تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 686 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رایتل خیلی دزده! داره 1گیگ اینترنت با سرعت 128کیلو برای مدت 30روز میفروشه 13500تومان! مگه دیگه چه خبره دیگه! شاتل داره گیگ اینترنت 8مگ رو میده 3800تومان ما میگیم گرونه! رایتل های من که کلاً خاموشه منتظر می مونم تا بقیه هم نسل سه بدن, دیگه گفتن اینترنت با سرعت مناسب نگفتن دزدی کنید که!

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رایتل خیلی دزده! داره 1گیگ اینترنت با سرعت 128کیلو برای مدت 30روز میفروشه 13500تومان! مگه دیگه چه خبره دیگه! شاتل داره گیگ اینترنت 8مگ رو میده 3800تومان ما میگیم گرونه! رایتل های من که کلاً خاموشه منتظر می مونم تا بقیه هم نسل سه بدن, دیگه گفتن اینترنت با سرعت مناسب نگفتن دزدی کنید که!
    دوست عزیز به این نکته هم توجه کنید که اینترنت همراه 3G رو نباید از نظر قیمت با ADSL مقایسه کرد. همه جای دنیا هم 3G قیمتش خیلی بیشتر از ADSL هست.
    اصولا" فلسفه استفاده از 3G کلا" با ADSL متفاوته و نباید به 3G به دید جایگزین ADSL نگاه کرد. بعضی از دوستان میگن 3G بگیرم بهتره یا ADSL!! پرسیدن این سوال از اصل اشتباهه.
    طرف میخواد 3G بگیره بشینه باهاش فیلم دانلود کنه!
    در 3G مهمتر از قیمت، بحث پوشش سراسری و پایداری سرعت هست که متاسفانه رایتل هیچکدوم از اینارو نداره.
    امیدوارم کیفیت 3G ایرانسل قابل قبول باشه (از همراه اول هم چشمم آب نمیخوره).
    با تشکر

3. این کاربر از امین1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز به این نکته هم توجه کنید که اینترنت همراه 3G رو نباید از نظر قیمت با ADSL مقایسه کرد. همه جای دنیا هم 3G قیمتش خیلی بیشتر از ADSL هست.
    اصولا" فلسفه استفاده از 3G کلا" با ADSL متفاوته و نباید به 3G به دید جایگزین ADSL نگاه کرد. بعضی از دوستان میگن 3G بگیرم بهتره یا ADSL!! پرسیدن این سوال از اصل اشتباهه.
    طرف میخواد 3G بگیره بشینه باهاش فیلم دانلود کنه!
    در 3G مهمتر از قیمت، بحث پوشش سراسری و پایداری سرعت هست که متاسفانه رایتل هیچکدوم از اینارو نداره.
    امیدوارم کیفیت 3G ایرانسل قابل قبول باشه (از همراه اول هم چشمم آب نمیخوره).
    با تشکر
    منم توقع دانلود با حجم بالا از شبکه 3G بخصوص در ایران رو ندارم به هیچ وجه. ولی آخه 1گیگ اینترنت 128 باید باشه 13500 تومان؟! من در دبی هم از شبکه نسل سوم اتصالات استفاده کردم. راستی اون کاهش 50% قیمت بسته های که قولشو آقای مجید صدری (مدیر عامل رایتل) برج 8پارسال داده بود چی شد؟!... خواستی لینک خبرشم میزارم برات نگی از خودش در میاره
    دقیقاً گفته بود طی 1ماه آینده قیمت بسته های اینترنت رایت 50% کاهش خواهد داشت ظاهراً از برج 8 تا حالا 1ماه نشده هنوز...

وقتی انحصار بشه توقع این دست گردنه گیری ها هم دور از ذهن نیست...

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کن 2گیگ اینترنت 1مگ 1ماه باشه 34500تومان! این قیمتها واقعاً خنده داره! رایتل اگه دزدی نمی کنه چیکار داره می کنه دقیقاً ؟
    دزدی تا کی؟!

6. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم توقع دانلود با حجم بالا از شبکه 3G بخصوص در ایران رو ندارم به هیچ وجه. ولی آخه 1گیگ اینترنت 128 باید باشه 13500 تومان؟! من در دبی هم از شبکه نسل سوم اتصالات استفاده کردم. راستی اون کاهش 50% قیمت بسته های که قولشو آقای مجید صدری (مدیر عامل رایتل) برج 8پارسال داده بود چی شد؟!... خواستی لینک خبرشم میزارم برات نگی از خودش در میاره
    قیقاً گفته بود طی 1ماه آینده قیمت بسته های اینترنت رایت 50% کاهش خواهد داشت ظاهراً از برج 8 تا حالا 1ماه نشده هنوز...

وقتی انحصار بشه توقع این دست گردنه گیری ها هم دور از ذهن نیست...
    تو دوبی که قیمت پهنای باند 3G/4G وحشتناکه (اگر درهم رو تبدیل به ریال کنی)
    اپراتور du ، قیمت 1GB مبلغ 100 درهم که میشه 83000 تومن!! لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون کاهش 50%ی هم ظاهرا" مالیده.
    رایتل هر چقدر هم که دست و پا بزنه راه به جایی نمیبره.
    بنده این احتمال رو میدم که رایتل در آینده ای نزدیک دکل ها و تجهیزاتشو واگذار میکنه به ایرانسل یا همراه اول و بعد یا کلا" برندش نابود میشه یا مثل مبین نت زیر چتر همراه اول و با تجهیزات و امکانات همراه اول به کارش ادامه میده. فقط 4 سال ملتو مچل خودش کرد!
    Last edited by امین1356; 08-04-2014 at 01:02.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو دوبی که قیمت پهنای باند 3G وحشتناکه (اگر درهم رو تبدیل به ریال کنی)
    بنده این احتمال رو میدم که رایتل در آینده ای نزدیک دکل ها و تجهیزاتشو واگذار میکنه به ایرانسل یا همراه اول و بعد یا کلا" برندش نابود میشه یا مثل مبین نت زیر چتر همراه اول و با تجهیزات و امکانات همراه اول به کارش ادامه میده. فقط 4 سال ملتو مچل خودش کرد!
    برای یه فرد معمولی که بطور متوسط 3000درهم تا 6000درهم درآمد داره 30درهم بیاد بده اینترنت 10مگ با حجم 20گیگ واقعاً به صرفه هست! شما سطح درآمد ملت ایران رو نبین که ریال اصلاً دیگه ارزش نداره...
    من سیم داییم رایتل خریدم الان پشیمون شدم فقط و فقط هم سر این قیمتهای فضایی اینترنتش!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو دوبی که قیمت پهنای باند 3G/4G وحشتناکه (اگر درهم رو تبدیل به ریال کنی)
    اپراتور du ، قیمت 1GB مبلغ 100 درهم که میشه 83000 تومن!! لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان هم رایتل منطقه ما پوشش کامل داره آنتنشو کوچه بغلی زده ولی با این قیمتها حماقته واقعا استفاده از اینترنت رایتل! سیم کارتی هم که تو سفر تبدیل میشه به یه شی زاید و کلا چیزی به اسم آنتن نداره بعد از چندین سال به چه درد می خوره!

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای یه فرد معمولی که بطور متوسط 3000درهم تا 6000درهم درآمد داره 30درهم بیاد بده اینترنت 10مگ با حجم 20گیگ واقعاً به صرفه هست! شما سطح درآمد ملت ایران رو نبین که ریال اصلاً دیگه ارزش نداره...
    من سیم داییم رایتل خریدم الان پشیمون شدم فقط و فقط هم سر این قیمتهای فضایی اینترنتش!
    منبع شما برای 3G با سرعت 10 مگ و حجم 20GB بقیمت 30 درهم چیه؟!!
    اپراتور du ، قیمت 1GB مبلغ 100 درهم که میشه 83000 تومن!! لینک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان مشکل اصلی رایتل قیمتاش نیست، مشکل پوشش هست.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید نظر شما این باشه! رایتل ور داره همون 35 تومنشم بکنه 50 تومن شما ازش تقدیر کنی ولی برای من بسیار بسیار گرونه این قیمتها !
    اتصالات عزیز من

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن قیمت اتصالات افغانستان هم ببین شما ... فکر نکنم دیگه افغانستان از ایران پیشرفته تر باشه... البته در ظاهر...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •