هیر رو که در صفحات قبل عکسشو گذاشتم....
میشه داستان رو تعقییر داد ولی خیلی طول می کشه مثلا شاید شش ماه تا یکسال باید روش کار کنی من می خوام بر ای طر ح های آینده روی مو تور بازی های جدید البته فقط استر اتژیک کار کنم مثل تایبر یم و...البته همه جنگها فقط مدرن و در سبک جنر ال م یخوام تایبر یم رو تبد یل به ژنر ال با گرا فیک تایبر یم کنم با همون سا ختمونها و تجهیز ات و البته حالت فضا ئی رو حذف می کنم جاش ایر ان امر یکا و روسیه و همین تیمها رو می ذار م البته قصد دارم از حالت تخیلی اش درش بیا رم .......(این بر نا مه آینده است )
سر عت اتمها رو تا حد مثلا 10-12 دقیقه فکر کنم منطقیه ...چو ن توی دنیا ی و اقعی هم همینجوریه ....
اسر ائیل نیر وی تها جمی اش خیلی قویه مثل تا نک هاش و نیر وی هو ائیش ولی ایر ان دفا عیش حر ف نداره مخصو صا چلچله های ایر ان بر د زیا دی دارند ولی دقت کم ...
موشکهای سا م ایر ان هم حر ف ندارند یعنی تقر یبا نیر وی هو ائی دشمن فلجه ...ولی خوب گر ان قیمتند موشک سا م 2800 چلچله ها 4000 قیمت دارند ....
ضمنا من که گفتم 2-1 دو حر یف مقا بل ایر ان ....البته باز م به مهارت شما بستگی داره ... البته باید بگم هوش مصنو عی بازی خیلی فر قکرده و همین امر با عث حجیم تر شدن بازی شده ...
بطور مثال :اگه نیر وی دشمن به شما حمله کنه و ببینه نمی تو نه نفوذ کنه سر یع عقب نشینی می کنه مثل قبل نیست که یا بمیره یا به هدف بر سه ..یا مثلا از کو شه های نقشه از جائی که فکر شو نمی کنید بهتو ن حمله می کنه .....وووبذارید بقیشو خودتون می بینید ..
نگاه دو ست من پک من یک جور ایی طر احی شده که شما در ابتدا حجم زیا دی رو در یافت می کنی ولی قدر ت ما نور بسیار زیا دی رو ش طر احی کردم یعنی با سا یتی که بعدا معر فی می کنم بعد از در یا فت پک با فا یل های بسیار کم حجم می تو نیم در اینده تعقییر ات بد یم در و نش یعنی میشه امکا نات دیگه ای به بازی اضا فه کنید که قا بل تو جه اند امید وارم منظو ر م رو رسو نده با شم ...
من حتما داستان بازی رو حذف می کنم و در اینده یک داستان بر ای بازی طر احی می کنم اگه شما هم می تو نید داستانبر ای بازی بنو یسید و در فالی بذارید تا در یافت کنم و رو ش کار کنیم ....این کار علا و ه بر او ن طر حی که در بالا تو ضیح داد م بر ای د و ستانی ام که قصد همکاری داشته باشند طر ح هایی دار م که بعد ا می گم ...![]()