کاپلو (1): برای بردن مسی به یووه خیلی تلاش کردم؛ شرایط تاتا در بارسا مثل شرایط من در میلان بعد از ساکی است
وقتی هدایت تیمی را در دست می گیری که قبل از تو مربی مشهوری داشته، چالش بزرگی پیش رویت است. اگر بتوانی به حرکت در این مسیر ادامه دهی و همه چیز را تغییر ندهی، زیرک و باهوشی
سایت گل- فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی روسیه یکی از کسانی بود که با دقت ویژه ای بازی ال کلاسیکو را از نزدیک تماشا کرد و نظرات کارشناسانه اش را برای شبکه فاکس بازگو کرد.
او در جریان این مسابقه از بازی بی نظم بارسا و رئال ناراضی بود به این نکته اشاره کرد که این دو تیم به زودی به جمع مدعیان قاره اروپا بازخواهند گشت و گفت:« کار این دو تیم تازه شروع شده است.»
کاپلو هر زمان که بازیهای بارسا را تماشا می کند به یاد سال 2005 می افتد. زمانی که به عنوان سرمربی یووه تیمش را در جام خوان گامپر مقابل بارسا به میدان فرستاد. کاپلو بعد از این بازی میهمان برنامه فوتبولرا بود و در رستورانی در منطقه بارسلونتا با مجری این برنامه شام خورد و به آنالیز بازی ال کلاسیکو پرداخت که متن صحبتهای دن فابیو را در دو قسمت تقدیم شما می کنیم. این بخش اول صحبت های کاپلو است:
کاپلو در مورد لیونل مسی گفت:« لئو هنوز بازیکن شماره یک دنیای فوتبال است. کاملا مشخص بود که او در اوج آمادگی فیزیکی نیست ولی باید به او زمان داد تا به آن شرایط فیزیکی ایده آلش بازگردد و در آن موقع مسی دیگری را شاهد خواهیم بود.»
او در مورد تلاش بی فرجامش برای خریداری مسی برای یووه گفت:«من تلاش زیادی کردم تا مسی را حتی به عنوان بازیکن قرضی به یوونتوس ببرم ولی این اتفاق رخ نداد. در بازی یووه- بارسا در سال 2005 با ریکارد صحبت کردم و خیلی شفاف به او گفتم که مسی را به تیم ما بدهد و اگر قصد فروش او را ندارد، مسی را قرضی به یوونتوس بسپارد. در آن موقع مدتی بود که انتقال او را متحمل می دیدم چون فرانک به من گفت که بارسلونا مشکلات زیادی برای انجام پروسه رسمی ثبت نام مسی در سازمان لیگ اسپانیا دارد. چرا که در آن زمان بارسا 3 بازیکن خارجی داشت و از سوی دیگر دولت اسپانیا با ملیت دوگانه مسی موافقت نمی کرد و پاسپورت اسپانیایی او را در عرصه ورزشی به رسمیت نمی شناخت. در آن زمان امیدهای زیادی داشتم تا مسی را به یووه ببرم ولی داستان بعد از آن را همه می دانند. تکسیکی بگیرستاین مدیر ورزشی وقت بارسلونا به ما گفت که نه و مسی در بارسلونا می ماند.»
