تجربه ای ندارم ولی فکر نمیکنم توی اردو بشه با آرامش و راحتی درس خوند. البته حدس میزنم فقط
تجربه ای ندارم ولی فکر نمیکنم توی اردو بشه با آرامش و راحتی درس خوند. البته حدس میزنم فقط
به نظر من اردو نرو که همش کلک پوله . اینهمه درس رو توی ده پونزده روز میچپونن توی کله ات !!از زندگی سیر میشی !!
به نظرم یه راه حلی با همون مهمونا پیدا کن و دروسی که توش ضعف داری رو تقویت کن . اگه نشد قیدشو بزن و عید رو واسه خودت صفا کن. ولی اردو نرو که بیخوده .
من زیاد زبانم خوب نیست
واسه همین رو ۴۰-۵۰ درصد هم راضی هستم
رو چی تمرکز کنم بهتره؟
از نظر قواعد پایه هم وضعیتم جالب نیست
قواعد رو ول کن کنکور یعنی لغت و ریدینگ
از قواعد هم فقط ترتیب صفت ها رو بخون
ببينيد، در سطح كارشناسي مي توان گفت به ترتيب شريف، تهران، پلي تكنيك و علم و صنعت بالاترين كيفيت را دارند، ولي جدا از اينكه شايد براي قبولي در رشته ي فيزيك اين دانشگاه ها رتبه هاي نه چندان بالايي نياز باشد؛ اما اگر به اين مي انديشيد كه شايد بشود به آساني و با رتبه هاي ضعيف تر به اين هدف برسيد، بايد بگم كه در آينده سخت به مشكل مي خوريد؛ در واقع جنون محض است كه اگر بي علاقه و به علت اين كه رتبه ي خوبي كسب نكرده ايد و به صرف اين كه به دنبال اسم دانشگاه هستيد، رشته ي بسيار سنگين فيزيك! را انتخاب كنيد؛ لطمه ي بزرگي خواهيد خورد، به نظر من براي فيزيك خواندن و به طور كلي علوم پايه خواندن، فقط علاقه مهم نيست؛ بلكه بايد عاشق آن باشيد…
اينشتين: خدا تاس بازي نمي كند!!!
کوانتوم بیشتر به عنوان یه موضوع تو فیزیک مطرحه نه یه رشته
تو لیسانس یه درس فیزیک کوانتوم هست که بچه های فیزیک و الکترونیک دارند و یه مکانیک کوانتومی که فقط فیزیکی ها دارن
تو ارشد اکثر گرایش های رشته فیزیک ، گرایش ادوات رشته الکترونیک ، اکثر گرایش های رشته نانوتکنولوژی ... میتونن کوانتوم بر دارن
من خودم با فرشید رئیسی و محسن صالح این درسو داشتم
البته اون که تو فیزیک پیش هست بیشتر داستان و مقدمه کوانتوم هست نه خودش
خودش بر خلاف اون خیلی موضوع کم جذابیت و بیخودیه ،
بیشتر اسمش جالبه !
Last edited by m-asadabadi; 27-02-2013 at 03:16.
فکر میکنم از لحاظ آموزشی تو فیزیک بترتیب:شریف تهران صنعتی-اصفهان بهشتی از بقیه بهتر باشن
همونطور که علیرضا گفت خیلی مثل مهندسی برق و مکانیک رتبه های مشکلی نمی خاد
همسایه ما هم با حدود 9000 فیزیک امیرکبیر قبول شد
رشته خیلی سخت ، بدون استاد خوب تو گروههای آموزشی ، با پذیرش خیلی کم در دانشگاههای خارج و زمینه ی کاری نهایتا معلم!
Last edited by m-asadabadi; 27-02-2013 at 03:16.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چقدر ادبیات شده!![]()
رفقا کسی راهنمای برا من در مورد مدارا داره؟
کلا فیزیکم خوبه ولی اشکالات اساسیم تو فیزیک ۳ هست!فیزیک پیش خیلی خوبم.
این فیزیک ۳ رو می شه تو ۷ روز جمع بندی کرد؟
رشته ریاضی
توی مدار ها همیشه حواست به یکسان بودن بار در خازن های سری و ولتاژ در خازن های موازی و همچنین جریان در مقاومت های سری و ولتاژ در مقاومت های موازی دقت کن. همین یه مورد رو دقت کنی میشه 25% نکات مربوط به مدار . انرژی و توان و ... هم که فقط با تست زدن میتونی بهش تسلط پیدا کنی.
کلا برای مدار اگه توی فهم مطالب مشکلی نداری برو تست های گاج سفید ویرایش قبلی ( جوکار ) رو بزن که تست تالیفی سخت نداره. بعدشم تست های خیلی سبز رو بزن .
اگه توی فهم مطالب و به کاربردن نکات مشکل داری DVD های کتاب " خازن و مقاومت و انرژی و توان در مدار " از کتاب های کنکوری فیزیک مهندس مسعودی رو تماشا کن. بعدش هر مداری بهت بدن راحت میتونی تحلیل کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)