میکروتیک که از معتبرترین برندها هست . WiFi نداره و باید با کابل LAN به روتر متصل بشه .
در مورد مجوز هم فکر نکنم درست باشه . این در واقع همون مودم معمولی 4G هست با این تفاوت که در پشت بام نصب میشه و آنتن قویتری داره (ولی باز مطمئن نیستم) .
میکروتیک که از معتبرترین برندها هست . WiFi نداره و باید با کابل LAN به روتر متصل بشه .
در مورد مجوز هم فکر نکنم درست باشه . این در واقع همون مودم معمولی 4G هست با این تفاوت که در پشت بام نصب میشه و آنتن قویتری داره (ولی باز مطمئن نیستم) .
دوستان این درسته که مودم huawei b612 که دارای قابلیت تجمیع فرکانسی هستش فقط در باندهای 42 و 43 که مربوط به اینترنت 4g ثابت هستش تجمیع فرکانسی داره؟ و نمیتونه باندهای 3 و 7 یعنی 1800 و 2600 رو تجمیع کنه؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by puya2010; 22-09-2020 at 20:43.
مودم B612 قابلیت تجمیع باندهای 3 و 7 رو نداره . ولی مودم B528 میتونه ایندو باند رو تجمیع کنه و واقعاً سرعت بیشتر میشه . من هردو مدل دارم و ثابت شد بهم .
یکبار گفتیم B612 آشغالترین دستگاه دنیاست.
B528 معظم هست.
و نظر شخصی من MR600 بهترین کل دنیاست البته در این رده.
سال ۹۸ یک B612 از دیجی کالا خریدم 280 هزار تومان ولی دم در پشیمون شدم و عودت دادم چون اشغال به نظر می رسید و پولمو گرفتم الان هم خوشحالم که نخریدم.
Last edited by italodance; 23-09-2020 at 07:21.
ممنون از راهنماییت عطا جان
پس b612 خط میخوره از لیست خریدم
میمونه دو مدل b525 و e5186-22a که قدیمی ترن و نوش تو بازار نیست و دو مدل b528 و mr600 که جدیدترن و تو بازار موجوده
پیشنهاد شما چیه؟
اولویت های من:
تجمیع فرکانسی، داشتن پروتکل های داخلی vpn بیشتر، ارائه پینگ بهتر برای بازی های انلاین، گیرندگی 4g بهتر چون آنتن دهی تو منطقه ما کمی ضعیفه، ترجیحا داشتن ویژگی ussd و sms به صورت پیشفرض و در نهایت قیمت کمتر
ممنون دوست عزیز از جوابت
به چه دلیلی mr600 رو برتر میبینی؟
آنتن گیری و سیگنال گیری از هواووی بهتره
تجمیع حقیقی داره
B528 دارای وی پی ان L2tp هست و انتخاب باند
اما MR600 اینا را نداره
البته وی پی ان رو من استفاده ندارم و پروتکلهای جایگزین دیگر خیلی بهتر و پر سرعترند که صحبتش اینجا نیست.
Last edited by italodance; 23-09-2020 at 11:33.
دلار خیز برداشته برا 30 تومن دیگه تعلل و تحقیق بیشتر از این بس بود، امروز b528 رو سفارش دادم، جالبه همیشه دیجی کالا گرونترین قیمتها رو داشت اما این دفعه تو سرچی که کردم قیمتش از همه ارزونتر بود، برا همین بعد مدتها از دیجی کالا خرید کردم، شنبه میرسه به دستم
امیدواریم مثل گفته دوستان توانایی تجمیع باندهای 1800 و 2600 رو داشته باشه،
تنها نگرانیم اینه که مثل اوایل اومدن b612 ایرادات فیرموری داشته باشه یا که آنتن دهی شبکه 4gاش ضعیف باشه (چون آنتن دهی منطقه ما کمی ضعیفه)
تنها نکته مثبتی که هنوز نیومده چشممو گرفته طراحی استوانه ایش هستش که به نظرم واقعا زیبا هستش و البته طبق گفته دوستمون پروتکل l2tp که دنبالش هم بودم
دوستان من جایی ندیدم درباره داشتن ویژگیهای sms و ussd، داره اینا رو؟
و اینکه سرعت پینگش تو بازی های آنلاین چطوره؟
چقدر گرون شده . اردیبهشت ماه (امسال البته) خریده بودم 1.799 هزار تومن . این الان سه تومن رو رد کرده !
قطعاً تجمیع میکنه .امیدواریم مثل گفته دوستان توانایی تجمیع باندهای 1800 و 2600 رو داشته باشه،
SMS داره ولی ussd نداره .دوستان من جایی ندیدم درباره داشتن ویژگیهای sms و ussd، داره اینا رو؟
برای من نداشت . فقط چون این اپراتوری هست احتمالاً زبان پیشفرض انگلیسی نیست که باید از تنظیمات درست کنید .تنها نگرانیم اینه که مثل اوایل اومدن b612 ایرادات فیرموری داشته باشه
MR600 نسخه بتا جدید فرمور قابلیت انتخاب باند و تجمیع باند رو به صورت دستی اضافه کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)