ممنون از توجه کردن به پیشنهاد من حقیر![]()
ممنون از توجه کردن به پیشنهاد من حقیر![]()
خواهش میکنم دوست من
البته چون خارجی هست تو بعضی از جاها مشکل املا یی داره
دارم دنبال یه سرور ایرانی میگردم
چشم حتما![]()
چرا از حمید کمک نمیگیری![]()
سلام دوست من
برای ساخت سنج ویاش ازون دختره 4 تا ایتم سمت چپ پایین و کتا باشو بخر و کتاب ترکیب دوتاشونم بخر
این ایتم برا بیشتر اجیلیتیها و بعضی استرنجها مناسب هست![]()
سلام
ما یه تیم داریم فعلا ترکیب تیم یک رو میگم تا بعد به تیم دو برسیم
اسم بازیکنان همراه با نام هیروها
اسم من HistoryRush
این آی دی من توی gg-clinet هم هست اگه خواستین اد کنین
------------------------------------------------------------------------------
Player-------------------------------------------Hero
//////////////////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
SmokeX------------------------------------------Tiny
HistoryRush-----------------------------OmniKnite
Eater.Wst-------------------------------------Chen
Viper--------------------------------------AntiMage
Warlord----------------------------------Ogremagi
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\/////////////////////////////////
خوب نظرتون رو در این مورد بگید
Last edited by dr.bronx; 16-06-2007 at 21:58.
چرا از چن استفاده می کنید؟؟؟
به نظر من به جای چن از ونجفول استفاده کنید.چون با تینی خیلی مچ هستند. تینی از لول 1و 2 استفاده می کنه ونجفول از لول 1. در مواردی هم که این دو بقل هم هستند می تونن با هم دیگه یک تاورو به سرعت بندازن.چون ونجفول به تینی اتک پلاس میده .
همینطور ترکیب 3 نفره ونجفول و مولتی کس(ارگی مگی) و تینی با هم خیلی خوب کار می کنن با خاطر لولهاشون.
آنتی میج هم می تونه تو مپ آزاد باشه و زیاد وارد درگیری نشه تا بتونه آیتماشو باره بالا.
امی نایت هم خوراکه گروهیه.می تونه به همه هلث بده و ارمور 1000 کنه تا اعضا فرار کنن.
برای هر بازی با توجه با شرایط بازی و تیم مقابل باید یه ترکیبی چیند. ولی ترکیب های پیشنهادی من اینهاست:
1)تینی:1پاورترید - 2هرت - 3آیتم مانا-4آیتم جدیده(650 +1400 آرمور +2300 هایپر استون +پوستر)-5رادیانس -6سنگ یاشا دوبل 7 هرت(آیتم مانا برای اول بازی مفیده ولی در لول بالا زیاد استفاده نداره)
2)ونجفول:1وین باک(1400 و1200 شمشیر و پوستر)2پاور ترید-3کیر تو کال(کریستالیاس+2600 دمون+پوستر)-4سنگ یاشا دوبل-5شمشیر سبز(1100 کوارتر+3400 اگلهورن+پوستر)6هرت
3)مولتی کس:1 گلابی(2900+سولبوستر)2 پاورترید 3 مکانیسم 4 هرت 5 هکز 6 هرت
4)آنتی میج:1 شمشیر سبز 2 بشر 3 بشر 4ونگوارد 5 ونگوارد 6 پاور ترید
5)امی نایت:1 بوت اف فراول(2200پوستر+بوت)2 سنگ یاشا دوبل3 رادیانس 4 هرت 5 دراپی(3800+2600+1400)6 هرت
جمع کردن این چیزا نیاز با 2 ساعت بازی داره ولی بهترین ایتم ها به نظر من این موارد هست.
در ضمن وین باک برای ونجفول و ونگوارد برای آنتی میج آیتم های حیاتی هستند.
هر کس نظر دیگه داره باید بگه خوشحال میشم که چیزهای جدید یاد بگیرم.![]()
اول سلامدوم مسابقات 6.37 است
سوم تیم مقابلو میگم
![]()
تاید هانتر
سندکینگ
لیچ
مگناتوار
دارک ترور یا ونومنسر
اول تاید هانتر 6 میزنه بعد
مگناتوار 6 میزنه بعد
سندکینگ 6 میزنه بعد
لیچ 6 میزنه و اما اگه دارکترور باشه 6 میزنه و لیچ 6 میزنه ولی اگه ونومنسر بود اول همه 6 میزنه
حالا تحلیل ما![]()
چن تا 600 تا به همه هلث میده و آنتی میج بلینک میکنه و اومینایت آنتی مجیک و 400 تا هلث میده در این صورت
چون قبلا این دو ترکیب و جلوی هم دیدم از نایت الف فقط آنتی میج و چن زنده میمونن چون آنتی میج آنتیمجیک میشه و بعد بلینک میکنه و چون چنم تو درگیری نیست زنده میمونه
اما آندد لیچ مرده چون آنتی میج میکشدش مگناتوار مرده ولی بقیه زنده موندن ولی ان دو تا هیرو نمیتونن جلوی تاید و سند کینگ ومخصوصا دارک ترور واسن پس تو لول 12 بازی جم میشه![]()
با عرض شرمندگي و عذرخواهي بايد بگم اين توضيحات در سطح بسيار پاييني هستند و از طرف كسي گفته مب شه كه هيچ اطلاعي از wc3 ندارد...( با عرض پوزش) و فقط dota بازي كرده..!!!![]()
![]()
![]()
درضمن در مورد كارهاي تيمي بايد بگم بهترين هيروها براي كارهاي تيمي به قرار زيرند: ( فقط نام مي برم)
sentinel
1- enigma
2- treant protector
3 - PotM
4- beast master
5- naga siren
6- furion
7 - CM
scourge:
1- darkterror
2- spreat breaker
3- lich
4- dark seer
5- blood seeker
6- demonlanik
بايد بگم كه تيم sentinel براي كارهاي گروهي بسيار قوي تر از scourge است درحالي كه scourge براي مبارزات تن به تن فوق العاده قوي تر از sentinel مي باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)