تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 376 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

يك سوال دارم.
    چرا در بيت تورننت سرعت اينقدر كمه؟
    من با دانلود منيجر با سرعت 54 تا 60 كيلو دانلود مي كنم اما در بيت تورنت با 3 تا 5 كيلو ديگه خودش رو بكشه 10 كيلو.
    چرا اينطوريه و بايد چكر كنم تا سرعتم بالا تر بياد؟
    ببخشید پورت شما باز است فایلی که استفاده می کنید چغدر سیتر و پیر دارد؟ چه تعداد از انها به شما وصل می شوند لطفا یک تصویر از تورنتتان بگذارید تا حداقل بشه یک چیزی فهمید.

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:

سلام بچه ها من تا ماه قبل 128 داشتم و اولش سرعت دانلود تورنتم پایین بود اما بعد با یه سری تغییرات درست شد الان دو روزه که 512 گرفتم . تنظیمات u torrent رو روی 512 تنظیم کردم ولی این این مثلث زرد این پایین که میگه no incomig connection سبز نمیشه سرعتمم از 17 یا 18 بالاتر نمیره.ضمنا یکی از دوستان میفت که بهتره تیک Enable DHT نزنم یکی دیگه از دوستان میگفت بزنم حالا بزنم یا نزنم؟!
    از کدام شرکت گرفتین . پورت را به فایر وال تعریف کردین و همچنین فایر وال را تنظیم کردین؟

ما ديال آپي ها بايد چي كار كنيم?
    پیشنهاد می کنم وقتی adsl گرفتید از تورنت استفاده کنید یا در موارد خیلی خاص که فایلی را که تو اینترنت و بازار پیدا نکردید از تورنت بگیرید

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نسخه جدید utorrent ارائه شد برای کسانی که تازه نرم افزار را می خواهند بگیرند به لینک زیر مراجعه کنند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسانی که نسخه 1.7.5 را دارند به بخش اپدیت بروند و کلیک کنند تا نسخه جدید را نصب کنند ( پیشنهاد می کنم موقع دریافت نسخه جدید تمام تورنت ها تان را متوقف کنید تا مشکلی پیش نیاید.
    همچنین بسته زبانی utorrent هم برای 1.7.6 امد
    کد:
    برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید
    کد:
    Last edited by zed2; 18-01-2008 at 09:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

یه شرکت جدیده کارش خوبه .
    من فایروالو کلا خاموش کردم بازم نه!

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شاید فایروال مودمت فعال است به ان پورت را معرفی کردی؟ اگر شرکته پورت ها رو بسته باسه کاری نمی شود کرد باید بسازی.

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

دوست من برید سایت bestxvid.org ثبت نام کنید سایت خصوصی بود که الانه باز هست ولی اگه پست های اول رو خوب انجام بدید سایت هنگامه دانلود از این سایت هم یه کم سرعتتون بالا بشه مثلا30-40
    ممنون بابت معرفی سایت
    این هم از طرف ما :
    کد:
    وارد سایت بشین ، داخلش لیست تمام سایت هایی که رجیسترشون باز هست رو میبینن ، داخل اون سایت ها عضو بشین و دیګه مشکلی با فیک بودن تورنت یا کم بودن سرعت نخواهید داشت
    البته سرعت بستګی به تعداد سیدر هم داره ولی داخل سایت های خصوصی سیدر ها خیلی مطمعن تر هستن و اګه ببینن کسی داره ازشون دانلود میکنه سیستم رو خاموش نمیکنن و سید میکنن
    فقط سعی کنین لیچر نباشین و share ratio خوبی توو اون سایت ها داشته باشین
    خوب حالا این سایتا کدومشون بهتره؟؟؟
    و بعد منظورتون از لیچر نباشید و شر رتیو خوبی داشته باشید چیه؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

خوب حالا این سایتا کدومشون بهتره؟؟؟
    شما بګین در کدوم زمینه بیشتر فعالیت دارین اینجوری بهتر میشه میګفت کدوم سایتها بیشتر به دردتون میخوره
    و بعد منظورتون از لیچر نباشید و شر رتیو خوبی داشته باشید چیه؟
    در تورنت لیچر به کسی ګفته میشه که دانلود میکنه و بعد از اینکه دانلودش تموم شد تورنت رو میبنده ( برا بقیه اون چیزی رو که دانلود کرده اپلود نمیکنه ) البته با این اون فرد share ratio ( که بر اساس مقدار دانلود و اپلود تایین میشه ) بدی خواهد داشت ( share ratio کمتر از 1 ) که باعث محدود شدن امکانات دانلود برای اون فرد میشه و اګه sahre ratio خیلی کم باشه ( کمتر از 0.5 ) ممکنه بعد از مدتی بن بشه و دیګه نتونه از اون سایت تورنت استفاده کنه
    پس سعی کنین همیشه همونطور که دانلود میکنین اپلود خوبی هم داشته باشین تا share ratio شما هم خوب باشه داخل سایت های خصوص share raio شما نشون داده میشه و شما میتوین ببینین

خبر مهم ‎برا تمام کسایی که از سایت های خصوصی استفاده میکنن : اګه از utorrent استفاده میکنین هرچه سریع تر اون رو به اخرین ورژن که 1.7.6 هست upgrade کنین چون ورژن های قبلی نقص امنیتی دارن و به زودی بن میشن

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خبر مهم ‎برا تمام کسایی که از سایت های خصوصی استفاده میکنن : اګه از utorrent استفاده میکنین هرچه سریع تر اون رو به اخرین ورژن که 1.7.6 هست upgrade کنین چون ورژن های قبلی نقص امنیتی دارن و به زودی بن میشن
    ممنون از خبرت ولی برای ویستا من هر کاری کردم با ورژن جدید با اینکه Seeder هم بود چیزی دانلود نیمشد . البته توی فیلمها اینطوریه و گرنه تو فایل های کوچک 5 مگی مثلا راحت دانلود میشه . . .

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

ممنون از خبرت ولی برای ویستا من هر کاری کردم با ورژن جدید با اینکه Seeder هم بود چیزی دانلود نیمشد . البته توی فیلمها اینطوریه و گرنه تو فایل های کوچک 5 مگی مثلا راحت دانلود میشه . . .
    اون فیلم ها با ورژن های قبلی utorrent مشکلی نداشتن ؟ همون تورنت رو با ورژن قبلی امتحان کردی؟ ترکرش چی هست ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    کسی بلده بگه چطوری میشه فیلمی که داره دانلود میشه رو یه ذره اش رو دید؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

سلام بچه ها
    کسی بلده بگه چطوری میشه فیلمی که داره دانلود میشه رو یه ذره اش رو دید؟
    قبلا بحث شده پست های قبل را نگاه کنید.
    باید حتما قسمت اول فایل فیلم دریافت شه بعد با یک پخش کننده ( اسمش یادم نیست) باز کنید. معمولا به صورت پرش پرش از تصاویر یا قطع و وصل شدن اجرا می شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •