تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 754 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام
    این خط من خیلی نویز داره چند بار در روز دیسکانکت میشم یه مدت پیش سرعتم رو روی 8 مگ بود که هر 5 دقیقه دیسانکت میشدم مجبور شدم زنگ بزنم بگم سرعتم رو بیارن پایین تا نویز کم بشه
    الان SNR روی 11 هه Attenuation روی 44
    به isp که زنگ میزنم میگن مشکل از سیمکشی تونه به ماربطی نداره درحالی که من از جعبه تقسیم بیرون هم چک کردم بازم همینجوری بود . 4-5 باری باهاشون تماس گرفتم زیر بار نمیرن که مشکل از جای دیگس
    حالا این نویز خط مربوط به مخابرات مربوطه یا isp ؟ جایی هست بشه شکایت کرد ؟ یا جایی که یه جواب درست به من بده ببینم چیکار باید بکنم
    نویز خط یا از طرف مخابرات هست که اونم مربوط به پورتی که به شما اختصاص شده داده شده هست یا از طرف خود شما !!! یعنی از سیم کشی داخلی ساختمون !!!
    ولی چون شا میگید نویز داخلی ندارید و از بیرون هم چک کردید و باز هم نویز دارید پس ایراد از شما نیست !!!
    ولی در کل نباید امیدی به درست شدن نویز داشته باشید
    در کل برای اطمینان بیشتر یا به ISP بکید براتون خرابی بزنه تا از مرکز مخابرتی چک کنن یا به 117 زنگ بزنید تا از اونجا مشکلتون رو پیگیری کنن

2. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sasanv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

دوستان سلام
    مودم من تی پی لینکه و در حالت اتو فقط با مودولاسیون ADSL_G.dmt از شاتل آی پی میگیره. تک تک حالتارو چک کردم . در صورتیکه 2+ خیلی سریعتر و پیشرفته تره . پشتیبانی میگه از طرف ما نیست وما ای دی اس ال2 بستیم و از زیرش در میره و مودمو بهونه میکنه. اگر با اطمینان میدونید که با تنظیمات خودشون میتونن درستش کنن ونکردن بگین تا پیگیری کنم . چون فکر میکنم واقعا نمیفهمید چی میگم یا خودشو زده بود کوچه علی چپ !!
    تا جاییکه میدونم مدولاسیون خیلی میتونه تاثیرگذار باشه و متاسفانه تو همین چند تا پست دوستانم دیدم که خیلیهارو ADSL_G.dmt بستن. اگر قرار بود دی اس ال نسل قدیمی و منسوخ بدن چرا تبلیغ 2+ میکنن ؟ با 1 مودم قدیمی و ارزون هم میشد این کارو کرد و ملتو تو خرج مودم خریدنم نمینداختن .
    ممنون میشم راهنمایی کنین .

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

اینم وضعیت خطم :

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

کیفیت خطت پایینه ولی نویز رو به بالاست یعنی برسه به 50 نویزت زیاد میشه.بعد هم اینکه خطت رو از 7 مگ بیار روی 5 مگ که هم نویزت پایین بیاد و هم کیفیت بالا بره.
    در ضمن شاتل چون تجهیزاتش زاکسل هست روی کیفیت خطت تاثیر مستقیم داره و میتونه یکی از دلایلش همین باشه البته باید از دم در تست کنی تا مشخص بشه.

6. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

کیفیت خطت پایینه ولی نویز رو به بالاست یعنی برسه به 50 نویزت زیاد میشه.بعد هم اینکه خطت رو از 7 مگ بیار روی 5 مگ که هم نویزت پایین بیاد و هم کیفیت بالا بره.
    در ضمن شاتل چون تجهیزاتش زاکسل هست روی کیفیت خطت تاثیر مستقیم داره و میتونه یکی از دلایلش همین باشه البته باید از دم در تست کنی تا مشخص بشه.
    ممنون
    از دم در هم همین وضعه . پرش لینک ندارم و سرعت برام خیلی مهمه . در مورد مدولاسیون تو پست قبلیم پاسختون چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

ممنون
    از دم در هم همین وضعه . پرش لینک ندارم و سرعت برام خیلی مهمه . در مورد مدولاسیون تو پست قبلیم پاسختون چیه؟
    باید مدولاسیونی ست کنید که رو کیفیت خطت و نویز تاثیر داشته باشه.مثلا برای مخابرات رو بیشتر یوزرا ADSL نتیجه بهتری دارن یا بعضی ها روی
    G.dmt وشما هم میگید روی +2 هست.الان روی این تنظیمات هست کیفیت خطت اینطوریه؟
    اگه از دم در مشکلی نداشت پس یا پورتت تو مرکز یا برای تلفن ثابت یا برای خود شاتل خرابه یا یا اینکه از تجهیزات شاتل هست چون خودم تست کرده دارم اصلا بدرد نمیخوره چینی هستن کیفیتشون زیر 0 هست. خط مشترک رو خراب میکنه.
    درخواست تعویض پورت بده به شاتل.چرا از شرکت دیگه ای سرویس نمیگیرین؟

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من هر کاری میکنم و اون 192.168.0.1 رو میزنم نمیتونم به تنظیمات مودم برسم. IP های دیگه معروف رو هم امتحان کردم. جریان چیه؟ مودم tenda دارم

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

باید مدولاسیونی ست کنید که رو کیفیت خطت و نویز تاثیر داشته باشه.مثلا برای مخابرات رو بیشتر یوزرا ADSL نتیجه بهتری دارن یا بعضی ها روی
    G.dmt وشما هم میگید روی +2 هست.الان روی این تنظیمات هست کیفیت خطت اینطوریه؟
    اگه از دم در مشکلی نداشت پس یا پورتت تو مرکز یا برای تلفن ثابت یا برای خود شاتل خرابه یا یا اینکه از تجهیزات شاتل هست چون خودم تست کرده دارم اصلا بدرد نمیخوره چینی هستن کیفیتشون زیر 0 هست. خط مشترک رو خراب میکنه.
    درخواست تعویض پورت بده به شاتل.چرا از شرکت دیگه ای سرویس نمیگیرین؟
    من مشکلم الان نویز نیست دوست عزیز چون میدونم سیمهای تو خیابون ول هستن و مسوول بی پدرش طوری بسته که با مه هم تلفنم قطع میشه چه برسه به بارون. گفتم خدمتتون که 2+ نمیتونم وصل شم نه اینکه 2+ هستم. سوال من اینه :
    آیا مدولاسیونی که باهاش میتونیم وصل شیم تنطیماتش در اختیار آی اس پ است ؟ چون من با تمام حالتهای مودم تست کردم و هیچکدوم اصلا وصل نمیشن(نه که ضعیف باشن) مگر مود ADSL_G.dmt . امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

من هر کاری میکنم و اون 192.168.0.1 رو میزنم نمیتونم به تنظیمات مودم برسم. IP های دیگه معروف رو هم امتحان کردم. جریان چیه؟ مودم tenda دارم
    ... however the process is the same for all Tenda routers. Step 1 Open the web browser and type the IP address of the router (default is 192.168.0.1) ..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من مشکلم الان نویز نیست دوست عزیز چون میدونم سیمهای تو خیابون ول هستن و مسوول بی پدرش طوری بسته که با مه هم تلفنم قطع میشه چه برسه به بارون. گفتم خدمتتون که 2+ نمیتونم وصل شم نه اینکه 2+ هستم. سوال من اینه :
    آیا مدولاسیونی که باهاش میتونیم وصل شیم تنطیماتش در اختیار آی اس پ است ؟ چون من با تمام حالتهای مودم تست کردم و هیچکدوم اصلا وصل نمیشن(نه که ضعیف باشن) مگر مود ADSL_G.dmt . امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
    آره میتونی از آی سی پی بپرسی که روی چی هست که خوب اونا هم گفتن روی +2 شما هم میتونی روی +2 بزاری اگرم نشد هر کدوم که نسبت به قبلی وضعیت بهتری دارن بزارش.این مشکل هم خیلی تاثیر داره شک نکن.
    192.168.1.1 هست.آی پی مودم شما 192.168.0.1 هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •