و مادر (گفتم حتی خفن تر از قطعی های اخیر)
    5 نفرم باشن تمومه برای اعضای خونوادشون بزنن و اون هزینه هم تقسیم کنن از این اپ های خارجی کمتر میافته
    برای این میگم که چون همون هزینه ای ک قراره برای این اپ ها بشه مستقیما خودتون برای سرور خودتون میکنید هرچند ک بازم اینم تضمینی نیست
    تمام این اپ های خارجی تورگارد اکسپرس و نورد و پروتون و ... اتم هم بذارید اینا برای پرایویسی اصلا به وجود اومدن و ... برای رفع مشکلات نت ایران و همینطور کاربر ایرانی قربونش برم با اون پول ملیشون به وجود نیومده و بیشتر رو مارکت اروپا و امریکا فوکوس دارن شما انتظار دارید از پشتیبانیش ک بیاد بگه ببخشید ک ایران اینطوره ... قربون قاقاتون برم الان میزنم برق وصل شه ؟ اونا خودشون برگاشونم ریخته از سیستم فیلترینگ ایران

درک درست و دقیقی هم از وضعیت و اطلاعی از نت ایران ندارن

بعد اینک اینا رحم نمیکنن ن ب ادمش نه ب اینترنتش ن ....

سرور خودمون رو ایران افرانت حالا باز خوبه ابر اروان سگ بر ینه در شرکتش و مدیر عاملشو و مکانشو همه چیشون 6 تا 12 میزنن قطع میکنن نت رو بدون هیچ گونه جوابدادن و ...

شاتل هم خا یه مال ترین ای اس پی تو ایرانه ( داخل پرانتز : جا داره اینجا هم بگم سگ هم بش اشه رو سنگ قبر زن احمدنخجوانی) ازش یهو هیچکی نخره ببین پ ورن هابم باز میذارن برای گرفتن مشتری حروم زاده ها الان شکمشون سیر شده گرون کردن نتشونو ازونورم یوز میاد رو نت ملی هزارتومنم باور کن اون نتی ک داری استفاده میکنن و پول میدن هم برای خود شاتل نمیافته و همش خیر میبره

تو این چن روز پروتون و windscribe کاملا منهدم شدن (برای من اصلا هیچ پورت و پروتکل اشون ج نمیده رو شاتل)
    تورگارد هم خیلی با بدختی وصل میشه با نت ایرانسل اپن ویپی 9201 تست بزنید وصل میشه (الان تست کردم ) رو شاتل ترکیده

تو این 3 ماه اینقد جابجا شدیم رو ویپی ها پدرمون در اومد

12. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

بعد کلی صحبت کردن ای پی بهم داد، رو شاتل راحت وصل میشه ولی ایرانسل نمیشه اصلا! تنظیم خاصی داره؟
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درود ، من از رایتل استفاده میکنم ، مشکلی رو رایتل نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •