سلام من مشاوره مس خوام بین این سه مودم کدوم برای کاربرد خانگی و اتصال به دو لب تاب و یه ----- کاربرد داره و بهتر از بقیه است
1. td-w8968
2. td-w8961ND
3. TL- wr1043ND![]()
سلام من مشاوره مس خوام بین این سه مودم کدوم برای کاربرد خانگی و اتصال به دو لب تاب و یه ----- کاربرد داره و بهتر از بقیه است
1. td-w8968
2. td-w8961ND
3. TL- wr1043ND![]()
Last edited by arashpesar; 24-07-2013 at 00:49.
من در کل TP-LINK رو پیشنهاد میدم
من یه مشکل عجیب با مودم وایرلس tp link 8151 پیدا کردم.وقتی مودمو با کابل شبکه وصل میکنم به سیستم یدفعه سیستم ریست میشه نمیدونم مشکل از کجاست
با همه سیستم ها اینجوری میشه؟
سلام
چراغ پاور مودم d-link 2520 سبز نمیشه (بدون اتصال کابل شبکه)..........همین مودم رو با همین آداپتور تو خونه دوستم تست کردم بعد از چند ثانیه چراغ قرمز پاور سبز شد و بدون مشکل به اینترنت وصل شد.........میشه برق خونه مشکل داشته باشه؟!!!
نه امروز بردم گارانتی تست کردم مشکلی نداشت
سلام من چندروزیه دچار مشکل اینترنت شدم ممنون میشم جواب بدین
1 شرکت مخابراته و 128 و سرعت تست 201 در اسپید تست ولی مشکلی که دارم اینکه سرعت دانلودم پاین اومده و اصلی ترین مشکل هم اینه که سایتا رو باز نمیکنه و بعد از چند دقیقه که تلاش میکنم باز میکنه و همنطور ادامه داره
و سرعت دانلود اولا خوب بعد چند دقیقه یا ساعت افت میکنه ولی سرعته تستی که میگیرم همونه 201 ولی مشکلم اینکه هی صفحا رو باید رفرش تا بعد چند بار بیاره
دوستان مشکل از چی میتونه باشه از سیستم میتونه باشه که نرم افزاری اینکارو میکنه یا چیزی اضافی باعث این میشه
مودمم دی لینک 30 27 هست ممنون میشم راهنماییم کنید
adsl 256 مخابرات دارم چند روز پیش یه انتی ویروس دانلود و نصب کردم بعد از اون سرعتم به شدت کم شد طوری که برای باز شدن یه صفحه خیلی باید منتظر بمونم، به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟
به تایپیک آنتی ویروس مورد نظرتون مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل DNS نداری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)