بستگی به منطقه داره توی منطقه ما که برای من هیچ فرقی نداره بدتر از FDD هم هست
روی TD من سرعتم 23 24 هست روی اون یکی حداقل 50
پینگ هم جفتشون یکی هست
بستگی به منطقه داره توی منطقه ما که برای من هیچ فرقی نداره بدتر از FDD هم هست
روی TD من سرعتم 23 24 هست روی اون یکی حداقل 50
پینگ هم جفتشون یکی هست
سلام دوستان.
با خلوت شدن تهران چند روزه من ۳ خط (کامل) آنتن دارم و سرعت به طور محسوسی بالا رفته. اینم تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم ZW101
دوستان من دیروز ی مودم GP 2101 خریدم دیشبم ازش استفاده میکردم . مشکل خاصی نداشت.ولی امروز صبح هر کاری کردم به نت وصل نشد.بعد از چند بار خاموش روشن کردن و ریست وصل شد. مقدار sinr ,RSRQ, RSRP1 باید چقدر باشه مخصوصا ک پینگ برام مهمه.مرسی
چنتا انتن داری؟ از مشخصاتی که نوشتی عکس بفرست یا مقادیرشو بنویس
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
انتن فوله
RSRP1 -82 dbm
RSRQ -7 db
SINR 17db
سیگنالت عالیه، اگه دوباره قطعی پیش اومد بگو، احتمالا مشکل خاصی نبوده یا دکل بوده یا مودم قاط زده بوده
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
به نظر من به هیچ عنوان همچین اشتباهی نکنید این سرویس و بخرید.من مودم D-350 گرفتم...شیرازمرکز تجاری شهر (سینما سعدی) طبقه چهارم فقط دو خط آنتن دارم...نهایت سرعت 1 تا 2 مگابیت ...سرعت گوشی همراه اولم سه تا چهار برابر اینه...سرعت گوشی ایرانسلم هم باز این این مودم بیشتره اما نه بهتر از همراه اول.ببینید در منطقه خودتون ایرانسل بهتر جواب میده یا همراه اول ... شیراز همراه اول خیلی بهتره...از نظر قیمت هم اصلا به صرف نیست. ببینید یکمقایسه کنید اینترنت 100 گیگ شش ماهه اینترنت ثابت 218 هزار تومان ...اینترنت 100 گیگ سیم کارت ایرانسل 175 هزار تومان...(اون 50 مگابایت شبانه که شوخی هست) ... آخه مگه دل درد دارم برم مودم ثابت بگیرم...که هر جایی انتن نمیده....قیمتش هم بیشتره ....سرعتش هم افتضاح نسبت به رقبا....دوستان ما میگیم نگیرید....حالا خودتون میدونید....من بشدت پشیمونم...
برای من که متساجرم و باید سر سال خونه زندگیم رو بذارم روی کولم و برم یه جای دیگه و حوصله سرکله زدن با یه سری آدم نما رو ندارم، ثابت ایرانسل خیلی مناسبه. قیمتاش یه خورده مسخرس ولی میارزه که همیشه اینترنتت دم دسته. مخصوصا توی تهران که هیچ وقت مراکز مخابراتیش پرت خالی و با کیفیت ندارن.
عزیز از اینترنت سیم کارت استفاده کنید هم به صرف تر هست هم همه جا انتن میده...مثلا اگه 4g نداشته باشه 3g دیگه جواب میده...هم سرعتش واقعا مناسب هست...هم بسته های خریدش متنوع تر هست...این دقیقا به نیاز شما جواب میده ... خونتون هم عوض کنید هیچ تاثیری نداره... اینترنت ثابت نه انتن درست حسابی میده نه قیمتش مناسبه...یکجا انتن میده یکجا نه...کلاه برداری ایرانسل هست توی روز روشن...وقاحت ایرانسل هست...قیمت اینترنتش باید نصف اینترنت سیم کارت باشه...
با سیم کارت معمولی 4g میتونید گوشیتون هات اسپات کنید یا اینکه یک مودم 4g بگیرید (قفل شده ایرانسل یا همراه اول نخرید) واسه خونه به اشتراک بزارید...
من هم دارم از شاتل استفاده میکنم هم سیم کارت هم اینترنت ثابت...دفترم و خونه....بنظرم مناسب ترینش استفاده از سیم کارت هست ...
یکبار خواستم گوشی چینی بخرم توی انجمن یکی بهم گفت نخر...پشیمون میشی ...ولی میدونم میخری! امیدوارم سر شما نیاد!![]()
اقا یه کانال بود تو تلگرام مبحث همین 2g-3g-4g جی بود ادرسشو کسی داره بفرسته لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)