تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 153 از 391 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اگه دعوا نشه
    ببخشید هیرو کی بود؟
    در مورد داستان من فقط میخوام که همه جا این ماد و سازندش مورد توجه قرار بگیره حالا که نمیشه بی خیال. ما باید به چنین افرادی بها بدیم نه بخاطر یه مساله ی نه چندان مرتبط اون هارو زیر سوال ببریم.
    اون سرعت رو تا چه حد کم میکنی اگه تا حدی باشه که معقول باشه کار بدی نیست
    مگه نگفتی می خوای همه چیز برابر بشه پس چرا اسرائییل که منفی هم هست این قدر قویه؟
    ببخشید حجم کل بازی (c&c generals zero houre) حدوده 1.20gb هست پس یه بسته ی الحاقیه جدید ساختی شوخی کردم ولی حقیقتا اگه کار بکنی نمی تونی بسته ی الحاقی بسازی یا باز هم مساله یه داستان پیش میاد؟؟؟؟
    هیر رو که در صفحات قبل عکسشو گذاشتم....
    میشه داستان رو تعقییر داد ولی خیلی طول می کشه مثلا شاید شش ماه تا یکسال باید روش کار کنی من می خوام بر ای طر ح های آینده روی مو تور بازی های جدید البته فقط استر اتژیک کار کنم مثل تایبر یم و...البته همه جنگها فقط مدرن و در سبک جنر ال م یخوام تایبر یم رو تبد یل به ژنر ال با گرا فیک تایبر یم کنم با همون سا ختمونها و تجهیز ات و البته حالت فضا ئی رو حذف می کنم جاش ایر ان امر یکا و روسیه و همین تیمها رو می ذار م البته قصد دارم از حالت تخیلی اش درش بیا رم .......(این بر نا مه آینده است )
    سر عت اتمها رو تا حد مثلا 10-12 دقیقه فکر کنم منطقیه ...چو ن توی دنیا ی و اقعی هم همینجوریه ....
    اسر ائیل نیر وی تها جمی اش خیلی قویه مثل تا نک هاش و نیر وی هو ائیش ولی ایر ان دفا عیش حر ف نداره مخصو صا چلچله های ایر ان بر د زیا دی دارند ولی دقت کم ...
    موشکهای سا م ایر ان هم حر ف ندارند یعنی تقر یبا نیر وی هو ائی دشمن فلجه ...ولی خوب گر ان قیمتند موشک سا م 2800 چلچله ها 4000 قیمت دارند ....
    ضمنا من که گفتم 2-1 دو حر یف مقا بل ایر ان ....البته باز م به مهارت شما بستگی داره ... البته باید بگم هوش مصنو عی بازی خیلی فر قکرده و همین امر با عث حجیم تر شدن بازی شده ...
    بطور مثال :اگه نیر وی دشمن به شما حمله کنه و ببینه نمی تو نه نفوذ کنه سر یع عقب نشینی می کنه مثل قبل نیست که یا بمیره یا به هدف بر سه ..یا مثلا از کو شه های نقشه از جائی که فکر شو نمی کنید بهتو ن حمله می کنه .....وووبذارید بقیشو خودتون می بینید ..
    نگاه دو ست من پک من یک جور ایی طر احی شده که شما در ابتدا حجم زیا دی رو در یافت می کنی ولی قدر ت ما نور بسیار زیا دی رو ش طر احی کردم یعنی با سا یتی که بعدا معر فی می کنم بعد از در یا فت پک با فا یل های بسیار کم حجم می تو نیم در اینده تعقییر ات بد یم در و نش یعنی میشه امکا نات دیگه ای به بازی اضا فه کنید که قا بل تو جه اند امید وارم منظو ر م رو رسو نده با شم ...
    من حتما داستان بازی رو حذف می کنم و در اینده یک داستان بر ای بازی طر احی می کنم اگه شما هم می تو نید داستانبر ای بازی بنو یسید و در فالی بذارید تا در یافت کنم و رو ش کار کنیم ....این کار علا و ه بر او ن طر حی که در بالا تو ضیح داد م بر ای د و ستانی ام که قصد همکاری داشته باشند طر ح هایی دار م که بعد ا می گم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خیلی حال میده یه ارتش نازی(هیتلر) هم بذاری.
    من با هیتلر و عضمتش خیلی حال میکنم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

خیلی حال میده یه ارتش نازی(هیتلر) هم بذاری.
    من با هیتلر و عضمتش خیلی حال میکنم
    میشه ولی د و اشکال داره یکی اینکه بازی سا ختش طو لا نی تر میشه د و م اینکه فکر نمی کنید یک ذره تخیلی شه ...آلمان نازی رو من ام دو ست دارم ولی آخه و جو د خار جی ندار ند....اگه همه مو افق باشند این کار رو می کنم .....

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب تا ببینیم چی میشه .
    اگه اجازه می دی تا مادت آماده بشه یه نظر سنجی برای سرگرمی بزاریم.

با عنوان نامردی ترین unit در c&c generals zero hour(without any mod) چی بوده
    تکرار میکنم اگه موافقید.(برای این که حوصلمون سر نره)
    Last edited by crash00; 17-09-2009 at 02:37.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

بهتر بو د در باره همبن نازی ها یک نظر سنجی می کرد یم

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب بسم الله

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

خب تا ببینیم چی میشه .
    اگه اجازه می دی تا مادت آماده بشه یه نظر سنجی برای سرگرمی بزاریم.

با عنوان نامردی ترین unit در c&c generals zero hour(without any mod) چی بوده
    تکرار میکنم اگه موافقید.(برای این که حوصلمون سر نره)
    هر جور را حتید من که کلی سر م شلو غه بهتر بو د در باره همبن نازی ها (زنر ال آلمان ) هم یک نظر سنجی می کرد ید
    ببخشید دو ستان به علت سر ویس بد این سایت ارور داد دو بار این تایپیک ثبت شد ومتا سفانه گزینه حذف هم وجود نداره

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب پس شروع میکنیم بهتره خودت تیترشو بدی تاببینیم به بودن نازی ها رای میدن یانه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آخه در منوی کنتر ل من در این سایت به من اجازه قر ار داد ن نظر سنجی ند ادند باید از مدیر این بخش بخو اهیم چنین کاری رو بکنه...

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

سلام دمتون گرم دارين عالي پيش ميرين اين مود ايران كي كارش تموم ميشه ؟
    ميشه لينك جديدترين پچ رو كه براي جنرال زيرو ارائه شده رو بزارين ؟ممنون ميشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •