تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 249 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

من بازی رو ندیدم و فقط از تو اخبار دیدم خیلی موقعیت تو 18 خراب کردیم
    به نظرتون خراب کردم موقعیت تو 18 زمانی که تیم یکی از گلزن ترین مهاجمان چند فصل اخیر را داشته چی می تونه باشه؟
    به نظر من تو این بازی فقط بدشناسی بود که توپامون گل نشد

2. 4 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تبریک بابت بازی خوب پرسپولیس . تنها نکته منفی این بازی عدم کسب سه امتیاز بود که دقیقا به بدشانسی پرسپولیس برمیگرده .
    جوان شدن و جنب و جوش تیم یکی از نکات قوت اصلی تیمه . اکثر بازیکنان جوان تیم با انگیزه کار میکنن و تمام توانشون رو برای تیم میذارن که واقعا قابل ستایشه .

مشاهده بازی بازیکنان جوان هم برای من لذت بیشتری داره تا این که یک مشت بازیکن بی انگیزه که فقط بخاطر مسائل مالی به تیم ملحق شدن .
    البته با تجربه های تیم مثل بنگر و سید جلال هم واقعا خوب بازی میکنن . منظورم یک سری بازیکنان دیگه بود .
    اگه تیم همین روند رو ادامه بده و پیشرفت جوانان هم ادامه داشته باشه به طور حتم در نیم فصل دوم میشه امید داشت که تیم از این هم بهتر بشه .

توی دفاع در کل خوبیم که البته این به سیستم بازی تیم هم برمیگرده ولی باید روی پاس های پشت دفاعی که به سمت دروازه پرسپولیس ارسال میشه باید بیشتر کار کنیم .
    تا حالا چندین بار روی همین ارسال ها در بازی های مختلف به تیم حریف موقعیت گل دادیم و خیلی خطرناکه .

باقی روند تیم خوب بوده و بسیار امیدوار کننده .
    امیدوارم در نیم فصل دوم روند رو به رشد تیم متوقف نشه و رشد بیشتری هم داشته باشه تا دوباره بتونیم قهرمان بشیم

به امید موفقیت در نیم فصل دوم

4. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازی که باید با اختلاف چند گل راحت به نفع خودمون تمام میکردیم با خوش شانسی محض استقلال صنعتی 0-0 شد اینهمه موقعیت گل تو 90 دقیقه روی دروازه حریف خلق کردیم یکیش نرفت تو گل -من موندم سید صالحی دقیقه 90 اون توپی که فکر کنم محسن بنگر بود با ضربه سر فرستاد دو قدمی دروازه چجوری نتونست به گل تبدیل کنهدر نیم فصل اول عملکرد خط دفاعیمون در ورزشگاه آزادی محشر بود فقط یک گل خورده در بازیهای خانگی داشتیم که اونم اخرین ثانیه های بازی با فولاد که 0-3 جلو بودیم دریافت کردیم

6. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من باز سر حرفم هستم
    باید نیم فصل یک مهاجم نوک شیش دانگ بگیریم

8. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه formol1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    دورود

پيش فرض

سلام
    به نظرم بهترین بازی نیم فصل اول پرسپولیس رو دیدیم
    به جرِئت میگم که اولین بازی تو چند سال اخیره که پرسپولیس نتیجه ای که حقش بوده رو نگرفته و من آخر بازی خوشحال بودم و اینم فقط به خاطر دیدن بازی زیبای تیم هست.

دوستان من شنیدم که فولاد دنبال غلامه - از طرفی مصاحبه بختیار تو نود که درخواست رضایت نامه برای جدایی ازفولاد رو داشت رو هم دیدیم
    به نظرم می تونیم از این فرصت مشکل ضعف نبود هافبک طراح رو با بختیار رفع کنیم
    به نظر من که نسبت به مسلمان خیلی سرتره.

10. 6 کاربر از formol1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من بازی رو ندیدم و فقط از تو اخبار دیدم خیلی موقعیت تو 18 خراب کردیم
    به نظرتون خراب کردن موقعیت تو 18 زمانی که تیم یکی از گلزن ترین مهاجمان چند فصل اخیر را داشته چی می تونه باشه؟
    امروز بد شانسی

ولی در کل یه دلیل عمده اش حرف شنوی بازیکنا از دایی هست که شدیدا" سعی می کنن تاکتیک های تیمی رو پیاده کنن و همین باعث شده که پرسپولیس روز به روز منظم تر بازی کنه که واقعا" لذت بخش هست، این امر شاید! باعث این میشه که بازیکن ها تمرکز لازم رو برای بازی آزادتر و گلزنی رو از دست بدهند، ولی تیم گل الابختکی نمیزنه و امید روزهای خوب رو برامون داره.

از طرف دیگه بدنه تیم خیلی تغییر کرده و بازیکن جدید زیاد داریم و هماهنگی کاملشون کار حتی دو نیم فصل هم نباشه ولی روز به روز پرسپولیس قشنگ تر بازی کرده و هماهنگی ها بیشتر شده

من شدید امیدواری ام به طور کاملا" منطقی زیاده، روی کاغذ و با حساب دو دو تا چهار تا ایشالا پرسپولیس امسال قهرمانه

12. 9 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

با تاخیر.....
    خوب بازی کردیم و یکی از بهترین بازیای یک سال اخیر تیم بود ولی متاسفانه قسمتی از فوتبال شانسه و ما ازش بی نصیب بودیم دیروز.......
    منم با نظر برخی دوستان مخالفم احتیاجی به بازیکن جدید نداریم و باید با همین سازمان خوبی که دایی چیده پیش بریم و به امید خدا نتیجه هم میگیریم..........

احمدرضا عابدزاده اينجور از درد زانو به خود مي پيچد (سال -781377)

14. 6 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

از زندگی در ایران خوشحالم
    نیلسون: عصبی نبودم، خواستم به داور توضیح دهم

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،‌نیلسون کوریا پس از تساوی مقابل استقلال صنعتی در جمع خبرگاران اظهار داشت: ‌همه بازی را دیدند اما من دوست ندارم درباره بازی و شرایط و برخی مسائل فعلا صحبتی کنم به همین دلیل عذرخواهی می‌کنم. دلیل خاصی ندارد و این تصمیم من است و فعلا درباره هیچ چیزی حرفی ندارم.

وی درباره سؤال دیگری که چرا امروز عصبانی بودید، گفت: من هرگز عصبانی نبودم اتفاقی پیش آمد که فقط خواستم برای داور توضیح دهم اما همه چیز تمام شد. من در حال حاضر شرایطم خوب است و از زندگی در ایران لذت می‌برم.

انتهای پیام/م

به نظر من بهترین دروازبانی که بعد از عابدزاده تو دروازه پرسپولیس وایستاده همین نیلسون برزیلیه فوق العاده است این بشر...........

16. 8 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خبر کوتاه بود : مجید صالح مربی تیم استقلال طی چند روز گذشته بارها با میلاد غریبی برای حضور در این تیم تماس گرفته است .میلاد غریبی هم بلافاصله مصاحبه می کند و اعلام میکند جدایی‌ام از پرسپولیس صد درصد است ، پیشنهادهای خوبی دارم و تا دو یا سه روز دیگر تکلیف همه چیز مشخص خواهد شد. اصلا این کار اخلاقی نیست که مربی تیم لیگ برتری قبل از اتمام نیم فصل مستقیماً با خود بازیکن تماس می گیرد! پس وظیفه مدیرعامل باشگاه چیست ؟ ضمنا پرسپولیس تیمی است با میلیون ها هوادار عاشق و نیمکت نشینی پرسپولیس خودش بزرگترین افتخار است. این تیم ، بازیکن عاشق میخواهد. علی دایی پس از این اتفاقات، میلاد غریبی را از لیست ۱۸ بازیکن خود را برای دیدار مقابل استقلال خوزستان خط زد تا نشان دهد بازیکن سالاری در تیم پرسپولیس معنا ندارد.

منبع: فیس بوک علی دایی
    آیا شخص علی دایی این صفحه رو در فیسبـوک باز کرده و پست میذاره یا کسی که فقط ادعا میکنه علی دایی هست؟

18. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به امید نیم فصلی حتی بهتر از این نیم فصل

نیلسون: 8
    بنگر: 8
    سید جلال: 8
    میثم حسینی: 7
    ماهینی: 8
    کفشگری: 7
    حقیقی: 6
    صادقیان: 6
    خلعتبری: 6
    عالیشاه: 8
    سیدصالحی: 7
    عباس زاده: 7
    علی عسگر: 7

20. این کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •