تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 457 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام چجوری میشه تنظیمات کمودو رو ذخیره کنم که وقتی پاکش کردم . دوباره نصب کردم یک ساعت نرم تو تنظیماتش . من خیلی دوست دارم انتی ویروس های مختلف رو تست کنم . برای همین مجبور میشم کمودو رو برای چند ساعت یا روز پاک منم . الان هم پاندا 2014 امده میخوام تستش کنم برای همین این سوال رو کردم

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام دوستان
    اولین کاری که پس از نصب ویندوز جدید و اینترنت انجام دادم دانلود جدیدترین ورژن کمودو بود ولی این ارور تو ذوقم زد :( چی میگه این موقع اکستراکت ؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    اولین کاری که پس از نصب ویندوز جدید و اینترنت انجام دادم دانلود جدیدترین ورژن کمودو بود ولی این ارور تو ذوقم زد :( چی میگه این موقع اکستراکت ؟
    من با ارور قبلا برخورد داشتم. که مربوط به دستکاری تنظیمات Bios برای رابط SATA مربوط میشد. و هر برنامه ای میخواست اکسترکت بشه ارور میداد.
    برای شما نمیدونم همین هست یا نه.

4. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام چجوری میشه تنظیمات کمودو رو ذخیره کنم که وقتی پاکش کردم . دوباره نصب کردم یک ساعت نرم تو تنظیماتش . من خیلی دوست دارم انتی ویروس های مختلف رو تست کنم . برای همین مجبور میشم کمودو رو برای چند ساعت یا روز پاک منم . الان هم پاندا 2014 امده میخوام تستش کنم برای همین این سوال رو کردم
    سلام

از همون قسمت پیکربندی بعد روی پیکربندی فعال کلیک کن و بعد بکاپ.

سلام دوستان
    سلام

فایل بد دانلود شده و خرابه؛

میتونی هش را چک کنی:

144 MB
    151.247.144 bytes

CRC32: 117C35F7
    MD5: B6F660160AA4D96528092F15A06B7439
    SHA-1: 9805BAC6C75FD8A32126C2A9C6A6BF0F0B1F7BCF

6. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام

فایل بد دانلود شده و خرابه؛

میتونی هش را چک کنی:

144 MB
    151.247.144 bytes

CRC32: 117C35F7
    MD5: B6F660160AA4D96528092F15A06B7439
    SHA-1: 9805BAC6C75FD8A32126C2A9C6A6BF0F0B1F7BCF
    چک کردم خودش بود حالا یک بار دیگه دانلودش میکنم
    راستی تبریک به خاطر قهرمانی

من با ارور قبلا برخورد داشتم. که مربوط به دستکاری تنظیمات Bios برای رابط SATA مربوط میشد. و هر برنامه ای میخواست اکسترکت بشه ارور میداد.
    برای شما نمیدونم همین هست یا نه.
    فکر نکنم به اونجاها سرک کشیده باشم : )))

8. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saman1330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درود
    من یه آنتی ویروس خوب می خوام(رایگان)
    گویا این کومودو خیلی تعریفیه!
    من کدوم یک از محصولاتش رو دانلود کنم؟
    در کنارش آنتی ویروس دیگه ای نیاز هست یا نه؟(مثل نود ، نورتون ، ...)
    سپاس

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم کمودو

دوستان من نسخه اخر کمودو فارسی رو دارم الان روی سیستمم که خیلی عالی هست و کاملا ازش راضی هستم زحمتی که علی اقا و بقیه عزیزان کشیدن و خلاصه حالا ما داریم بهره ش رو میبریم و یه سوال برام پیش اومد این فونت های استفاده شده رو نمیشه تغییر داد؟ یعنی الان با یه مانیتور تقریبا بزرگ یکم بدفرم شدن بعضی نوشته های ریز اگه بشه این ها رو تغییر داد به تاهوما خیلی بهتر میشن... یعنی فایل های لازم رو خودم بصورت دستی وارد کنم به کمودو

11. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم کمودو

دوستان من نسخه اخر کمودو فارسی رو دارم الان روی سیستمم که خیلی عالی هست و کاملا ازش راضی هستم زحمتی که علی اقا و بقیه عزیزان کشیدن و خلاصه حالا ما داریم بهره ش رو میبریم و یه سوال برام پیش اومد این فونت های استفاده شده رو نمیشه تغییر داد؟ یعنی الان با یه مانیتور تقریبا بزرگ یکم بدفرم شدن بعضی نوشته های ریز اگه بشه این ها رو تغییر داد به تاهوما خیلی بهتر میشن... یعنی فایل های لازم رو خودم بصورت دستی وارد کنم به کمودو
    سلام

خدا را شکر کار تیم ترجمه تا حدودی تونسته موفق باشه، البته ایرادات همیشه هست، ولی در مجموع برای من قابل قبوله در قیاس با برخی برنامه های فارسی شده، جایی که Cancel را به جای لغو "بی خیال!!" قرار دادند و در یک نرم افزار دیگر OK را به جای تایید "خوب!!" ترجمه کردند و .... پس کار تیم ما شاهانه بوده!!! تازه اینها چیزهای پیش پا افتاده است، توضیحات و پیغامها بماند.....

در مورد تغییر فونت هم من همون اوایل یکبار با تیم کومودو در این باره صحبت کردم، و الانم یادم نمیاد جوابشون چی بوده.... و به دلیل مهم نبودن موضوع برای من، دیگه هم پیگیرش نشدم

(تاهوما را یکبار تست کردم روی کومودو خیلی به دلم ننشست، در خوش بینانه ترین حالت اگر فونت تاهوما بدتر نباشه بهتر هم نیست، البته این نظر منه، شاید برخی نظر دیگری داشته باشن، به هر حال چیزی دندون گیری نبود که پیگیرش باشم)

..... به هر حال اگر احساس کنم برای اکثر کاربران این مورد مهم هست و به بهتر شدن کار کمک میکنه شاید دویاره پیگیر این موضوع شدم.

در مورد سایز فونت یکبار در مورد ریز بودن سایز زیر منوها باهاشون حرف زدم که قرار بر این شد در صورت امکان روی نسخه فارسی بعدا به صورت اختصاصی بیشتر کار بکنند_این مورد کمی برام مهم هست که پیگیرش میشم، مگر اینکه راهی نداشته باشه_ همه اینها با راست چیدن شدن اینترفیس /منوها و پنجره ها و... در هم آمیخته، که من فعلا به شدت ازش گریزانم.

به هر حال خوبی این مورد اینه که کار دست بچه های همین انجمن هست و خودمون هرکاری بهتر باشه انجام میدیم.... (شوخی: حساب کن یه غریبه دیگه ای میخواست کومودو را برگردونه به فارسی، من خودمو دار میزدم!!)

توی گروه قول داده بودیم که ترجمه CIS طوری نباشه که به عاقبت اکثر برنامه های ترجمه شده دچار بشه، تا آخرش هم پای این حرفمون هستیم.

همه چی دست ماست.
    Last edited by Jadda; 06-05-2013 at 18:32.

13. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام

خدا را شکر کار تیم ترجمه تا حدودی تونسته موفق باشه، البته ایرادات همیشه هست، ولی در مجموع برای من قابل قبوله در قیاس با برخی برنامه های فارسی شده، جایی که Cancel را به جای لغو "بی خیال!!" قرار دادند و در یک نرم افزار دیگر OK را به جای تایید "خوب!!" ترجمه کردند و .... پس کار تیم ما شاهانه بوده!!! تازه اینها چیزهای پیش پا افتاده است، توضیحات و پیغامها بماند.....
    عجب نکته زیبایی.مترجم این بازار که کم مونده آخر دانلودها این گزینه رو بذاره:دمت گرم داااش!
    کار ترجمه که واقعا عالیه.امیدوارم با تکمیل همه بخشهای برنامه و برطرف کردن نقاط ضعفهای احتمالی،نتیجه کارتون حسابی برای خودتون و همگی لذتبخش بشه

15. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

عجب نکته زیبایی.مترجم این بازار که کم مونده آخر دانلودها این گزینه رو بذاره:دمت گرم داااش!
    کار ترجمه که واقعا عالیه.امیدوارم با تکمیل همه بخشهای برنامه و برطرف کردن نقاط ضعفهای احتمالی،نتیجه کارتون حسابی برای خودتون و همگی لذتبخش بشه
    بازار! آهان خوب گرفتی.("بی خیال" یک کلمه خیلی خوبه، اما توی شهرداری نه نرم افزار_فیروز کریمی!) البته قصد خاصی نداشتم، به هرحال مواردی دیده میشه که تیم ما به خودش امیدوار میشه.

الان مشکل CIS و ما متاسفانه فقط راست چین بودن زبان فارسیه_البته فعلا با هزار ترفند دورش زدیم_ در اواسط کار که چند روز به خاطر همین مشکل متوقف شدیم، وگرنه در سایر موارد کار تیم ترجمه به نظرم خوب بوده، چه خوب شد این مورد دوباره مطرح شد و باز تشکری بکنم از همه دوستانم توی گروه که زحمت کشیدن/نظر دادن/پیشنهاد دادن/انتقاد کردند و..... به حکم ادب، اسم منو میارن که سهم کوچکی داشتم.

17. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •