با گارانتي شاب سان تهيه كنين اصل هستن.
با گارانتي شاب سان تهيه كنين اصل هستن.
براي اهنگهاي كلاسيك مناسب هستن ولي براي اكثر سبكها صدا كمي كسل كننده خواهد بود
سلام ممنون میشم یه هدفون خوب برای ایفون معرفی کنید (میک و کنترل صدا داشته باشه و کیفیت صداشم خیلی خوب باشه) یکی گفت mm70 i یا mm 30i رو از شرکت sennhieser بگیریم..ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان عزیز
بین هدفونای و ep 830 کریتیو و cx400 sennhieser کدوم یک بهتره؟ممنون
سلام ممنون میشم اگه یه هدفون فول سایز و راحت و سبک و با کیفیت برای رپ و پاپ تا 125 تومن معرفی کنید با تشکر
اولیه زیاد جالب نیست در این سایت هم Rating خوبی بهش ندادن نسبت به Creative EP-630.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومیه هم در سایتها رای قابل قبولی رو بهش دادن و به نظر نسبت به اولی هدفون خوبی میاد.
دوستان هم در مورد دومی توضیحات بیشتری میتونن بدن
با سلام
کسي هدفون اپتيکال سراغ نداره چون تلويزيون من فقط خروجي صداي اپتيکال داره
شبها هر موقع فيلم بخوام ببينم مشکل دارم وبايد به خاطر صداي تلويزيون از خانمم کتک بخورم !!!
تو رو خدا یکی به من جواب بده.....
من هدفون انرژی سیستم مدل دی جی 410 خریدم.صداشم واقعا خوبه...اما با گوشی استفادش میکنم(نوکیا ای52)
میخواستم ببینم اگه پلیر براش بگیرم صداش از اینم بلندتر میشه یا نه؟؟؟اگه صداش با پلیر بهترترتر بشه دوروبر 50تومن من چی بگیرم.من هفته بعد میرم مسافرت میخوام از هدفونم به نحو احسنت استفاده بکنم...وقتم کم دارک...تو رو خدا کمک
سلام
هر دوی این هدفونها هم کیفیت صدای خوبی دارن و هم کیفیت میکروفونشون عالی هست و البته که mm70i ارتقا یافته مدل mm30 i هست و صدای بهتری داره ولی میکروفون هر دو یکی هست.
خوب امتحان این مورد خیلی سادست .پلیرتون رو به pc یا tv و یا حتی type وصل کنین و امتحان کنین.البته صدای پلیرهای پرتابل اکثرا از صدای این وسیله ها که گفته شد پایین تر خواهد بود ولی در کل برای امتحان خروجی صدای هدفونتون موثر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)