Last edited by Tiger2761; 20-08-2013 at 11:17.
دوست عزیز اول مطمئن شو که نوت بوکت widi رو ساپورت می کنه برای تی وی ال جی چنتا چیز لازمه :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه مهمتر و پردردسر تر wifi adapter مدل intel اون بعضی هاش که باید بری تو سایت اینتل در مورد نیازهای widi سرچ کنی مدل هاش رو نوشته - کارت گرافیک intel hd - cpu با مشخصات خاص
خلاصه اگر همه اینها رو داشته باید اول درایورهات رو آپدیت کنی بعد رابط نرم افزاریش رو دان کن از همون سایت فقط دقت کن گجت خالیش کافی نیست و باید برنامش رو کامل دانلود کنی
همه اینها رو که انجام دادی طبق غریزه کامپیوتری که داری widi ترو از کاپیوتر فعال کن ( چون دقیق نمی دونم ورژن برنامه و منو ها رو خودت باید غریزی انجام بدی )
بعدش از تی وی به این ترتیب عمل کن Setting ==> Network ==> Wifi or widi Screen Sharing
بعد یک صفحه میاد شروع می کنه به سرچ کردن بعد تو رو پیدا می کنه بعدش رو اون رو اوکی کن و راحل موجوز دادن اتصال رو هم از نوت بوک و هم از نی وی انجام بده بعد ییهو تصویر نوت بوک می ره رو تی وی در کل چیز خوبیه دقیقا همون کار اتصال کابل Hdmi و RGB و DVI را به صورت wireless انجام می ده
تو کیفیت 1080 و Full Hd بلو ری هم کم نمی یاره حداقل مال من که کم نیاورد
امیدوارم بتونی راه اندازی کنی من که خودم دهنم سرویس شد کلی هم از پشتیبانی خودش پرسیدم دیدم اونا که بوقن بعد کلی سایت رو چک کردم انجام دادم فقط بازم می گم سخت افزار خیلی مهم که ساپورت کنه وگرنه به هیچ عنوا جواب نمی گیری اگر مشکلی داشتی حتما با من در میون بزار تا کمکت کنم
![]()
![]()
lمدل تی ویت ؟
مدل تی ویت رو بگو ؟
ولی در کل میشه هیچ مشکلی هم نداره فقط دقت کن فلش یا هر حافظه ایی که می خوای استفاده کنی رو فقط به usb یکت که روش هم نوشته h.d.d وصل کن
بعد از راهنمای خود تی ویت استفاده کن حتما جواب می گیری فقط بازم می گن درگاه یو اس بیت حتما باید 1 باشه
دوست محترم
کجاش مشکل داری خیلی راحته
اول باید گیمت رو اجرا کنی ببینی چجوریه کنار هم یا بالا و پایینه
بعد می ری تو قسمت برنامه هات dual رو روشن می کنی رو همون حالت بازیت تنظیمش می کنی بعد عینکا رو می زنی و حالش رو می بری
فقط تو فاصلت دقت کن تو بهترین فاصله قرار بگیری وگرنه هم تصویر کنارت هم داخل تصویر شما می شه و هم سردرد بدی می گیری
سوال = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب دادم برو تو پیج 153
تو صفحه 152 یا 153 راهنمایی کردم اگر سوال داشتی بفرما
دوستان محترم
من دارم دنبال یه مطلب واسه خودم می گردم دیدم اکثرا یه اشتباهی می کنن در مورد WiDi
لطفا دقت کنی برای اجرای Widi روی LG به موارد زیر دقت کنید
اینکه Widi ای جی فقط با پک Intel کار می کنه یعنی (Wif- adapter - cpu - Vga )
همشون مهمه ولی Cpu و Vga intel hd اکثرا تو همه نوت بوکا هست ولی پر دردسر تر از همه کارت شبکه بی سیمتون هست که باید حتما Intel باشه اونم از مدل هایی که تو سایت خود اینتل معرفی کرده که با تکنولوژی Widi کار می کنه می تونم بگم اکثر نوت بوکای جدید dell و Msi می تونن از این تکنولوژی استفاده کنن
سوال = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
پست های را که شما به آنها جواب می دهید به تاریخ آنها دقت کنید چون آنها برای ماه گذشته است و اگر در رابطه Widi دنبال مطلبی هستید به این تایپیک بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
عذرخواهی می کنم م دقت به تاریخ ها نکردم و فقط خواستم کمکی به دوستان بکنم
نه من تو Widi مشکلی ندارم فقط دو تا مسئله دارم یعنی بیشتر سوال هست !! که اگر لطف کنید راهنمایی کنید سپاسگذار می شم
یکی اینکه بهترین تنظیم سه بعدی دستی از فاصله 3 متری تا 6 متری که دوستان تجربه کردن رو بگن ؟
یکی هم اینکه با اینکه lm67100 می گن زیرنویس sub , index رو ساپورت می کنه ولی من هرچی فیلم با این زیرنویسها می زارم ساپورت نمی کنه و فقط با Srt خوب کار می کنه البته بلوری پلیرم هم میگن ساپورت می کنه ولی اونم نمی تونه پخش کنه مدلش Ariana Wireless هست اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید
بازهم عذرخواهی می کنم که تو کار انجمن اختلال ایجادکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)