بله قدیمی هست
ماله منم همینطور ولی این بازیو تمام کردم
ati x550 256
بله قدیمی هست
ماله منم همینطور ولی این بازیو تمام کردم
ati x550 256
من ميتونم با اين گرافيك اين بازي رو اجرا كنم!!!!!!!!؟؟؟؟؟
خوب منم دو سالی هست تموم کردم البته هفته دیگه میشه 3 سال!![]()
دیگه فکر نکنم پستی تو این تاپیک زده بشه چون این بازی فاسد شد!![]()
منتظر سری جدید این بازی روی X360 و PS3 باشید![]()
بله میتونید اجرا کنید
بدون مشکل![]()
از اون اولین روزی که بازی خریدی ، چقدر طول کشید تمومش کنی ؟خوب منم دو سالی هست تموم کردم البته هفته دیگه میشه 3 سال!
دیگه فکر نکنم پستی تو این تاپیک زده بشه چون این بازی فاسد شد!
منتظر سری جدید این بازی روی X360 و Ps3 باشید
من خودم 2 هفته و 2 روز . یعنی شبانه روز اینو ما بازی میکردیم . اینم بگم بدون کد تقلب .
كسي بلد نيست چطوري ميشه فايل Fontsرو كه يكي از فايلاي بازي رو ويرايش كرد..؟؟؟
Last edited by am2; 09-03-2007 at 21:42.
وقتي ويندوز عوض ميشود دوباره بايد بازي رو نصب كرد؟نميشه كاري كرد كه ديگه نصب نكنيم![]()
اگه بازي بصورت RAR هست(بازي كه من دارم اينجوري) ميتونيد بريد تو سيدي اول و پارت يك اونو با Winrar باز كنيد و توي همون جايي كه بازي قبلا بوده اونو اكستركتش كني بعد نجره اي كه مياد و ميپرسه ايا ميخواهيد فايلها روي نسخه قبلي نوشته بشه يا نه No to all رو بزني در عرض چند ثانيه نصب ميشه البته من هر وقت ويندوزم رو عوض ميكنم بدون نياز به نصب دوباره بازي خودش اجرا ميشه...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اسم ان پوشه اي كه تو ما داكيومنت ميسازد چيه چون ويندوز پاك شده اونم پاك شده چيا توشه؟ اسمشون رو بديد اگر ميتوانيد اگر چيزي توشه بگذاريد ممنون ميشم كه ديگه نصبش 1ساعت طول ميكشد ممنون ميشم اسم فايل وپوشه
يه فايل بانام GTA San Andereas user files هست كه توش دوتا پوشه با نامهاي User track و ....شرمنده اون يكيشو يادم نيست البته به نظر من كاري به اون پوشه ها نداره چون براي بار اول كه بتوني بازي رو اجرا كني خودشون ساخته ميشند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)