تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 171 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا من LED 42 اینچ ال جی مدل 42LM67100 دارم
    میخوام لپ تاپمو با WIDI وصل کنم بهش اما انگار باید به مودم وصل شه، درسته؟
    لپ تاپم هم intel widi رو داره و نیاز به نصبش نیست
    میخوام یه راست( لپ تاپ به LED ) وصل شه، میشه؟ واسه فیلم و بازی

دوست عزیز اول مطمئن شو که نوت بوکت widi رو ساپورت می کنه برای تی وی ال جی چنتا چیز لازمه :
    از همه مهمتر و پردردسر تر wifi adapter مدل intel اون بعضی هاش که باید بری تو سایت اینتل در مورد نیازهای widi سرچ کنی مدل هاش رو نوشته - کارت گرافیک intel hd - cpu با مشخصات خاص
    خلاصه اگر همه اینها رو داشته باید اول درایورهات رو آپدیت کنی بعد رابط نرم افزاریش رو دان کن از همون سایت فقط دقت کن گجت خالیش کافی نیست و باید برنامش رو کامل دانلود کنی
    همه اینها رو که انجام دادی طبق غریزه کامپیوتری که داری widi ترو از کاپیوتر فعال کن ( چون دقیق نمی دونم ورژن برنامه و منو ها رو خودت باید غریزی انجام بدی )
    بعدش از تی وی به این ترتیب عمل کن Setting ==> Network ==> Wifi or widi Screen Sharing
    بعد یک صفحه میاد شروع می کنه به سرچ کردن بعد تو رو پیدا می کنه بعدش رو اون رو اوکی کن و راحل موجوز دادن اتصال رو هم از نوت بوک و هم از نی وی انجام بده بعد ییهو تصویر نوت بوک می ره رو تی وی در کل چیز خوبیه دقیقا همون کار اتصال کابل Hdmi و RGB و DVI را به صورت wireless انجام می ده
    تو کیفیت 1080 و Full Hd بلو ری هم کم نمی یاره حداقل مال من که کم نیاورد
    امیدوارم بتونی راه اندازی کنی من که خودم دهنم سرویس شد کلی هم از پشتیبانی خودش پرسیدم دیدم اونا که بوقن بعد کلی سایت رو چک کردم انجام دادم فقط بازم می گم سخت افزار خیلی مهم که ساپورت کنه وگرنه به هیچ عنوا جواب نمی گیری اگر مشکلی داشتی حتما با من در میون بزار تا کمکت کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم بدونم نمیشه برنامه های تلویزیون رو روی فلش (و نه هارد) ذخبره کرد؟فقط تلویزیون LG این مشکل رو داره؟
    با هزار امید Smart TV خریدم نگو که باید یه هارد هم روش بخری
    هیچ راه حلی نداره؟با آپدیت نرم افزار و ...؟
    با این حساب گیرنده دیجیتال خیلی سرتره!
    lمدل تی ویت ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مدل تی ویت رو بگو ؟
    ولی در کل میشه هیچ مشکلی هم نداره فقط دقت کن فلش یا هر حافظه ایی که می خوای استفاده کنی رو فقط به usb یکت که روش هم نوشته h.d.d وصل کن
    بعد از راهنمای خود تی ویت استفاده کن حتما جواب می گیری فقط بازم می گن درگاه یو اس بیت حتما باید 1 باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان کسی از قابلیت دوال پلی استفاده کرده؟
    میشه توضیح بدید راهاندازیش به چه شکلی هست؟
    مدل هم 67100

دوست محترم
    کجاش مشکل داری خیلی راحته
    اول باید گیمت رو اجرا کنی ببینی چجوریه کنار هم یا بالا و پایینه
    بعد می ری تو قسمت برنامه هات dual رو روشن می کنی رو همون حالت بازیت تنظیمش می کنی بعد عینکا رو می زنی و حالش رو می بری
    فقط تو فاصلت دقت کن تو بهترین فاصله قرار بگیری وگرنه هم تصویر کنارت هم داخل تصویر شما می شه و هم سردرد بدی می گیری

سوال = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جواب دادم برو تو پیج 153

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تو صفحه 152 یا 153 راهنمایی کردم اگر سوال داشتی بفرما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تو سایت اینتل برای 32 یا 64 بیتی دسته بندی نکرده من سی پی یوم 2670 cori7 از نسل sandy bridge هستش و لپ تاپم ایسوس n55sf و ویندوز 8 64 بیت استفاده می کنم و طبق گفته خود اینتل از نسل دوم این سی پی یو ها widi پشتیبانی می شه. اگه لینک software widi رو برای ویندوز 64 بدید ممنون می شم

دوستان محترم
    من دارم دنبال یه مطلب واسه خودم می گردم دیدم اکثرا یه اشتباهی می کنن در مورد WiDi
    لطفا دقت کنی برای اجرای Widi روی LG به موارد زیر دقت کنید
    اینکه Widi ای جی فقط با پک Intel کار می کنه یعنی (Wif- adapter - cpu - Vga )
    همشون مهمه ولی Cpu و Vga intel hd اکثرا تو همه نوت بوکا هست ولی پر دردسر تر از همه کارت شبکه بی سیمتون هست که باید حتما Intel باشه اونم از مدل هایی که تو سایت خود اینتل معرفی کرده که با تکنولوژی Widi کار می کنه می تونم بگم اکثر نوت بوکای جدید dell و Msi می تونن از این تکنولوژی استفاده کنن

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان محترم
    من دارم دنبال یه مطلب واسه خودم می گردم دیدم اکثرا یه اشتباهی می کنن در مورد WiDi
    لطفا دقت کنی برای اجرای Widi روی LG به موارد زیر دقت کنید
    اینکه Widi ای جی فقط با پک Intel کار می کنه یعنی (Wif- adapter - cpu - Vga )
    همشون مهمه ولی Cpu و Vga intel hd اکثرا تو همه نوت بوکا هست ولی پر دردسر تر از همه کارت شبکه بی سیمتون هست که باید حتما Intel باشه اونم از مدل هایی که تو سایت خود اینتل معرفی کرده که با تکنولوژی Widi کار می کنه می تونم بگم اکثر نوت بوکای جدید dell و Msi می تونن از این تکنولوژی استفاده کنن
    دوست عزیز
    پست های را که شما به آنها جواب می دهید به تاریخ آنها دقت کنید چون آنها برای ماه گذشته است و اگر در رابطه Widi دنبال مطلبی هستید به این تایپیک بروید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    پست های را که شما به آنها جواب می دهید به تاریخ آنها دقت کنید چون آنها برای ماه گذشته است و اگر در رابطه Widi دنبال مطلبی هستید به این تایپیک بروید
    با سلام
    عذرخواهی می کنم م دقت به تاریخ ها نکردم و فقط خواستم کمکی به دوستان بکنم
    نه من تو Widi مشکلی ندارم فقط دو تا مسئله دارم یعنی بیشتر سوال هست !! که اگر لطف کنید راهنمایی کنید سپاسگذار می شم
    یکی اینکه بهترین تنظیم سه بعدی دستی از فاصله 3 متری تا 6 متری که دوستان تجربه کردن رو بگن ؟
    یکی هم اینکه با اینکه lm67100 می گن زیرنویس sub , index رو ساپورت می کنه ولی من هرچی فیلم با این زیرنویسها می زارم ساپورت نمی کنه و فقط با Srt خوب کار می کنه البته بلوری پلیرم هم میگن ساپورت می کنه ولی اونم نمی تونه پخش کنه مدلش Ariana Wireless هست اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید
    بازهم عذرخواهی می کنم که تو کار انجمن اختلال ایجادکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •