خسته نباشی .
تایید میشه !
اونو ول کن . ربطی به بازی نداره .
خسته نباشی .
تایید میشه !
اونو ول کن . ربطی به بازی نداره .
من که تا حالا پچ 7 مگی ندیدم ( منظورت همون کرک 7 مگیه؟ ) .
در ضمن من خودم پچ 72 مگی رو دانلود کردم و بعد از نصب روی نسخه آسیایی که حدود 9 دقیقه طول کشید اصلا باورم نشد این همون ایول 4 قبلی البته یه چندتا قلق داره برای نصب روی نسخه آسیایی که اون هم خیلی راحته و در صفحه 90 همین تاپیک به خوبی توضیح داده شده.
[/quote]خودم که دانلودش نکردم ولی اونهایی که دانلود کرده بودن میگفتن یه مقدار کیفیتش بهتره ! [/quote]
کی گفته یه مقدار ؛ خیلی زیاد تغییر می کنه.
[/quote]البته زیاد مشخص نیست ! در کل ارزش دانلود 70 مگ (حدود 4 ساعت) رو نداره ! در ضمن به راحتی روی ورژن های بازی که توی ایران اومده قابل نصب نیست ! و واسه پچ کردن بازی باید خود فایل پچ کننده هم پچ بشه ! (خنده داره نه ؟)[/quote]
ارزش دانلود داره خیلی زیاد . در ضمن روی نسخه آسیایی یه کم دستکاری میخواهد که اون هم 2 دقیقه طول میکشه
[/quote]من که دیوونه بازی هستم حاضر نیستم همچین فایلی رو دانلود کنم ![/quote]
شما اگر دیوانه این بازی بودید مثل من حتی پچ 1.5 گیگا بایتی رو که خود شرکت بازی نزده را هم دانلود میکردید چه برسه به پچ 72 مگی که ریلیز خود شرکت بازیه؟
[/quote]پس بیخیال ...[/quote]
عمرا نباید بیخیال بشید دوستان چون واقعا گرافیک رو زیر و رو میکنه.
![]()
![]()
یکی میشه شخصیت های بازی رو دونه دونه با عکس معرفی کنه
آخه لازم دارم
دمتون جوش
خودم که دانلودش نکردم ولی اونهایی که دانلود کرده بودن میگفتن یه مقدار کیفیتش بهتره ! [/quote]
کی گفته یه مقدار ؛ خیلی زیاد تغییر می کنه.
[/quote]البته زیاد مشخص نیست ! در کل ارزش دانلود 70 مگ (حدود 4 ساعت) رو نداره ! در ضمن به راحتی روی ورژن های بازی که توی ایران اومده قابل نصب نیست ! و واسه پچ کردن بازی باید خود فایل پچ کننده هم پچ بشه ! (خنده داره نه ؟)[/quote]
ارزش دانلود داره خیلی زیاد . در ضمن روی نسخه آسیایی یه کم دستکاری میخواهد که اون هم 2 دقیقه طول میکشه
[/quote]من که دیوونه بازی هستم حاضر نیستم همچین فایلی رو دانلود کنم ![/quote]
شما اگر دیوانه این بازی بودید مثل من حتی پچ 1.5 گیگا بایتی رو که خود شرکت بازی نزده را هم دانلود میکردید چه برسه به پچ 72 مگی که ریلیز خود شرکت بازیه؟
[/quote]پس بیخیال ...[/quote]
عمرا نباید بیخیال بشید دوستان چون واقعا گرافیک رو زیر و رو میکنه.
![]()
[/QUOTE]
چه خشن !!!
آب سرد بخور خنک بشی عزیزم . کم مونده مارو له کنی این وسط ! من نظر شخصیمو گفتم دیگه زدن نداره که دوست عزیز !![]()
دلیلشم اینه که من بازی رو توی ps2 بازی میکنم حالا چه کاریه که این حجم رو دانلود کنم تا به کیفیت ps2 برسونمش !؟
اینجا چند تا رو گفتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ar@m; 10-06-2007 at 07:41.
به نظر شما این اشلی به قیافه اش میخوره یه دختر 20 ساله باشه
به نظر من که قیافه اش به دخترای 15 16 ساله میخوره.
يادش بخير چه دوران باحالي داشتم با اين Resident Evil 4 واقعا همتا نداره . دمه همه گرم بابا به مام بگين اين موضوع هم هست . مام يكي از ترفتاراي اين بازي هستيم .![]()
راستي اين بازي با ps 1 يا ps 2 لطفا بگين تا منم با شما باشم
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 10-06-2007 at 14:03.
راستش به نظر من كه مي خورد.
بابا تاپيك يه كم ساكته.خوب بياين در رابطه با خوش تيپ ترين كاراكتر سري بازي هاي RE صحبت كنيم.
دقت كنيد كه گفتم كاراكتر(يعني هر كسي تو بازي مي تونه باشه) و گفتم RE نه RE4 .
ممنون
منتظر نظراتم تا خوش تيپ ترينشون رو انتخاب كنيم.
---- در اويل 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)