دن فابیو با آنالیز عملکرد تاتا مارتینو در بارسا گفت:« من نتوانستم با تاتا صحبت کنم ولی با توجه به چیزهایی که می خوانم و برایم تعریف می کنند و خودم می بینم، فکر می کنم که اوضاع او در بارسا مشابه وقتی آن روزهایی است که برای من در میلان اتفاق افتاد. سیلویو برلوسکونی بعد از رفتن آریگو ساکی هدایت میلان را به من داد. از همان روز اول برنامه هایم مشخص بود و با بازیکنان صحبت کردم و به آنها گفتم که من خودم را به دستان آنها می سپارم و با هم به روند موفقیت ها ادامه خواهیم داد و همین طور هم شد. مارتینو کار با تیمی را شروع کرده که به خاطر دوران همکاری با گواردیولا و بعد از آن با تیتو به موفقیت های چشمگیری رسیده و به این خاطر شهره است. اوضاع مثل رئال بعداز دوره ژوزه مورینیو است. آنچلوتی هم شرایط مشابهی را دارد. وقتی هدایت تیمی را در دست می گیری که قبل از تو مربی صاحب نام و مشهوری داشته، چالش بزرگی پیش رویت قرار می گیرد. اگر بتوانی به حرکت در این مسیر ادامه دهی و برای تغییر همه چیز دست به کار نشوی، باهوش و زیرک هستی. چون این کار بی معناست. » او در مورد مارتینو ادامه داد:« به نظر من تاتا مارتینو فوق العاده باهوش است. او با یک گفتگو که خیلی خوشم آمد، اعتماد بازیکنانش را جلب کرد و به آنها گفت که آنها چهره و شخصیت اصلی تیم هستند و گفت که خودش در پلان بی است. او ایده ها و برنامه های کاملا مشخصی دارد و می داند که چطور با کارتهایش بازی کند و با تمام آنچه بارسا را احاطه کرده کنار بیاید. دقیقا مثل همان اتفاقی که در مادرید رخ می دهد. من هم در چنین شرایطی بوده ام و کار کردن در این شرایط اصلا کار ساده ای نیست.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاپلو (2): رئالی ها مراقب نیمار و مسی بودند و اینیستا آنها را کُشت؛ بیل در رئال موفق خواهد شد؛ دوست داشتم مربی مسی می بودم
از نظر من اگر بنزما در ترکیب بود و رونالدو و بیل در دو طرفش بازی می کردند، رئال عملکرد بهتری در ال کلاسیکو به نمایش می گذاشت
سایت گل- فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی روسیه یکی از کسانی بود که با دقت ویژه ای بازی ال کلاسیکو را از نزدیک تماشا کرد و نظرات کارشناسانه اش را برای شبکه فاکس بازگو کرد.
او در جریان این مسابقه از بازی بی نظم بارسا و رئال ناراضی بود به این نکته اشاره کرد که این دو تیم به زودی به جمع مدعیان قاره اروپا باز خواهند گشت و گفت:« کار این دو تیم تازه شروع شده است.»
کاپلو هر زمان که بازیهای بارسا را تماشا می کند به یاد سال 2005 می افتد. زمانی که به عنوان سرمربی یووه تیمش را در جام خوان گامپر مقابل بارسا به میدان فرستاد. کاپلو بعد از این بازی میهمان برنامه فوتبولرا بود و در رستورانی در منطقه بارسلونتا با مجری این برنامه شام خورد و به آنالیز بازی ال کلاسیکو پرداخت که متن صحبتهای دن فابیو را در دو قسمت تقدیم شما می کنیم. این بخش دوم و پایانی صحبت های کاپلو است:
کاپلو در مورد تعویض های بارسا در بازی ال کلاسیکو گفت:« مارتینو با هوشیاری تمام دو تعویض انجام داد و الکسیس را در خط حمله تیمش به کار گرفت تا بازی را باز کرده و به بازی تیمش عمق بدهد و سانگ را در عقب گاه داشت تا به خط میانی تیمش قدرت دهد. این اتفاق در حالی افتاد که بازیکنانش خسته شده بودند و در پاسکاری ها اشتباه می کردند. شاید پاهای بازیکنان بارسا دیگر به حرف مغز آنها گوش نمی داد. مارتینو در خط دوم ماند ولی به خوبی تک تک حرکات بازیکنانش در جریان بازی را می بیند و در جریان بازی تصمیمات درستی گرفت.»
او در ادامه با تمجید از بازی خوب آندرس اینیستا گفت:« اینیستا بازی فوق العاده ای انجام داد. آن آندرس سابق بازگشته و حرکاتش و ویران کنندگی اش و قدرت هدایت توپ با پاهایش سرنوشت ساز و تعیین کننده بود. صحنه گل نیمار را ببینید؛ من چندین بار آن صحنه را دیدم. عجب بازی ای! مقابل 5 بازیکن حریف. او با سادگی تمام کار می کرد و بعد از خطای خدیرا در کنترل توپ کاملا طبیعی بازی را دنبال کرد. فکر می کنم که رئالی ها بیشتر مراقب مسی و نیمار بودند ولی آندرس آنها را کشت. این خبر خیلی خوبی برای بارساست. چون عملکرد او و چابی نقش پر رنگی در بازی و عملکرد این تیم دارد و نباید بوسکتس را هم فراموش کرد که هر روز مهم تر از قبل می شود. چه برای بارسا و چه برای اسپانیای دل بوسکه.»
