تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 280 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دنیزلی: پرسپولیس بد بسته نشده است/از دایی تشکر می‌کنم

خبرگزاری فارس: سرمربی پرسپولیس تاکید کرد که این تیم بازیکنان خوبی دارد و بد بسته نشده است. به گزارش خبرگزاری فارس مصطفی دنیزلی در ادامه نشست خبری خود در خصوص حمایت علی دایی گفت: اولین هدف من در فوتبال ایران این است که جواب توقعات را بدهم. من از علی دایی به خاطر تفکرات حرفه‌ای‌اش تشکر می‌کنم. خیلی‌ها مثل دایی فکر می‌کنند که من می‌توانم به پرسپولیس کمک کنم و خیلی دیگر هم هستند که این فکر را نمی‌کنند که از آنها هم تشکر می‌کنم. تمام نظرات، درست یا نادرست پس از عملکرد کلی من مشخص می‌شود. وی عنوان کرد: می‌دانم انتظارات از من زیاد است و همه از من توقع دارند. از بازیکنان هم انتظار می‌رود که به پرسپولیس کمک بیشتری کنند. تمام تلاش من و بازیکنان پاسخ دادن به توقعات است. پیش‌بینی نمی‌کنم که چند امتیاز را در نیم فصل دوم می‌آوریم چون نمی‌توانم اما ۸ تیم از ما جلوتر هستند و اگر بخواهیم بالا برویم باید پله به پله رو به بالا حرکت کنیم. دنیزلی ادامه داد: منتظر هستم تا روزهای خوب را به هواداران هدیه و نشان بدهیم. هر روز که می‌گذرد با بازیکنان بیشتر آشنا می‌شوم و برخوردم با آنها بهتر می‌شود. اولین هدف من این است که بهترین فوتبال و نتیجه را برای هواداران پرسپولیس بگیرم آن وقت خوشحال می‌شوم که به هدفم رسیده‌ام. قطعا نظرات موافق و مخالف هم وجود دارد. انتقاد در فوتبال امری طبیعی است. سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد:‌ ۲ سال پیش در ترکیه پس از ۵۲ سال رکورد زدم. هیچ تیمی نبود که در ابتدای فصل و تا نیم فصل در رده ششم باشد اما آخر فصل قهرمان شود اما ما در ترکیه این کار را کردیم. در حال حاضر پرسپولیس در رده نهم جدول است و ما به دنبال این هستیم که سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را بگیریم چون از اهمیت ویژه‌ای برای ما برخوردار است. هدف بعدی من موفقیت در آسیا است و برای رسیدن به این هدف قطعا نیاز به تلاش است. دنیزلی در پاسخ سؤالی در خصوص انتخاب دستیارانش و شکست پرسپولیس در ۴ دربی گذشته گفت: در روزهای آینده یک مربی دروازه‌بان‌ها به ما اضافه می‌شود. اگر زمان بیشتری بود دوست داشتم کادر فنی وسیعی داشته باشم اما زمان کم است و من دوست دارم خودم با تیم همه کار را انجام دهم. در حال حاضر کادر فنی موجود کاری را که ما می‌خواهیم انجام می‌دهد و رضایت‌بخش است اما اگر در هفته‌های آینده نیاز باشد کادر فنی را وسعت می‌دهیم. وی اضافه کرد: جا دارد از دوستانی که از جمع ما رفته‌‌اند تشکر ‌کنم. شما می‌دانید وضعیت بد در تیم حاکم بود و مجبور شدیم تغییراتی را انجام دهیم. جدایی ناراحت‌کننده است ولی مجبور بودم این تصمیم را بگیرم. دنیزلی اظهار داشت: در چند مدت گذشته در ایران نبودم اما نتایج دربی‌ها را دنبال می‌کردم. هنوز پس از ۴ باخت در دربی‌های گذشته در دربی پنجم به میدان نرفتیم ولی در دربی بعدی نتایج قبلی تکرار نخواهد شد. سرمربی پرسپولیس در پاسخ این سؤال که آیا قبول دارید تیم بد بسته شده و تکلیف کاپیتان پرسپولیس چیست، گفت:‌ در مورد اینکه کادر تیمی پرسپولیس بد بسته شده هرکس نظر متفاوتی دارد. ممکن است یک سری نظر بدهند خوب است یا بد این مسئله‌ای عادی است اما من موافق این نیستم که تیم بد بسته شده است. ما اینجا هستیم تا از تیمی که بسته شده بهره‌وری کنیم. ما تیم خوبی داریم. طبیعت فوتبال این است هرجایی که تیم ناموفق باشد درباره آن حرف بزنند. دنیزلی گفت: در ایران بازیکنان خوب و تیم‌های خوبی هستند اما من و بازیکنان نباید فراموش کنیم در تیم بزرگی مثل پرسپولیس کار می‌کنیم. مجبوریم ثابت کنیم که پرسپولیس تیمی بزرگ و جامعه‌ای بزرگ است و هم من، بازیکنان، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل قدرت این را داریم که همه چیز را ثابت کنیم. وی افزود: در مورد کاپیتانی هم من تصمیم می‌گیرم اما تصمیمی از گذشته گرفته شده و الان قصد ندارم این تصمیم را عوض کنم.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:23.

2. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پرسپوليس بامعاوضه منصوري وپولادي موافقت کرد

با نظر دنيزلي و موافقت مسئولان باشگاه محمد منصوري از تيم فوتبال پرسپوليس جدا خواهد شد.

مصطفی دنیزلی به مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که محمد منصوری هافبک این تیم می‌تواند از این تیم جدا شود تا بازیکن دیگری جایگزین او در تیم فوتبال پرسپولیس گردد.

از همین رو مسئولان باشگاه پرسپولیس در پی درخواست باشگاه مس کرمان به آنها اعلام کردند که حاضر هستند منصوری را با پولادی عوض کنند. پس از این پیشنهاد قرمزپوشان منتظر نظر مسئولان مس هستند.

منصوری پس از تمرین امروز راهی باشگاه پرسپولیس شد و دقایقی پیش در جلسه‌ای با مسئولان باشگاه به توافق رسید که از این تیم جدا شود.

منصوری ضمن تایید خبر فوق گفت: جدایی من از پرسپولیس قطعی است اما فردا تکلیف نهایی‌ام مشخص می‌شود که به کجا می‌روم. از کرمان و دو تیم دیگر پیشنهادات خوبی دارم اما چون نمی‌خواهم حرف و حدیثی پیش آید، همه چیز را به فردا موکول می‌کنم. برای پرسپولیس نیز آرزوی موفقیت می‌کنم.

4. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نظر شخصی من:
    یکی از بهترین کارهای دنیزلی رد کردن منصوری بود.در این چند سال منصوری هیچ بازی شاخصی نداشت اصلاً در اندازه های پرسپولیس(حتی پرسپولیس ضعیف شده)نبود

6. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

این جوری که تو اخبار اومده، انتقال شکوری منتفی شده ...
    مسئولای شاهین بدجوری مخالفت کردن، زارع و رویانیان هم هر کاری کردن نتونستن راضیشون کنن
    اما ظاهراً بالاخره زارع تونسته مسی‌ها رو راضی کنه پولادی رو بدن
    و این خیلی خبر خوبیه، چون واقعاً‌ بهش احتیاج داریم
    توافق شده که منصوری بره مس، پولادی بیاد پرسپولیس ...
    انتقال کاملاً به نفع پرسپولیس هست ...

با نیومدن شکوری یه کم نگران خط دفاع هستم ...
    واسه بازی ملوان، نورمحمدی رو هم نخواهیم داشت
    مجبوریم از مجتبی شیری و ممدوتال استفاده کنیم

اگه پولادی زودتر جذب بشه، چپ و راستمون با وجود مهدوی‌کیا و پولادی تضمینه ...
    دو سه هفته دیگه که نصرتی برگرده هم، وسط، با وجود نصرتی و نورمحمدی مشکلات کم‌تری خواهیم داشت

خط میانی، کریمی، نوری، زارع، علی‌عسگر و بادامکی بهترین گزینه‌ها هستن
    خط حمله هم مهره‌های خوبی داریم
    رضایی، کاظمیان، اولادی، زاید و به زودی، نوروزی ...

با وجود تفکرات هجومی دنیزلی، پرسپولیس تحول زیادی خواهد داشت ...
    البته اون جوری که جلو آرمین قزوین، با 3-3-4 بازی کردن، که نه ! اما خب مسلماً با تک‌حمله هم بازی نمی‌کنیم

به شخصه خیلی به این تیم امیدوارم ...
    کاش پولادی هم جذب بشه

8. 9 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با ارسال نامه‌ای به مدیر عامل باشگاه پرسپولیس/ باشگاه مس کرمان رسما با انتقال پولادی مخالفت کرد

