واسه من یه ماه طول کشید تا تخلیه کنم ، چون اشتباه شکایت می کردم ، حواست باشه تو سایت 195 ، شکایت رو اول از شرکتهای اینترنتی انتخاب کنی ،بعد بزنی علت تخلیه خط . من همون اول شکایت رو تخلیه خظ انتخاب کرده بودم و تو شرکتهاش اصلا پارس انلاین نبود.
واسه من یه ماه طول کشید تا تخلیه کنم ، چون اشتباه شکایت می کردم ، حواست باشه تو سایت 195 ، شکایت رو اول از شرکتهای اینترنتی انتخاب کنی ،بعد بزنی علت تخلیه خط . من همون اول شکایت رو تخلیه خظ انتخاب کرده بودم و تو شرکتهاش اصلا پارس انلاین نبود.
هر شرکتی یه دلخوشی به یوزراش داده ، های وب ، صبانت ، فن آوا اغلب isp ها رایگان شبانه دارن اما این پارس انگار اصن قصد نداره یه طرحی چیزی بذاره![]()
اینطور که من شنیدم حداکثر 48 ساعته
10 روز میخوان آپولو هوا کنن؟
البته از اول دروغ گفتم که میخوام بلکل اینترنت نداشته باشم که همین بهانه ای شد
ممنون از دوست عزیز بابت راهنمایی
از قسمت شرکت اینترنتی
گزینه تخلیه خط نداشت
عدم جمع اوری رو انتخاب کردم
از صبح ساعت 11 بعد از پیامک سایت 195 چراغ ADSL خاموش شده
کمتر از 48 ساعت با شکایت خط تخلیه شد
Last edited by sleeplessness; 22-06-2015 at 12:59.
دادا چیشد
بگو تا ما هم در جریان باشیم
ساعت 11 از طرف 195 زنگ زدند ولی برنداشتم رفتم برای پیگیری
نوشته شده بود
از طرف اپراتور در حال پیگیری هست
و در خواست تخلیه با شماره فلان ثبت شده
از صبح چراغ ADSL و چراغ اینترنت خاموش بود
باز ناگهان چراغ ADSL روشن شده
به مسئول فروش های وب هم اظلاع دادم گفته پیگیری میکنه که سریع کار انجام بده
یعنی تلفن کردی و بعد یه شکایت نوشتی تو 195 ؟
فقط زمان طول کشیدن تخلیتم به ما بگو
دمت گرم
رفتم حضوری درخواست تخلیه دادم گفتش 10 روز طول میکشه
زنگ زدم های وب گفت حداکثر 48 ساعت طول میکشه تخلیه منم شکایت کردم سایت 195 که شرکت سرویس جمع نمیکنه
خلاصه باهم تماس گرفتن که نرسیدم تلفن بردارم ، پیامک اومده بود که شکایتتون ثبت شده و اطلاع داده شده
خلاصه رفتم قسمت پیگیری شکایت سایت 195 نوشته بود
از طرف اپراتور که تخلیه در حال پیگیری و با فلان شماره ثبت شده
از صبح تاظهر چراغ ADSL خاموش بود از ظهر چراغ روشن شده باز دوباره
راضیم ازت. چن وقته داری مدت زمان تخلیه بچه هارو میپرسی؟ اگه میخوای جایی ثبت کنی به مام بگو شاید کمکت کردیم.
یه موردی خواستم بگم
موقع تخلیه بهم گفتن که مصوبه سازمان تنظیم مقررات حذف شبانه باور نکردم
من هم گفت صبانت بهتر برام یا های وب یا اسیاتک که هنوز داره
اما کمپین ماه رمضان مخابرات خراسان رضوی خیلی رو مخم داره راه میره سرعت 128 ساعات 5 تا 9 و شبان یک درصد
درسته که یک درصد چیزی نیست اما رایگان هم نیست و سرعت وساعاتش کمه شاید واقعا مصوبه است وقتی مخابرات اجرا میکنه معنی دیگه ای نداره
مثلا مصوبه باشه که شبانه رایگان ندید خب شرکت برای جلب مشتری میزنه 30 درصد یا 10 درصد یا یک درصد با اینحال رایگان نیست و به مصوبه عمل کرده
این ها هم میتونستن یک جوری دور بزنن این مصوبه رو مثل همون یک درصد مخابرات حداقل از پارس آنلاین انتظار داشتم یکم عادلانه رفتار کنه![]()
حرصم درمیاد که پشتیبانی میگه ما بخاطر خودتون این کار رو کردیم که کیفیت اینترنتتون خوب بشه و بتونید خـــــــــوب رو تجربه کنید
در ضمن همه ی مخابرات ها هم 1 درصد نکردن مثلا مخابرات خوزستان مجانیه ( یک دو هفته دیگه مشترکش میشم) اگر قانونه چطور خود مخابرات اجرا نمیکنه ؟!
Last edited by lamp23; 23-06-2015 at 01:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)