کار همه شمام شده به هم پریدن و دعوا کردن اه !نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
کار همه شمام شده به هم پریدن و دعوا کردن اه !نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
برای دوست من همین اس ام اس اومد ولی نوشته بود تا 6 روز مکالمه رایگان ایرانسل به ایرانسل امروزم کلی با من حرف زدنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چیه شانسیه؟؟
برای دوست من همین اس ام اس اومد ولی نوشته بود تا 6 روز مکالمه رایگان ایرانسل به ایرانسل امروزم کلی با من حرف زدنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چیه شانسیه؟؟
شانسی که نه واسه اکثریت فرستاده و واسه بقیه هم به مرور زمان میفرسته . البته واسه اعتباری ها.
این کارش که حرف نداره خیلی باحاله .
یه یوال درسته که اگه سیم کارت دایمی ایرانسل داشته باسیم ایرانسل به ایرانسل هر 30 مین و 1مین حساب میکنه ؟ و 60 مین و 2مین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خواب دیدی حیر باشه!!!
من تو اسفند 3500 تومن واسه شماره 100 آب ریز مکالمش هست اگه باور نداری.![]()
نه اخه سیم کارتشو عید خرید
البته قبل عید
اینی که شما میگی مثل اینکه از 1 اردیبهشته
نمیدونم والا![]()
![]()
![]()
![]()
نه بابا این 6روز فری واسه تمام اعتباری ها هست چه اونا که قبل اردیبهشت گرفتن چه اونایی که بعد اردیبهشت گرفتن![]()
![]()
اين 30مين، 1مين و 60مين، 2مين رو يك دقيقه فكر كردم تا فهميدم!
ميگم فارسي هم بد زبوني نيستا، اگه بخوايم باهاش حرف بزنيم
ولي در مورد سوالت، جواب اينه كه براي مشتركيني كه سيمكارت دايمي رو از 25 فروردين تا 31 ارديبهشت ميخرن، فقط براي مكالمه از ايرانسل به ايرانسل، تا هزار دقيقه در ماه اين اتفاق ميافته. يعني براي هر سي دقيقه مكالمه فقط هزينه دقيقه اول مكالمه دريافت ميشه.
اين در اصطلاح تجاري Promotion گفته ميشه، يعني يك برنامه تشويقي كه همشهريها گوششون دراز شه و يه سيم ايرانسل بخرن!
البته خاصيت اين طرح تشويقي نهايتاً براي خود ايرانسل هست، چون شما تنها در صورتي ميتونين از اين طرح استفاده كنين، كه طرفتتون كه خيلي ميخواين باهاش حرف بزنين (مثلاً دوستدختر يا دوستپسرتون) هم ايرانسل داشته باشه. 1000 دقيقه در ماه يعني تقريباً روزي 33 دقيقه! و آدم با همه روزي 33 دقيقه حرف نميزن! پس در حقيقت دارن به شما 2 سيم كارت ميفروشن. ولي اين 2، 3 ماه ميگذره و سيمكارت ايرانسل براي شما باقي خواهد موند.
دوست عزيز،
من تقريباً همه پستها رو ميخونم. ولي در موردي كه ميگين با شما توافق ندارم، چون براي من كه يك سيمكارت اعتباري دارم همچين اتفاقي نيافتاده. درست از ساعت 12 روز اول ارديبهشت تازه سرويس اينترنت من پولي شد.
jeffyjoon گرفتن شماره 100 هيچ هزينه اي نداره
من اعتباريشو دارم چك كردم كم نميكنه
ولي شماره 130 و 140 به ازاي هر با تماس براي اعتباري 620 ريال و براي ماهيانه 499 ريال كم ميكنه
خدمت vahooli بايد عرض كنم
شما بايد براي فعال كردن سيستمها به روش هاي زير عمل كنيد:
براي فعال كردن سرويس پست صوتي شماره 130 رو بگير بعد 3 رو بزن تا وارد قسمت خدمات بشي بعد 1 رو بزن تا وارد قسمت پيام گير صوتي بشي سپس براي فعال كردن اين سرويس 1 رو بزن
براي فعال كردن سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده هم بايد 130 رو بگيري بعد 3 رو بزني بعد 1 رو بزني بعد 3 رو بزني
براي غير فعال كردن سرويسها هم بايد 130 رو بگيري بعد 3 رو بزني بعد 1 رو بزني بعد 4 رو بزني
ولي با اين كه من سرويس پست صوتي رو فعال كردم و SMS تاييد هم برام اومده و رمز ورود رو هم وارد كردم و پيغام منشي رو ضبط كردم يه مشكل وجود داره
و اون اينه كه وقتي گوشي رو خاموش ميكنم و شمارمو ميگيرم به جاي وصل شدن به سيستم ضبط پيغام يا بوق اشغال ميزنه يا ميگه شماره اشتباه است
به نظر شما مشكل از كجاس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)