N77 تو ايران اومده؟ اگه هست قيمتش چنده؟ توي ايران هم ميتونهtv نمايش بده؟؟!!!!!!
N77 تو ايران اومده؟ اگه هست قيمتش چنده؟ توي ايران هم ميتونهtv نمايش بده؟؟!!!!!!
فايل هاي قابل خوندن توسط 5700 "xsis." هستند يا "sis."
سلام.
ببین دوست عزیز k800 از نظر کیفیت عکس در قیمت خودش بی رقیبه و شما نمیتونی با 260 تومان پول گوشی با کیفیت عکس k800 پیدا کنی چه برسه که کیفیت صدای خوبی هم داشته باشه...
اما میتونی بین کیفیت صدا و عکس در مورد یکیش یکم نرمی به خرج بدی و گوشی تو همین قیمتها بگیری بازم انتخاب با خودته هر کدوم برات مهمتره بگو ...
ضمن اینکه k800 هم کیفیت صداش اونقدر بد نیست که به خاطرش دوربینش رو نادیده بگیری...!
درسته K800 کیفیت صداش هم تو هدفون هم اسپیکر خوبه ( هرچند قطعا به سری W نمیرسه ) ولی خوب به دلیل بلند نبودن صداش ( و علاقه ی بیشتر ایرانیا به بلندی صدا تا کیفیتش ) کمتر مورد توجه قرار گرفته !سلام.
ببین دوست عزیز k800 از نظر کیفیت عکس در قیمت خودش بی رقیبه و شما نمیتونی با 260 تومان پول گوشی با کیفیت عکس k800 پیدا کنی چه برسه که کیفیت صدای خوبی هم داشته باشه...
اما میتونی بین کیفیت صدا و عکس در مورد یکیش یکم نرمی به خرج بدی و گوشی تو همین قیمتها بگیری بازم انتخاب با خودته هر کدوم برات مهمتره بگو ...
ضمن اینکه k800 هم کیفیت صداش اونقدر بد نیست که به خاطرش دوربینش رو نادیده بگیری...!
تو ايران نيومده تازه معرفي شده. فعلا حدود قيمتو نميشه گفت.
قيمت امروز سايت ديجي كالا
قيمت :344000 تومان- گارانتي 18 ماهه خدمات ارس - ساخت فنلاند 377000 تومان- Music Edittion گارانتي 18 ماهه خدمات ارس - ساخت فنلاند
دوستان سلام
من می خوام امروز p990 بگیرم می خواستم کمکم کنین که چطوری تشخیص بدم جنسی که بهم میدن خوبه یا نه یعنی اصل باشه (حالا کشورش زیاد برام مهم نیست ولی خوب باشه) تو رو خدا می بینی من این گوشی رو به همه پیشنهاد میدم بعد خودم هنوز نمی تونم تشخیص بدم کدوم اصله ولی من یه همه جنس خوبشو پیشنهاد میدم
سلام به همگی.دوستان محترم کسی از شما هست که راجع به انواع مختلف TV Mobile ها اطلاعات داشته باشه؟
می خوام یکی بگیرم ولی مدل های مختلفی داره...نمی دونم چه جوری هستن!امکاناتشون چیه...توو هر سایتی رو که بگین دیدم ولی چیزی دربارشون گیر نیاوردم...لطفا کمک کنید!
ممنون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)