کسایی که از شاتل سرویس ندارن چطور توی شاتل لند عضو شن؟ یک گزینه داره فقط که ایمیل وارد میکنی بعد میگه اطلاعات شما ثبت شد و دیگه هیچی .
کسایی که از شاتل سرویس ندارن چطور توی شاتل لند عضو شن؟ یک گزینه داره فقط که ایمیل وارد میکنی بعد میگه اطلاعات شما ثبت شد و دیگه هیچی .
دوستان سلام
عضو شاتلند نیستم ولی دیشب یه سری به سایت زدم ولی واسم جالب بود چرا همه لینک های بازی ها پاک شده بود !
دلیل خاصی داره ؟؟؟
دلم میخواست یه چنتا فایل دانلود کنم ولی هرچی گشتم بازی ها همش لینک نداشتن !!
![]()
دوستان یه آپلودسنتر بگید اول بریزیم اونجا بعد شاتل لند... آلپود به شاتل لند مصیبته ...
سلام . من نمیدونم چرا خود به خود ی سری از فایلایی که تو شاتل لند آپلود کردم پاک میشه، کسی میدونه چرا ؟ چند روز پیش 15 گیگ از 150 گیگ استفاده شده بود الان رفتم دیدم شده 7
سلام دوستان
یه سوال داشتم می خواستم بدونم شما هم وقتی از آپلود سنتر شاتل لند لینک از سرور خارجی مستقیم می کنید سرعتتون کمه یا فقط برا من اینجوریه چون احساس می کنم پهنای باند سرور های خارجی رو محدود کردن. اگر آپلود سنتر خوب هم معرفی کنید که دیگه خیلی ممنون می شم![]()
بله از سرور خارجی کلا سرعت ریموت بسیار پایین هست.
البته چندبار صبح ساعت ۶و۷ امتحان کردم سرعت ریموت خوب بوده...
بهرحال، بهترین کار اینه لینک هایی که از سرور های خارج از ایران هستن رو روی سرور داخلی بیارید سپس روی شاتللند ریموت کنید.
آپلودسنترهای خوب با سرور ایران:
parsaspice.com
trainbit.com
upera.co
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
من فایل های بزرگتر از ۲ گیگ رو میخوام ریموت کنم انجام نمیده مثل اینکه؟
بله محدودیت 2گیگی داره
عده ای از دوستان اکانت های اپلود سنتر هایی که فایل رو تکه تکه میکنه خریدن و یه عده هم با vps انجام میدن
من دیروز شاتل ثبت نام کردم هنوز وصل نشده. میخواستم بدونم الان وضعیت این شاتل لند چطوره؟ رایگانه یا پولی؟
بسته شاتل لند ماهیانه 10 هزار تومان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)