اولاً اينطور كه گفتي احتمالاً سي دي ويستاي شما خراب هست.
ثانياً مشخصات سخت افزاري سيستمت چيه؟
اولاً اينطور كه گفتي احتمالاً سي دي ويستاي شما خراب هست.
ثانياً مشخصات سخت افزاري سيستمت چيه؟
اگه ویستا خرابه پس چرا یه بار نصب شده
سی پی یو 3000
گرافیک 7600 جی تی
رم 1 گیگ
لطفا یکی کمک کنه ... بدجوری به مشکل خوردم.
من می خوام دوتا پارتیشن داشته باشم(ویندوزم ویستا هست) به همین دلیل از پارتیشن مجیک استفاده کردم و چون تحت ویستا اچرا نمی شد رفتم سراغ Paragon Partition Manager ، ولی زمانی که قصد دارم درایو c رو تبدیل به 2تا درایو کنم پیغام میده چون درایو c در حال استفاده می باشد نمی تونه اینکارو انجام بده.
حالا راه حل دیگری سراغ دارید؟ البته من نمی خوام یه ویندوز اورژینال ویستام دست بزنم
آیا برنامه ایی وجو د داره که در حالت بوت بتونه پارتیشن بندی کنه؟
سلام بچه ها
من میخوام با وی پی ان با ملهواره کانکت شم
رفتم تو اینترنت آپشد ادد وی پی ان رو زدم رفتم گزینه ی اولی بعد رفتم وی پی ان سرور رو دادم و نکست کردم یوزر و پسورد رو هم دادم کریت کردم
اول دیال آپ رو کانکت کردم و بعد میرم وی پی ان رو کانکت میکنم رو آیکن کانکشن پیش ساعت علامت مثلث میاد و هیچ سرعتی هم نمیده
مک اوکی هست سیگنال اوکی هست همه چی درسته ولی سرعت نمیده
تو وی پی ان بعلاوه یوزر و پسورد یه چیز دیگه هم هست نوشته دومین جلوش یه باکس خالی هست این چه؟
نمي دونم چكار ميشه كرد. به هر حال يا DVD ويستا خرابه يا يكي از سخت افزارها! بهتره با يه DVD ديگه امتحان كني.
man vista 32-bit ultimate ro nasb kardam . alan ham crackesh ro mikham .
thanks .
sharmande nemitoonam farsi benivisam .
اینم کرک مال تمامی ورژن ها توشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Thank you .
خواهش میکنم.![]()
فهمیدم چیکار کنی!
خود ویستا ابزاری برای split کردن پارتیشن داره. برای دستیابی به اون روی گزینه Computer راست کلیک کن و :
Manager> Disk Manager
رو انتخاب کن. بعد هم روی پارتیشن دلخواه، راست کلیک و گزینه Shrink رو انتخاب کن تا پارتیشن دو قسمت بشه. بعد هم نصفه دوم رو فرمت کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)