تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 942 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

چطور اون موقع که سرعت اینترنت پایین بود بلد بودین فحش بدین که این سرویس آشغاله و... ولی الان که از همه نظر خوب شده چرا صداتون در نمیآد؟ تازه از 15 فروردین به بعد توپ توپ شده اصلا اینترنت موبایل برلی دانلود نیست که. حقا که اینجا ایرانه بعد 10 سال یه سرویس بهتون دادن 2 ماه مجانی استفاده کردین بد و بیراه هم میگین؟ خوبه والا
    کار همه شمام شده به هم پریدن و دعوا کردن اه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز یه اس ام اس از طرف ایرانسل برای یکی از دوستام اومد با این مضمون که به شما تبریک میگوییم شما در طرح استفاده ی رایگان از Gprs شرکت داده میشوید و بنابراین تا اطلاع ثانوی میتوانید از اینترنت رایگان اسفاده کنید. من هم فقط لعنتش کردم (دوستمو) که مفت مفت تا اطلاعی که معلوم نیست کی میدن میتونه استفاده کنه.
    برای دوست من همین اس ام اس اومد ولی نوشته بود تا 6 روز مکالمه رایگان ایرانسل به ایرانسل امروزم کلی با من حرف زد
    نمیدونم چیه شانسیه؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز یه اس ام اس از طرف ایرانسل برای یکی از دوستام اومد با این مضمون که به شما تبریک میگوییم شما در طرح استفاده ی رایگان از Gprs شرکت داده میشوید و بنابراین تا اطلاع ثانوی میتوانید از اینترنت رایگان اسفاده کنید. من هم فقط لعنتش کردم (دوستمو) که مفت مفت تا اطلاعی که معلوم نیست کی میدن میتونه استفاده کنه.
    برای دوست من همین اس ام اس اومد ولی نوشته بود تا 6 روز مکالمه رایگان ایرانسل به ایرانسل امروزم کلی با من حرف زد
    نمیدونم چیه شانسیه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

نمیدونم چیه شانسیه؟؟
    شانسی که نه واسه اکثریت فرستاده و واسه بقیه هم به مرور زمان میفرسته . البته واسه اعتباری ها.
    این کارش که حرف نداره خیلی باحاله .
    یه یوال درسته که اگه سیم کارت دایمی ایرانسل داشته باسیم ایرانسل به ایرانسل هر 30 مین و 1مین حساب میکنه ؟ و 60 مین و 2مین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran & mashhad

8

واقعا كه كيف كردم
    راهنمايي هاش خيلي خوب شده و واقعا گوياس
    شما هم واسه فعال كردنش 24 ساعت صبر كردين يا درجا فعال شد
    چون من سرويسش رو از طريق 130 فعال كردم بعد يه SMS اومد كه ظرف 24 ساعت فعال ميشه
    بعد با 100 هم رمز ورودم رو فعال كردم و پيغام منشي رو ضبط كردم
    حالا هم بايد تا 24 ساعت ديگه صبر كنم ببينم چي ميشه
    در ضمن اين رو هم بگم كه واسه شماره 100 پول نميگيرن ولي براي 130 كه براي فعال سازي سيستم و لغو سيستم هست 62 تومن (براي اعتباري) كم ميكنن
    ولي در كل كه تا الان من از اين سيستم Voice Mail خيلي راضيم
    اميدوارم كه بعدا مشكلي پيش نياد
    خواب دیدی حیر باشه!!!
    من تو اسفند 3500 تومن واسه شماره 100 آب ریز مکالمش هست اگه باور نداری.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شانسی که نه واسه اکثریت فرستاده و واسه بقیه هم به مرور زمان میفرسته . البته واسه اعتباری ها.
    این کارش که حرف نداره خیلی باحاله .
    یه یوال درسته که اگه سیم کارت دایمی ایرانسل داشته باسیم ایرانسل به ایرانسل هر 30 مین و 1مین حساب میکنه ؟ و 60 مین و 2مین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه اخه سیم کارتشو عید خرید
    البته قبل عید
    اینی که شما میگی مثل اینکه از 1 اردیبهشته
    نمیدونم والا

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

نه اخه سیم کارتشو عید خرید
    البته قبل عید
    اینی که شما میگی مثل اینکه از 1 اردیبهشته
    نمیدونم والا
    نه بابا این 6روز فری واسه تمام اعتباری ها هست چه اونا که قبل اردیبهشت گرفتن چه اونایی که بعد اردیبهشت گرفتن

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 به TempesT: زبان فارسي شهيد شد!

اين 30مين، 1مين و 60مين، 2مين رو يك دقيقه فكر كردم تا فهميدم!

مي‌گم فارسي هم بد زبوني نيستا، اگه بخوايم باهاش حرف بزنيم

ولي در مورد سوالت، جواب اينه كه براي مشتركيني كه سيم‌كارت دايمي رو از 25 فروردين تا 31 ارديبهشت مي‌خرن، فقط براي مكالمه از ايرانسل به ايرانسل، تا هزار دقيقه در ماه اين اتفاق مي‌افته. يعني براي هر سي دقيقه مكالمه فقط هزينه دقيقه اول مكالمه دريافت مي‌شه.

اين در اصطلاح تجاري Promotion گفته مي‌شه، يعني يك برنامه تشويقي كه همشهري‌ها گوششون دراز شه و يه سيم ايرانسل بخرن!

البته خاصيت اين طرح تشويقي نهايتاً براي خود ايرانسل هست، چون شما تنها در صورتي مي‌تونين از اين طرح استفاده كنين، كه طرفتتون كه خيلي مي‌خواين باهاش حرف بزنين (مثلاً دوست‌دختر يا دوست‌پسرتون) هم ايرانسل داشته باشه. 1000 دقيقه در ماه يعني تقريباً روزي 33 دقيقه! و آدم با همه روزي 33 دقيقه حرف نمي‌زن! پس در حقيقت دارن به شما 2 سيم كارت مي‌فروشن. ولي اين 2، 3 ماه مي‌گذره و سيم‌كارت ايرانسل براي شما باقي خواهد موند.

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض به alirp: اين اتفاق براي همه نمي‌افته

دوست عزيز،
    من تقريباً همه پست‌ها رو مي‌خونم. ولي در موردي كه مي‌گين با شما توافق ندارم، چون براي من كه يك سيم‌كارت اعتباري دارم همچين اتفاقي نيافتاده. درست از ساعت 12 روز اول ارديبهشت تازه سرويس اينترنت من پولي شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

jeffyjoon گرفتن شماره 100 هيچ هزينه اي نداره
    من اعتباريشو دارم چك كردم كم نميكنه
    ولي شماره 130 و 140 به ازاي هر با تماس براي اعتباري 620 ريال و براي ماهيانه 499 ريال كم ميكنه

خدمت vahooli بايد عرض كنم
    شما بايد براي فعال كردن سيستمها به روش هاي زير عمل كنيد:
    براي فعال كردن سرويس پست صوتي شماره 130 رو بگير بعد 3 رو بزن تا وارد قسمت خدمات بشي بعد 1 رو بزن تا وارد قسمت پيام گير صوتي بشي سپس براي فعال كردن اين سرويس 1 رو بزن

براي فعال كردن سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده هم بايد 130 رو بگيري بعد 3 رو بزني بعد 1 رو بزني بعد 3 رو بزني

براي غير فعال كردن سرويسها هم بايد 130 رو بگيري بعد 3 رو بزني بعد 1 رو بزني بعد 4 رو بزني

ولي با اين كه من سرويس پست صوتي رو فعال كردم و SMS تاييد هم برام اومده و رمز ورود رو هم وارد كردم و پيغام منشي رو ضبط كردم يه مشكل وجود داره
    و اون اينه كه وقتي گوشي رو خاموش ميكنم و شمارمو ميگيرم به جاي وصل شدن به سيستم ضبط پيغام يا بوق اشغال ميزنه يا ميگه شماره اشتباه است

به نظر شما مشكل از كجاس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •