دوستان من lol مـ خراب شده کی داوطلب میشه رایت کنه پست کنه ؟)
دوستان من lol مـ خراب شده کی داوطلب میشه رایت کنه پست کنه ؟)
امروز که Live Maintenance اعلام کرده. فقط نوشته ranked بسته شده. ولی من کلا نمیتونم لاگین کنم. پینگمم به 185.40.64.65 تایم اوته.
جریان چیه؟ من که خودم حرفه ای نیستم در حد گلد فوقش هستم.من تو اروپای غرب هستم.اددت می کنم.kamron_devil میشه اسم اکانتتو بگی؟تو کدوم سروری؟منو ادد کن.![]()
اگر کسی نفرستاد به من بگو برات میفرستمدوستان من lol مـ خراب شده کی داوطلب میشه رایت کنه پست کنه ؟)
چه جالب
من از این اکانت های پینگ کم کن خریدم. دیروز از ساعت 3 این حدودا تا 12:30 شب فکر کنم نشسته بودم پای لول
500 مگش پریدهیعنی این اکانت ها که 4 تومانه برای 4 روز باشه؟
30 روز میشه 7 تا 4 تا تقریبا یعنی 28000 تومان تو ماه اضافی بدم که پینگم خوب بشه؟ چون صبا دز هستش؟ خدا رو شکر
من که راضیم نیست ولی عجب حالی میده پینگ پایین![]()
Last edited by kamron_devil; 03-03-2015 at 15:40.
از کدوم سایت خریدی؟؟
این ای پی مشکوک میزنه . من همیشه ازش کلی تایم اوت دارم . بعضی وقتها که تایم اوت 100% میشه . اما خیلی راحت تو بازی بدون تایم اوت بازی میکنم .
نمیدونم والا. EUW هستی؟ برای من که همیشه داخل بازی با این آی پی هماهنگه. امروزم که time out بود تو بازی نمیتونستم برم
سلام دوستان
ببینید از این دو سایت میشه IP و RP گرفت ؟ یا همش سرکاریه ؟!
من که هر کاری کردم نشد ! تو مرحله آخر میگه باید یکی از offer ها رو انجام بدی مثل دانلود نرم افزاری که پیشنهاد میده ولی بعد از اینکه دانلودش میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته !
راستی دوستان با اکانت اصلیتون تست نکنید که اگر مشکلی پیش اومد اکانت اصلیتون بن نشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمناً ببینید از این سایت میشه کد skin گرفت ؟
Last edited by arash347; 04-03-2015 at 11:29.
به طور کلی میگم خیلیها قبل شما این راهارو رفتن اما آخرش بن بست خوردن عمرا نمیتونید Free Rp به دست بیارید همونطور که نمیتونید پول رو مجانی به دست بیارید![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)