تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 421 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال دارم یه دختری پدرش فوت کرده و 50 روز از این موضوع میگذره ایا من برم جولو که ازش شماره بگیرم؟
    ایا این حرکت زشته؟
    مرسی
    من اگر جای شما بودم نمیرفتم ازش شماره بگیرم

الان ایشان توی وضعیت روحی مناسبی نیستند.بهتره که ارام ارام سر دوستی رو باز کنید.

2. 9 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال دارم یه دختری پدرش فوت کرده و 50 روز از این موضوع میگذره ایا من برم جولو که ازش شماره بگیرم؟
    ایا این حرکت زشته؟
    مرسی
    هی جوانی که یادت بخییییر هی .
    حالا شماره بدی یا بگیری؟ سخت نگیر برو شاید تو این شرایط به یک دوست خوب نیاز داشته باشه بنظرم خیلی بهتر اینه که دست رو دست بزاری و شاید بعدا کسه دیگه ای بره سراغش . با پست بالا هم موافقم پیشنهاد مستقیم ندید فعلا باش یکم حرف بزنید عادی

4. 5 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت دبیر کامپیوتر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم.
    ولی اگه من باشم به طرف میگم باشه انجام میدم ولی پشت گوش میندازم. براش انجام نمیدم یا نصفه و نیمه انجام میدم.
    ولی اینطور طعریف کردن فک نکنم بازم ول کن ماجرا باشه طرف بااین کارا....
    عاقای چنبار زودتر یا دیرتر از طرف بزن بیرون ک بش بر نخوری اگرم دیدی بد پیلس با چن نفر از رفقاتون سوار ماشین شین جاش نشه ....بگین شرمنده ... نمدونم خلاصه ی جوری بپیچونیدش دیه...

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    ایا این حرکت زشته؟
    مرسی
    پیشنهادم اینه که یه دسته گل هم براش ببر .... بگو میخواستم بیام خواستگاری که متاسفانه پدرتون فوت کرد . حالا شمارتونو به من بدین تا وقت مناسب(بعد از 40 ام ) بیام برای خواستگاری

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان
    ایا این حرکت زشته؟
    مرسی
    پیشنهاد میکنم که فعلا اقدامی نکنید
    همه روی پدر مادرشون حساسن خصوصا دخترها که روحیه ضعیف تری دارند بنظرم همچین شرایطی اصلا مناسب اینطور اقدامات نیست و احتمال 90% با برخورد شدیدی روبه رو خواهید شد

8. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پیشنهادم اینه که یه دسته گل هم براش ببر .... بگو میخواستم بیام خواستگاری که متاسفانه پدرتون فوت کرد . حالا شمارتونو به من بدین تا وقت مناسب(بعد از 40 ام ) بیام برای خواستگاری
    طرف شمارشو نداره بعد بدون هیچ شناختی بره خواسگاریش من که دوست دخترم رو هم بدون شناخت انتخاب نمیکنم انقدر با طرف حرف میزنم ببینم چی تو موخشه به درد من میخوره یا نه .
    خیلی باحالی یکم برو تو اجتماع مخصوصا با دخترای الان که همشون که فوق لیسانس بازیگری و سیکل نجابت دارن

10. 9 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من از یه دختری خیلی خیلی خوشم میاد و نمیدونم که دوست پسر داره یا نه اخرین باری هم که چت کردیم تو یاهو مسنجر به من گفتش که دوست پسر دارم و اینکه اخر چت که داشتیم خداحافظی میکردیم برگشت به من گفت از نظر من تو پسر خیلی خوبی هستی که من دارم باهات چت میکنم (یا تو دانشگاه حرف میزنیم)
    دوستان منظور از این جمله اخر چی بود؟؟
    چرا باید اصن یه همچین حرفی بزنه؟
    با این وضع که دوست پسر داره من چکار میتونم بکنم ؟ ایا راه حلی هست؟؟؟
    مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من از یه دختری خیلی خیلی خوشم میاد و نمیدونم که دوست پسر داره یا نه اخرین باری هم که چت کردیم تو یاهو مسنجر به من گفتش که دوست پسر دارم و اینکه اخر چت که داشتیم خداحافظی میکردیم برگشت به من گفت از نظر من تو پسر خیلی خوبی هستی که من دارم باهات چت میکنم (یا تو دانشگاه حرف میزنیم)
    دوستان منظور از این جمله اخر چی بود؟؟
    چرا باید اصن یه همچین حرفی بزنه؟
    با این وضع که دوست پسر داره من چکار میتونم بکنم ؟ ایا راه حلی هست؟؟؟
    مرسی
    سلام .فکر کنم بیشتر اون جمله اخر رو بتون گفته که ناراحت نشین. چون گویا همکلاسی هستین و شناخت حضوری هم دارین .

13. 6 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

دوستان کسی که تازه از زیارت میاد و میریم استقبالش باید چی گفت . وقتی میگه برای شما هم دعا کردم باید چی گفتش . جمله بلدم فقط یکم جمله های جدید بگین . ممنون

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

دوستان کسی که تازه از زیارت میاد و میریم استقبالش باید چی گفت . وقتی میگه برای شما هم دعا کردم باید چی گفتش . جمله بلدم فقط یکم جمله های جدید بگین . ممنون
    دوستان فوری هست . کسی نظری نداره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •