تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 293 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاپلو (1): برای بردن مسی به یووه خیلی تلاش کردم؛ شرایط تاتا در بارسا مثل شرایط من در میلان بعد از ساکی است

وقتی هدایت تیمی را در دست می گیری که قبل از تو مربی مشهوری داشته، چالش بزرگی پیش رویت است. اگر بتوانی به حرکت در این مسیر ادامه دهی و همه چیز را تغییر ندهی، زیرک و باهوشی

سایت گل- فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی روسیه یکی از کسانی بود که با دقت ویژه ای بازی ال کلاسیکو را از نزدیک تماشا کرد و نظرات کارشناسانه اش را برای شبکه فاکس بازگو کرد.

او در جریان این مسابقه از بازی بی نظم بارسا و رئال ناراضی بود به این نکته اشاره کرد که این دو تیم به زودی به جمع مدعیان قاره اروپا بازخواهند گشت و گفت:« کار این دو تیم تازه شروع شده است.»

کاپلو هر زمان که بازیهای بارسا را تماشا می کند به یاد سال 2005 می افتد. زمانی که به عنوان سرمربی یووه تیمش را در جام خوان گامپر مقابل بارسا به میدان فرستاد. کاپلو بعد از این بازی میهمان برنامه فوتبولرا بود و در رستورانی در منطقه بارسلونتا با مجری این برنامه شام خورد و به آنالیز بازی ال کلاسیکو پرداخت که متن صحبتهای دن فابیو را در دو قسمت تقدیم شما می کنیم. این بخش اول صحبت های کاپلو است:

کاپلو در مورد لیونل مسی گفت:« لئو هنوز بازیکن شماره یک دنیای فوتبال است. کاملا مشخص بود که او در اوج آمادگی فیزیکی نیست ولی باید به او زمان داد تا به آن شرایط فیزیکی ایده آلش بازگردد و در آن موقع مسی دیگری را شاهد خواهیم بود.»

او در مورد تلاش بی فرجامش برای خریداری مسی برای یووه گفت:«من تلاش زیادی کردم تا مسی را حتی به عنوان بازیکن قرضی به یوونتوس ببرم ولی این اتفاق رخ نداد. در بازی یووه- بارسا در سال 2005 با ریکارد صحبت کردم و خیلی شفاف به او گفتم که مسی را به تیم ما بدهد و اگر قصد فروش او را ندارد، مسی را قرضی به یوونتوس بسپارد. در آن موقع مدتی بود که انتقال او را متحمل می دیدم چون فرانک به من گفت که بارسلونا مشکلات زیادی برای انجام پروسه رسمی ثبت نام مسی در سازمان لیگ اسپانیا دارد. چرا که در آن زمان بارسا 3 بازیکن خارجی داشت و از سوی دیگر دولت اسپانیا با ملیت دوگانه مسی موافقت نمی کرد و پاسپورت اسپانیایی او را در عرصه ورزشی به رسمیت نمی شناخت. در آن زمان امیدهای زیادی داشتم تا مسی را به یووه ببرم ولی داستان بعد از آن را همه می دانند. تکسیکی بگیرستاین مدیر ورزشی وقت بارسلونا به ما گفت که نه و مسی در بارسلونا می ماند.»

دن فابیو با آنالیز عملکرد تاتا مارتینو در بارسا گفت:« من نتوانستم با تاتا صحبت کنم ولی با توجه به چیزهایی که می خوانم و برایم تعریف می کنند و خودم می بینم، فکر می کنم که اوضاع او در بارسا مشابه وقتی آن روزهایی است که برای من در میلان اتفاق افتاد. سیلویو برلوسکونی بعد از رفتن آریگو ساکی هدایت میلان را به من داد. از همان روز اول برنامه هایم مشخص بود و با بازیکنان صحبت کردم و به آنها گفتم که من خودم را به دستان آنها می سپارم و با هم به روند موفقیت ها ادامه خواهیم داد و همین طور هم شد. مارتینو کار با تیمی را شروع کرده که به خاطر دوران همکاری با گواردیولا و بعد از آن با تیتو به موفقیت های چشمگیری رسیده و به این خاطر شهره است. اوضاع مثل رئال بعداز دوره ژوزه مورینیو است. آنچلوتی هم شرایط مشابهی را دارد. وقتی هدایت تیمی را در دست می گیری که قبل از تو مربی صاحب نام و مشهوری داشته، چالش بزرگی پیش رویت قرار می گیرد. اگر بتوانی به حرکت در این مسیر ادامه دهی و برای تغییر همه چیز دست به کار نشوی، باهوش و زیرک هستی. چون این کار بی معناست. » او در مورد مارتینو ادامه داد:« به نظر من تاتا مارتینو فوق العاده باهوش است. او با یک گفتگو که خیلی خوشم آمد، اعتماد بازیکنانش را جلب کرد و به آنها گفت که آنها چهره و شخصیت اصلی تیم هستند و گفت که خودش در پلان بی است. او ایده ها و برنامه های کاملا مشخصی دارد و می داند که چطور با کارتهایش بازی کند و با تمام آنچه بارسا را احاطه کرده کنار بیاید. دقیقا مثل همان اتفاقی که در مادرید رخ می دهد. من هم در چنین شرایطی بوده ام و کار کردن در این شرایط اصلا کار ساده ای نیست.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاپلو (2): رئالی ها مراقب نیمار و مسی بودند و اینیستا آنها را کُشت؛ بیل در رئال موفق خواهد شد؛ دوست داشتم مربی مسی می بودم

از نظر من اگر بنزما در ترکیب بود و رونالدو و بیل در دو طرفش بازی می کردند، رئال عملکرد بهتری در ال کلاسیکو به نمایش می گذاشت

سایت گل- فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی روسیه یکی از کسانی بود که با دقت ویژه ای بازی ال کلاسیکو را از نزدیک تماشا کرد و نظرات کارشناسانه اش را برای شبکه فاکس بازگو کرد.

او در جریان این مسابقه از بازی بی نظم بارسا و رئال ناراضی بود به این نکته اشاره کرد که این دو تیم به زودی به جمع مدعیان قاره اروپا باز خواهند گشت و گفت:« کار این دو تیم تازه شروع شده است.»

کاپلو هر زمان که بازیهای بارسا را تماشا می کند به یاد سال 2005 می افتد. زمانی که به عنوان سرمربی یووه تیمش را در جام خوان گامپر مقابل بارسا به میدان فرستاد. کاپلو بعد از این بازی میهمان برنامه فوتبولرا بود و در رستورانی در منطقه بارسلونتا با مجری این برنامه شام خورد و به آنالیز بازی ال کلاسیکو پرداخت که متن صحبتهای دن فابیو را در دو قسمت تقدیم شما می کنیم. این بخش دوم و پایانی صحبت های کاپلو است:

کاپلو در مورد تعویض های بارسا در بازی ال کلاسیکو گفت:« مارتینو با هوشیاری تمام دو تعویض انجام داد و الکسیس را در خط حمله تیمش به کار گرفت تا بازی را باز کرده و به بازی تیمش عمق بدهد و سانگ را در عقب گاه داشت تا به خط میانی تیمش قدرت دهد. این اتفاق در حالی افتاد که بازیکنانش خسته شده بودند و در پاسکاری ها اشتباه می کردند. شاید پاهای بازیکنان بارسا دیگر به حرف مغز آنها گوش نمی داد. مارتینو در خط دوم ماند ولی به خوبی تک تک حرکات بازیکنانش در جریان بازی را می بیند و در جریان بازی تصمیمات درستی گرفت.»

او در ادامه با تمجید از بازی خوب آندرس اینیستا گفت:« اینیستا بازی فوق العاده ای انجام داد. آن آندرس سابق بازگشته و حرکاتش و ویران کنندگی اش و قدرت هدایت توپ با پاهایش سرنوشت ساز و تعیین کننده بود. صحنه گل نیمار را ببینید؛ من چندین بار آن صحنه را دیدم. عجب بازی ای! مقابل 5 بازیکن حریف. او با سادگی تمام کار می کرد و بعد از خطای خدیرا در کنترل توپ کاملا طبیعی بازی را دنبال کرد. فکر می کنم که رئالی ها بیشتر مراقب مسی و نیمار بودند ولی آندرس آنها را کشت. این خبر خیلی خوبی برای بارساست. چون عملکرد او و چابی نقش پر رنگی در بازی و عملکرد این تیم دارد و نباید بوسکتس را هم فراموش کرد که هر روز مهم تر از قبل می شود. چه برای بارسا و چه برای اسپانیای دل بوسکه.»

کاپلو در ادامه صحبت هایش از ویکتور والدس هم تمجید کرد:« والدس در داخل دروازه بارسا به بلوغ قابل توجهی رسیده. از نظر من او نیز در برد تیمش سرنوشت ساز بود. والدس دو مهار فوق العاده انجام داد و دروازه بان بزرگی است. پر کردن جای خالی او در بارسا کار ساده ای نخواهد بود.»

دن فابیو در مورد دوئل موجود میان دیگو لوپس و ایکر کاسیاس برای حضور در دروازه رئال، ترجیح داد تا نظری ندهد و در مورد عملکرد گرث بیل در نوکمپ گفت:«بیل بازیکنی بود که فلورنتینو پرس او را به رئال آورد.» کاپلو در دفاع از آنچلوتی گفت:« فکر می کنم که در پایان فصل کارلتو و تیمش برای فتح تمام جامها مبارزه خواهند کرد. او بازیکنان بزرگی را در اختیار دارد.» و در ادامه به تمجید از کریستیانو رونالدو پرداخت: «رونالدو غرور قهرمانانه دارد و انگیزه های زیادی برای موفقیت در او دیده می شود. رونالدو بازیکن بزرگی است و درکنار مسی بهترین ها هستند. من از شیوه بازی او در ال کلاسیکو که از هم تیمی هایش می خواست تا به جلوحرکت کنند و به او بپیوندند خوشم آمد. رونالدو از هم تیمی هایش می خواست تا تیم حریف را تحت فشار قراردهند. او یک برنده است و به سادگی به گل می رسد. رونالدو یک پدیده است.»

جدایی مسعوت اوزیل از رئال و پیوستنش به آرسنال موضوع دیگری بود که کاپلو در موردش به صحبت پرداخت:« موافق این جدایی نبودم. در مورد ایسکو هم باید بگویم که او بازیکن فوق العاده ای است که می تواند با تکنیک و دیدگاه خوبی که به بازی دارد، جای اوزیل را به خوبی پر کند. در مورد بیل هم باید بگویم که در طول مدتی که سرمربی تیم ملی انگلیس بودم، با بیل و مهارت هایش به خوبی آشنا شدم. او فقط به این نیاز دارد که به این روند ادامه دهد و ریتم فیزیکی اش را بازیابد. بیل یک «دیو» است و اگر خوب به بازی ال کلاسیکو نگاه کنید، در نیمه اول بازی او تنها بازیکنی بود که تلاش می کرد شوت زنی کرده و به دنبال گلزنی بود. بیل فشار زیادی را به خاطر مبلغ هنگفتی که برای خریداری اش پرداخت شده به دوش می کشد ولی در نهایت در رئال موفق خواهد شد. به ویژه اگر او را در پست بازیکن شماره 9 رو به جلو به کار بگیرند. از نظر من اگر بنزما در ترکیب بود و رونالدو و بیل در دو طرفش بازی می کردند، رئال عملکرد بهتری در ال کلاسیکو به نمایش می گذاشت.»

او در بخش پایانی صحبت هایش یک اعتراف هم داشت:« یک چیزی را می دانید؟ من خیلی دوست داشتم می توانستم مربی مسی باشم. تنها یک بار و در یک سری بازیهای دوستانه این اتفاق برایم رخ داد و اتفاق فوق العاده ای بود. مسی فوق العاده است. از بازیهای او لذت ببرید.»

پی نوشت: ایشون مربی رونالدو، فان باستن، مالدینی، وه آ، باتیستوتا، زلاتان، گولیت، توتی، کافو، رائول، بارسی، ریکارد، باجو، کارلوس، بکام، بوفون، کلایورت، ... بودن. همینطور پپ در رم و آنجلوتی در میلان
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک Barcelona_vs_RealMadrid_Highlights[01-20-07].jpg  

2. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

"امروز 11 سال از رسیدن به بزگترین آرزوی زندگی ام و شانس بازی کردن برای باشگاه بارسلونا می گذرد! لحظه ای بی همتا در زندگی من! از همه ی کسانی که همیشه به من اعتماد داشتند خیلی خیلی ممنونم!"

اینها جملاتی هستند که امروز، آندرس اینیستا، هافبک بارسلونا، در صفحه شخصی خودش نوشت. آندرس به تیم پایه بارسلونا، یعنی لاماسیا در سال 1996 اضافه شد. او زمانی که تنها 16 سال داشت، اولین تمرین خود با تیم اصلی را انجام داد. او در آن زمان باید دو سال دیگر صبر می کرد تا بتواند اولین بازی خود را برای تیم اصلی انجام دهد. در بازی مقابل باشگاه پراگ بود که اینیستا در اولین بازی خود برای بارسلونا در یک بازی چمپیونز لیگ در مرحله گروهی به میدان رفت. او در آن زمان 18 سال داشت. او در ادامه اولین بازی خود در لیگ را در مقابل مایورکا در دسامبر سال 2002 انجام داد و اولین بازی او در کمپ نو هم در ژانویه 2003 اتفاق افتاد.

+

اسپورت:

- زوبی قرارداد ترشتگن را نهایی کرد!
    دروازه بان آلمانی بروسیا مونشن گلادباخ به خبرنگار ما گفت: "از علاقه ی بارسلونا به من خوش حالم."

- سلتا – بارسلونا :
    پویول و بارترا در ترکیب اصلی
    بدون حضور نیمار، پیکه، اینیستا و ژاوی

4. 9 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ترکیب بارسا در دیدار امشب:

والدس

آلوز بارترا پویول آدریانو

بوسکتس فابرگاس سانگ

الکسیس مسی پدرو

6. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

پخش نمیشه از سیما؟

ادیت: آرسنال چلسی پخش شد!
    نیمه اول با گل دقیقه 9 الکسیس برنده رفتیم رختکن....

Last edited by Turok-71; 30-10-2013 at 01:22.

8. 3 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا کسی مزدک رو گیر اورد حتما خفش کنه...!
    اصلا نمیدونم اینا نمیتونن بدون طرف داری کردن از تیم خاصی گزارش کنن؟
    خوشحالیم که الکسیس گل زده و داره روند رو به رشدش رو طی میکنه همچنان.
    ادریانو مصدوم شد فکر کنم

10. 7 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تداوم صدرنشینی با طعم سسک تبریک بابت برد قاطع

12. 5 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

جدیدن مسی که پاس میده به کسی بر نمیگردونن به خودش دنبال اینن خودشون گل بزنن

14. 4 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بارسلونا 3 - 0 سلتاویگو
    یک بازی خوب و یک برد پر گل در خانه سلتاویگو و ادامه صدر نشینی و کماکان تیمی جلودار صدرنشینی بارسلونا نیست

امشب مسی همه کار کرد الا گل زدن ... عالی بود علاوه بر دو پاس گلی که داد به فابرگاس 4-5 پاس عالی که منجر به تک به تک شدن بقیه بازیکنا مثه پدرو و تیو شد داد که از دست دادن
    خود مسی هم نزدیک به 5-6 گل میتونست بزنه حتی ولی دروازبان سلتا واکاشی زوما شده بود جلوی شوت های مسی و همه رو گرفت
    سانچز هم کماکان به روند صعودی خودش ادامه میده
    والدز هم دو سه تا سیو عالی داشت و بی شک بهترین دروازبان حال حاضر هست

تنها نکته منفی بازی مصدومیت ادریانو بود که نیمه اول تعویض شد امیدوارم جدی نباشه که جناح چپ لنگ میمونیم

16. 12 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

من با ادب و احترام با ایشون صحبت کردم ولی امیدوارم برای مدیران محترم انجمن سوء تفاهم پیش نیومده باشه....با تشکر از دوستان محترم در فروم ورزش.

بازهم اگر که مورد با من بوده معذرت می خوام.

************************************************** ***************************************

توییتر دنی آلوز:
    ”تیو! حواست باشه پسر! ها ها ها ها”

باز هم لایی

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{}}}}}}}}}}}}}}}}} }}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++

----------

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

رویس: برای من مسی بهترین است

او در مورد بهترین بازیکن جهان می گوید:" برای من مسی بهترین است او بازی به بازی و هفته به هفته کلاس جهانی خود را بیشتر نشان می دهد گل ها و شوت هایش کم نظیر است برای من او یک کلاس جهانی است." و اما در بوندس لیگا:" فرانک ریبری در یکی دو فصل اخیر فوق فوتبال برجسته ای به نمایش گذاشته است او دوباره گام بلندی برای موفقیت برداشته است."

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

یک کنترل فوق العاده دیدنی از ژاوی چون حجمش زیاده به صورت لینک میذارم :

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

با تشکر از یکی از دوستان در فروم همسایه
    Last edited by nw_nk; 30-10-2013 at 20:56. دليل: بند 206 قوانین و توصیه‌های انجمن ورزش http://forum.p30world.com/showthread.php?t=609756

18. 7 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

به دلیل بیماری نتونستم بازی رو ببینیم
    مثل اینکه با 3 گل بازی رو بردیم

دم بچه ها گرم

"بازگشت به خانه با 3 امتیاز بیشتر "

Messi vs Celta 20/10/13
    Fc barca
    vs celta 3-0
      محتوای مخفی: تصاویر بازی 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صحبت های بازیکنان بعد از بازی با سلتا ویگو
    فابرگاس
    "مدتی بود که گل نزده بودم و از اینکه در بازی مقابل اوساسونا موفق به گلزنی نشده بودم ناراحت بودم. همیشه خوب است که آدم گلزنی کند. ما خوشحالیم. تیم یک بازی خوب و کامل به نمایش گذاشت. نیمه اول نواقصی داشتیم ولی عملکردمان در نیمه دوم بهتر شد.

می دانستیم که ال کلاسیکو شرایط خاص خودش را دارد ولی فقط چند روز بعد از آن مجبور بودیم که اینجا آمده و شب ساعت ١٠ بازی کنیم. این سه امتیازها در آخر فصل بسیار تعیین کننده خواهند بود.

این آزادی را داشتم که جلوتر از بوسکتس و سانگ بازی کنم. فشار خوبی روی حریف آوردیم و گل اول ثمره جایگیری خوبمان بود.

حالا که چند بازی به میدان رفته ام احساس میکنم که برای تیم مهم هستم و تنها کاری که باید انجام دهم این است که خوب بازی کنم. سیستم چرخشی خیلی به بازیکنان کمک میکند و موجب میشود همه احساس کنند که برای تیم مهم هستند. از دو گلی که به ثمر رساندم خوشحالم."

در مورد بازی مقابل اسپانیول: "دربی همیشه مهم است. بازی پیچیده ای خواهد بود و ما انتظار داریم تا بهترین بارسا را در آن بازی دیده و سه امتیاز دیگر به دست آوریم".

ویکتور والدس
    "سلتا بازی خوبی انجام داد. ما خوب دفاع کرده و از موقعیت هایمان به خوبی استفاده کردیم.

من از خودم و همچنین از مدافعان تیم خیلی راضی هستم. آنها نزدیک به منطقه خودمان بازی کردند و این بسیار مثبت بود.

سلتا اجازه نمی داد تا بازی را از دروازه خودمان شروع کنیم و ما نزدیکتر به دروازه خودمان دفاع می کردیم. تمرین کردن این نوع شرایط برای آینده تیم بسیار خوب است."

در مورد بازی مقابل اسپانیول: "پس از بازی مقابل مادرید قوی تر شده ایم. نشان دادیم که می خواهیم قهرمان لیگ شویم و برای رسیدن به آن باید بازی هایی نظر بازی امروز و بازی مقابل اسپانیول را ببریم".

مارک بارترا
    "این سه امتیازها بیش از آنچه که ما فکر میکنیم مهم هستند. در خط حمله بازیکنانی داریم که تعیین کننده هستند. از موقعیت هایی که بوجود آوردیم به خوبی استفاده کرده و پیروز شدیم.

وجود سیستم چرخشی و پیروز شدن برای تیم خوب است. صرف نظر از اینکه در مقابل چه تیمی بازی میکنیم بازی های خوبی از خود به نمایش گذاشته ایم.

خیلی خوشحالم که امروز توانستم بازی را از ابتدا آغاز کنم. مهمترین چیز الان این است که بهترین شرایط خود را حفظ کنم.

در کنار پویول احساس راحتی میکنم. وقتی نمی توانم توپ را دور کنم او این کار را انجام میدهد و برعکس. در زمین خیلی با هم صحبت می کنیم و مهمترین چیز این است که امنیت را برای تیم به ارمغان بیاوریم. وقتی ما با هم هستیم گل نمی خوریم."

منبع: سایت رسمی باشگاه / به نقل از FcBarca.ir

+

دیشب 100 مین بازی رسمی الکسیس سانچز با لباس بارسا بود.

به افتخار این ستاره دوست داشتنی

+

گلزنان این فصل بارسا در لالیگا

20. 6 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •