سلام .
تبریک میگم .... شما آخرین نسخه Kies رو نصب کن .....
سلام .
تبریک میگم .... شما آخرین نسخه Kies رو نصب کن .....
البته اگه kies رو هم با حجم زیاد نمیخواید دانلود کنید این رو توی گوگل سرچ و دان و نصب کن :
SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones
از دوستان کسی کاستوم رام 4.2.2 رو روی galaxy s3 نصب کرده ؟ توی وب یه چیزایی در موردش پیدا کردم . اونقدر مطمین هست که بریم دنبالش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زیاد نصب کردم که آندروید خالص هست این رام ها و امکانات رام های سامسونگ رو نداره
بیشتر این رامها بر پایه cm10.1 و aokp هستن
رامهای خوبی هستن و تعدادشون خیلی زیاده
اگه میخوای تجربه آندروید خالص رو داشته باشی خیلی خوبه
من همیشه نسخه temasek رو نصب میکنم تو فروم xda میتونی دانلود کنی
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Last edited by shahabprince; 05-04-2013 at 21:07.
هیچی به رام رسمی نمیرسه به نظرم .... با حداقل باگ و ایراد![]()
سلام..
سیم کارتم 0912 و قدیمی بود TCI و از طرف همراه اول برام sms اومد که باید تعویض بشه و ما هم 10 روز قبل از عید زنگ زدم 1868 اوونا برام سیم کارت MCI فرستادن و رفتم دادم همون مغزه ای که گوشیو ازش خریده بودم برام پانچ کرد و انداخت توو گوشی ...... همه چی خوب بود تا از روز 3-4 عید دیگه گوشیم توو خونه آنتن نمیده و برای اینکه بتونم تماس بگیرم هی از برنامه Signal Booster استفاده میکنم .
حالا سوال من از اساتید اینه که چه مشکلی میتونه باشه و راهنمایی کنین !
ممنون .
اگه با چنین نرم افزار هایی مشکلتون حل میشه یا مودم گوشی یا دکل مخابرات محلتون ایراد داره!!!پیشنهاد میکنم اول یک رام جدید نصب کنید تا مودم گوشی عوض بشه.
گوشیم گارانتی داره . پس فعلا نمیتونم رام عوض کنم .
با این برنامه " Signal Booster" مشکلم به صورت مقطعی و برای مثلا 5 دقیقه حل میشه و دوباره آنتن میره یا در بالاترین حالت یه خط پر میکنه .
این اتفاق فقط توو خونه می افته و جاهای دیگه مثل محل کار و ..... هیچ مشکلی ندارم . از طرفی شماره 0919 هم هیچ مشکلی نداره .
یکی از دوستان اوومده بود خونم و 912 داشت که توو 4-5 ساعتی که پیشم بود هیچ مشکل آنتنی نداشت .
سلام برو بچ باحال اس 3
قبل عید قرار بود که اس 3رو بخرم و بنا به مشکلی که پیش امد نتونستم ولی الان پول رو جور کردم و بچه ها گفتند که صبر کن اس 4بیاد که بالا 3500 هست / ولی من همچنان می خواهم اس 3بخرم و رنگ سغید ..
و سوالات قبل رو از دوست خوبم مصطفی جان پرسیدم که از همینجا ازشون تشکر می کنم ( قبل عید بود که می خواستم بخرم)
قبل عید زده حال خوردم..اینقدر خوشحال بودم که میخوام بخرم ولی نشد و نشدامیدوارم الان که دیگه مشکلی نیست / زده حال نخورم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان همه چی جور هست شاید یکم دیر یا زود ولی می دونم که مشکل مالی پیش روم نیست ولی فقط دوستان یک لطفی بکنن و این هست که من شنیدم که گوشی های اس 3 بعد از 6ماه خاموش می شه و باید مادربرد تعویض بشه که انگار سامسونگ با ارائه فریمور جدید 4.1.2 این مشکل رو برطرف کرده ، خواستم بپرسم درسته؟؟
من فقط سره همین یکم بیم دارم وگرنه دوستم که خریده ، با گوشی کار کردم واقعا عالی هست و بقول یکی دوستان همه نیازهات رو برطرف میکنه و راستی این فریمور جدید رو دانلود بکنم ؟؟ برای رفیقم ، بدون مشکل هست؟؟ چون اینترنت نداره ، من میخوام براش دانلود بکنم و با برنامه odin خودش اینستال بکنه و نسخه سیستم عامل رو ارتقا بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انوقت زبان فارسی رو این رام ساپورت میکنه یا باید نسخه مخصوص ایران رو بگیرم؟؟
فدای همگی تون![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 07-04-2013 at 16:48.
رام زدن آسیبی به گارانتی بودن گوشیتون نمیزنه !!!!!!!!!!
رام رسمی بزن مشکلی پیش نمیاد
+
اگه فقط توی یک منطقه این مشکل رو داری بعید میدونم گوشیت مشکلی داشته باشه،حتما با یک سیم کارت دیگه هم تست کن.
Last edited by Eblis 2011; 07-04-2013 at 16:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)