بله من نصب کردم
من بچ نصب نکردم و نمیتونم جواب بدم
خوب میتونی پوشه ها رو ایجاد کنی و اگه هم دلت نمیخواهد تو پوشه img کپی کن ولی باید با قبلیش ربپلیس کنی
بله من نصب کردم
من بچ نصب نکردم و نمیتونم جواب بدم
خوب میتونی پوشه ها رو ایجاد کنی و اگه هم دلت نمیخواهد تو پوشه img کپی کن ولی باید با قبلیش ربپلیس کنی
من خودم این پوشه رو ساختم کاملا هم جواب داد ، ارور installition failed هم نمیدهبا تشکر SANBOR که این فایلو قرار دادن
![]()
Last edited by EngineeR EhsaN; 11-10-2011 at 17:47.
با تشکر از شما
تو هیپ فایل نیز آپلودش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دقت کنید اگه پوشه نیست دقیقا باید این پوشه ها را بسازید
و یادتون نره که پوشه ProgramData مخفی هستش
سلام بچه های گل شما که زحمت کشید زحمت اینم بکشید واسه من و اونایی که نمیدوند توضیح بدبد این فایل چیکار کنیم و چه تغییراتی میده
PES 2012 DLC 11 octobr
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پچ DLC با پچ های pesedit سازگاری داره ؟ یعنی میشه همزمان این دو تا رو با هم ریخت ؟
اقا اين كه مسترش خيلي سخته تو قسمتي كه بايد تمرين بديم يك گزينه هست كه condion زياد ميشه بقيه تغيير نميكنه و اگه اين رو انتخاب كنيم قدرت بازيكنا ثابت ميمونه و تگه روي گزينه هاي ديگه بزاريم قدرت بازيكنا كم ميشه بايد چيكار كنيم قدرتشون زياد بشه مثلا نيمار كه 19 سالشه و 78 تا 30 سالگي بايد 78 بمونه؟؟ لطفا راهنمايي كنين!
بچه ها با نصب dlc هیچ تغیری تو گرافیک بازی و اجراش حس نمیکنید ؟
سلام
اين DLC مسير ويندز 7 هست كه دوستان نوشتن وبايد از حالت Hiden در بيارين و پيداش كنيد فقط ساختن فولدر Pro Evolution Soccer 2012\download رو خودتون بكشيد
توي XP هم ميره به مسير زير البته توي حالت Hiden هست اين هم
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
كه اينم بايد آخرشو بسازين يا همشو بسازين
-----------------------------------
دوستي كه هم فرمودن توي مستر مسخره شده تمرينش...
شما هر دو هفته يك بار يك تمرين خاص بده به تيم و بعد دو هفته يه 4 روز بزار توي حالت condion
اين جوري پيشرفت ميكنن به مرور زمان...البته افت هم داري بعضي جاها ولي دوهفته يك بار بهترين حالت هست از نظر من
موفق باشين
توی xp توی اون مسیر کار نکرد و توی فولدر ایمیج ریختم و جایگزین یه فایل شد . نقل و انتفالات درست شد ولی متاسفانه با پچ های pesedit سازگاری نداره و همونطور که من گفتم باید وایسین تا پچ pesedit بیاد که با این dlc هم سازگار باشه .
فکر کنم فقط نقل و انتقالات درست شده و چیز خاص دیگه ای عوض نشده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)