نمایشگر دمای شوفاژ بالای 60 نمیره.جنس رادیاتور آهن هست فکر میکنم. تعداد پره های رادیاتورها 3تاش 8 پره. یع دونش 12 پره
طبقه سوم هستیم،ساختمان پنج طبقه 2واحدیست. واحد کناریمون مشکل نداره درجه شوفاژش تا 80 بالا میره،ضمنا پکیج و رادیاتورش دقیقا مثل ماست
نمایشگر دمای شوفاژ بالای 60 نمیره.جنس رادیاتور آهن هست فکر میکنم. تعداد پره های رادیاتورها 3تاش 8 پره. یع دونش 12 پره
طبقه سوم هستیم،ساختمان پنج طبقه 2واحدیست. واحد کناریمون مشکل نداره درجه شوفاژش تا 80 بالا میره،ضمنا پکیج و رادیاتورش دقیقا مثل ماست
برای سیستم پکیج رادیاتور پنلی بهتره.
مطمئن باشید هیچ پکیجی در ایران خدماتش به پکیج های فرولی نمی رسه.
اولاً باید بگم تعداد پره های رادیاتورهای شما کمه و باید حتماً به پرهای این رادیاتورها اضافه کنید.و گرنه اگر پکیج همشه بخواد روی دمای بالا ( 80 درجه ) کار کنه فاتحش را باید خوند.
احتمال داره پتانسیو متر (همون چرخونکی که باهاش دمای شوفاژ را کم و زیاد میکنید) مشکل داشته باشه. و یا ایراد از خود برد باشه.
با سلام خدمت دوستان
برای تهران میخوام یه پکیج 30 بگیرم، لطف میکنید اگه بگید از بین مارک های معتبر خارجی (بوش و ایمرگس و ...) کدومشون خدمات مناسب تری دارن (و اگه اطلاع دارین مرکز خدماتشون کجاست)، چون این جور که معلومه خرابی تو پکیج اجتناب ناپذیره
فرولی و بوتان هم میدونم بهترین خدمات رو دارن اما کیفیتشون خوب نیست
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید![]()
اگر قصد شما خرید پکیج خوب و با کیفیت بسیار بالاست و خدماتش هم برای شما خیلی مهم نیست پیشنهاد میکنم پکیج وایلانت بگیری.
مرسی از پاسختون، چرا خدماتش هم مهمه، میخواستم از بین با کیفیتها یکیش رو انتخاب کنم که خدماتش خوب باشه، یعنی اول کیفیت بعد خدمات
پیشنهادتون چیه؟
با احترام به دوستم تعمیر کار فکر میکنم ایمرگاس به سطح خواسته ی شما نزدیک باشه چون هم کیفیت بالایی داره هم خدمات نسبتا خوبی داره.
با احترام به دوستم تعمیر کار فکر میکنم ایمرگاس به سطح خواسته ی شما نزدیک باشه چون هم کیفیت بالایی داره هم خدمات نسبتا خوبی داره.
ممنون از شما، مرکز خدماتشونم می دونید کجاست؟ سایتم داشته باشه که چه بهتر. خودم مرکز خدمات بوش رو پیدا کردم، ناب سرویس هستش، [حذف شد] به نظرم خدماتشونم بد نباشه ولی خب بوش ساخت ترکیست. ایمرگس یا وایلانت باشه بهتره (البته قیمتاشونم خیلی بالاتره 4 تومن بوش مقابل 6.5 ایمر
برای 30 هزار)
Last edited by Atghia; 09-12-2013 at 22:00. دليل: حذف لینک اینترنتی
یه پکیج دیواری مارک اپتیما دارم که بردش مشتی شده
حالا وقتی درجه شوفاژ رو میبری بالا اون قدری که باید رادیات ها داغ نمیشن
این مقایسه رو نسبت به یه سال قبل انجام میدم آخه درجه شوفاژ رو نمیشد از وسط ببری اون ورتر ولی حالا با درجه آخر هم وقتی به رادیات دست میزنی دو هوا هستن بالاشون داغه ولی پایین اون قدر نه
یه بار خواستم هواگیری کنم چون فکر میکنم مشکل از هواگیری باشه شاید روشم درست نبود لط4ا روش صحیح این کار رو هم توضیح بدین
By Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)