کاپلو در ادامه صحبت هایش از ویکتور والدس هم تمجید کرد:« والدس در داخل دروازه بارسا به بلوغ قابل توجهی رسیده. از نظر من او نیز در برد تیمش سرنوشت ساز بود. والدس دو مهار فوق العاده انجام داد و دروازه بان بزرگی است. پر کردن جای خالی او در بارسا کار ساده ای نخواهد بود.»
دن فابیو در مورد دوئل موجود میان دیگو لوپس و ایکر کاسیاس برای حضور در دروازه رئال، ترجیح داد تا نظری ندهد و در مورد عملکرد گرث بیل در نوکمپ گفت:«بیل بازیکنی بود که فلورنتینو پرس او را به رئال آورد.» کاپلو در دفاع از آنچلوتی گفت:« فکر می کنم که در پایان فصل کارلتو و تیمش برای فتح تمام جامها مبارزه خواهند کرد. او بازیکنان بزرگی را در اختیار دارد.» و در ادامه به تمجید از کریستیانو رونالدو پرداخت: «رونالدو غرور قهرمانانه دارد و انگیزه های زیادی برای موفقیت در او دیده می شود. رونالدو بازیکن بزرگی است و درکنار مسی بهترین ها هستند. من از شیوه بازی او در ال کلاسیکو که از هم تیمی هایش می خواست تا به جلوحرکت کنند و به او بپیوندند خوشم آمد. رونالدو از هم تیمی هایش می خواست تا تیم حریف را تحت فشار قراردهند. او یک برنده است و به سادگی به گل می رسد. رونالدو یک پدیده است.»
جدایی مسعوت اوزیل از رئال و پیوستنش به آرسنال موضوع دیگری بود که کاپلو در موردش به صحبت پرداخت:« موافق این جدایی نبودم. در مورد ایسکو هم باید بگویم که او بازیکن فوق العاده ای است که می تواند با تکنیک و دیدگاه خوبی که به بازی دارد، جای اوزیل را به خوبی پر کند. در مورد بیل هم باید بگویم که در طول مدتی که سرمربی تیم ملی انگلیس بودم، با بیل و مهارت هایش به خوبی آشنا شدم. او فقط به این نیاز دارد که به این روند ادامه دهد و ریتم فیزیکی اش را بازیابد. بیل یک «دیو» است و اگر خوب به بازی ال کلاسیکو نگاه کنید، در نیمه اول بازی او تنها بازیکنی بود که تلاش می کرد شوت زنی کرده و به دنبال گلزنی بود. بیل فشار زیادی را به خاطر مبلغ هنگفتی که برای خریداری اش پرداخت شده به دوش می کشد ولی در نهایت در رئال موفق خواهد شد. به ویژه اگر او را در پست بازیکن شماره 9 رو به جلو به کار بگیرند. از نظر من اگر بنزما در ترکیب بود و رونالدو و بیل در دو طرفش بازی می کردند، رئال عملکرد بهتری در ال کلاسیکو به نمایش می گذاشت.»
او در بخش پایانی صحبت هایش یک اعتراف هم داشت:« یک چیزی را می دانید؟ من خیلی دوست داشتم می توانستم مربی مسی باشم. تنها یک بار و در یک سری بازیهای دوستانه این اتفاق برایم رخ داد و اتفاق فوق العاده ای بود. مسی فوق العاده است. از بازیهای او لذت ببرید.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت: ایشون مربی رونالدو، فان باستن، مالدینی، وه آ، باتیستوتا، زلاتان، گولیت، توتی، کافو، رائول، بارسی، ریکارد، باجو، کارلوس، بکام، بوفون، کلایورت، ... بودن. همینطور پپ در رم و آنجلوتی در میلان![]()