"عبدالرضا داوری" ریاست محترم هیات مدیره باشگاه مس کرمان با ارسال نامه‌ای به مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، مخالفت این باشگاه را با انتقال مهرداد پولادی به این تیم اعلام کرد.
    به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در این نامه آمده است:
    "برادر ارجمند جناب آقای رویانیان
    مدیرعامل محترم باشگاه پرسپولیس تهران
    سلام علیکم
    احتراما پیرو مذاکره تلفنی در خصوص انتقال آقای مهرداد پولادی به باشگاه پرسپولیس تهران ، باستحضار می‌رساند با توجه به اقدامات غیرحرفه ای و خارج از عرف مشارالیه از جمله مصاحبه های زنجیره ای با رسانه ها و مطبوعات کشور (به شرح پیوست ) و نیز ترک جلسات تمرین و به تبع آن عدم حضور در بازی با شاهین بوشهر در مقطع نیمه نهایی رقابتهای جام حذفی کشور ، کمیته انضباطی باشگاه صنعت مس کرمان در جلسه مورخ ۱۱/۱۰/۱۳۹۰ پس از بررسی اقدامات اخیر آقای مهرداد پولادی ، ضمن مخالفت با انتقال وی به هریک از تیمهای لیگ برتر ، نامبرده را به پرداخت جریمه نیز محکوم نمود . لذا با توجه به ضرورت صیانت از قانون و رفتارهای حرفه ای در فوتبال کشور و نیز ضرورت حفظ نظم و نسق در باشگاه صنعت مس کرمان و مقابله با هرگونه اقدام غیرحرفه ای و ساختار شکن از سوی بازیکنان ، مخالفت باشگاه صنعت مس کرمان در خصوص انتقال آقای مهرداد پولادی به باشگاه پرسپولیس تهران را اعلام داشته و باستحضار می رساند مشارالیه وفق مفادقرارداد در باشگاه صنعت مس کرمان فعالیت خواهد نمود .
    آرزومند توفیقات الهی
    عبدالرضا داوری ، مدیرعامل موسسه صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران و رییس هیات مدیره باشگاه صنعت مس کرمان"

10. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینا هم نوبرشو آوردن.
    وقتی میبینن دل بازیکن با تیمشون نیست وقتی میبینن پرسپولیس نماینده ایران هست تو آسیا و باید تقویت بشه دیگه نمی دونم این لجبازی ها برای چی هست؟
    نگه دارنش ببینم این بازیکن تنهایی میتونه تیمشون رو نجات بده یا نه

12. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

متأسفانه پولادی و شکوری هیچ کدوم نتونستن بیان ... دنیزلی باید فکری به حال دفاعش بکنه ...
    کل مهره‌هایی که داریم، برای وسط: نورمحمدی، نصرتی، ممدوتال و شیری هست که دو تای اول رو فعلاً نداریم برای بازی فردا
    برای گوشه‌ها هم، راست مهدوی‌کیا هست، مصدوم بشه هم محمد جایگزین خوبیه
    اما چپ، نه شکوری گزینه‌ی قابل اعتمادیه، نه شیری ... چند بار از علی‌عسگر استفاده کردن اون ور، یادم نیست جواب داد یا نه ...

پیش‌بینیتون از بازی فردا چیه بچه‌ها ؟!
    امیدوارم زمین هموار باشه، با اینکه برف و بارون، به خصوص از شرق و شمال شروع شده و به شدت داره کشورو تحت تأثیر قرار میده، اما الان که هواشناسی رو چک کردم، آب و هوای انزلی، خوبه، آسمونش صافه، دماش هم 6 درجه بالای صفره، که سرده، اما خب میشه توش بازی کرد ...

اگه زمین خوب باشه، پرسپولیس دنیزلی رو کارای زمینی عالی کار می‌کنه ...
    نوروزی، حقیقی، کریمی، نورمحمدی و دو سه نفر دیگه رو نخواهیم داشت ...

پیش‌بینی ترکیب فردا خیلی سخته ...
    مهره زیاد داریم، بستگی داره کی آماده باشه ...

معمارزاده
    شکوری ..... ممدوتال ..... شیری ..... مهدوی‌کیا
    زارع
    علی‌عسگر ....... نوری ..... رضایی
    هاشمیان .... اولادی

حالا باز بستگی داره به نظر دنیزلی ...
    احتمالاً نقش نوری همینه، شاید کمی جلوتر (سیستم لوزی)
    چپ و راست، شاید تغییر کنه، ممکنه علی‌عسگر اصلاً آماده نباشه، رضایی و کاظمیان بازی کنن، یا اینکه اصلاً شاید تک حمله بازی کنه (هاشمیان) ...

14. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به تیم مقابل کاری ندارم اما من به تیممون زیاد امیدوارم نیستم.آخه تو دو هفته با کلی بازیکن غایب نمیشه کاری کرد خیلی سخته...

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان نظرتون راجع به مهدوی کیا چیه؟
    به نظر من خرید اشتباهی بود چون مهدوی کیا عملا دیگه از کار افتاده و اون موقع که تازه از المان به استیل اذین هم اومد و اوج کارش تو ایران بود برا استیل اذین کار خاصی نکرد.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پیش‌بینیتون از بازی فردا چیه بچه‌ها ؟!
    [/C]
    من فکر میکنم با توجه به اینکه نه دفاع چپ خریدیم نه دفاع میانی یک نیم فصل بسیار سخت در انتظارمونه و مهمتر از اون در باشگاه های آسیا

اما سخت تر از نیم فصل دوم همین بازی با ملوان اونم با این ترکیب واقعا نامناسب در خط دفاعیه

امیدوارم به زودی نصرتی برگرده (راستی دقیقا در چه تاریخی میتونه بازی کنه؟) تا توی دفاع میانی تا اندازه ای مشکلاتمون کم بشه

اما در مورد دفاع چپ و عدم جذب بازیکن جدید با توجه به اینکه تیم در آسیا بازی میکنه شاید توقع این بود که تیم مس همکاری کنه اما واقعا اونا هم باید برای منافع تیم خودشون بجنگن

اما نکته ای که مهمه اینه که تا جایی که من از حواشی اطلاع دارم و انجمنها و روزنامه ها و شایعات و... رو زیر نظر داشتم استقلال و حاج فتح الله زاده خیلی در مسیر این خرید سنگ انداختن تا جایی که اعتراض مسئولین پرسپولیس رو هم در پی داشت
    سوال اینه با توجه به اینکه پرسپولیس در جام حذفی کنار رفته و خطری برای استقلال نداره و با توجه به اینکه در لیگ هم با عنایت به این داشته ها و البته مهمتر از اون اختلاف زیاد امتیاز و نهایتا جنگ پرسپولیس برای بودن در بین سه تیم اول چه نیازی بود که سعی بشه از این انتقال جلوگیری بشه
    سوال وقتی عمقش بیشتر میشه که متوجه بشیم استقلال ساموئل رو هم به عنوان دفاع چپ خریده
    این اشتهای سیری ناپذیر برای خرید بازیکن اونم با توجه به داشتن شیرزاد زندی و حسینی در دفاع چپ واقعا عجیبه
    علاوه بر این مدیریت پرسپولیس هم باید علاوه بر پولادی بازیکنای دیگه ای رو هم کاندیدای خرید میکرد

در هر صورت خیلی برای ما به عنوان یکی از نماینده های ایران در آسیا خوب میشد اگر یک دفاع چپ خریداری میشد اما نشد دیگه باید با همین داشته ها در این پست بسازیم و البته به دنیزلی و بازی گرفتنش از بازیکنا هم امیدوار بود

.............

با توجه به این نفرات در خط دفاع در نیم فصل دوم دنیزلی دو راه داره یا بسته تر بازی کردن برای کمک به خط دفاعی و پرتعداد بودن در این خط یا دور نگه داشتن بازی از یک سوم دفاعی که معنیش یک بازی سراسر هجومیه
    که فکر میکنم راه دوم به تفکرات دنیزلی نزدیکتره اما باید برای رسیدن به چنین ساختاری کمی صبور بود

فردا در بازی با ملوان مهمترین دغدغه دنیزلی خط دفاعیه اگر بادامکی آماده باشه ممکنه زارع رو در دفاع میانی بازی بده و بادامکی رو در هافبک دفاعی در غیر این صورت تنها انتخابهایی که میمونه شیری و ممدوتال هستن

در بخش هجومی نفرات بهتری داریم میشه به ترکیبهای مختلف فکر کرد اما ترجیح میدم منتظر بمونم تا ببینم یک مربی بزرگ با اولین بازی خودش در لیگ چجوری رفتار میکنه

از یک چیز مطمئنم و اونم اینه که علیرغم اینکه تیم در ابتدای فصل بد بسته شده اما میشه بعد از مدتها و شاید از اواسط نیم فصل دوم تاکتیک (منظورم تاکتیکهای نزدیک به فوتبال روز دنیا) رو ساختار تیم پرسپولیس و شاید به نوعی تیمهای ایرانی دید

دنیزلی و کلا ساختار فوتبال ترکیه بیش از هر چیز دیگری به دوندگی در خط حمله تکیه داره و چنین مهره هایی رو بیشتر میپسنده دنیزلی الان یکی از بهترین بازیکنا از این نظر در آسیا رو در اختیار داره رضایی واقعا میتونه عصای دست دنیزلی در خط حمله باشه و البته توی این مدت از حواشی تمرینات تیم این خبر خیلی به گوش میرسید که رضایی بارها توسط دنیزلی تشویق شده
    اولادی و کاظمیان هم با هم دیگه میتونن از نظر دوندگی یک رضایی باشن در واقع اگر در هر نیمه یک بازیکن به بازی گرفته بشه به راحتی میشه دوندگی و پرس رو در خط حمله حفظ کرد
    در کنار اینها بازی ترکیبی نوری و کریمی آماده واقعا میتونه ترکیب دلخواه دنیزلی رو در ساختار هجومی تشکیل بدن و به اینها اگر یک مهاجم تمام کننده خوب هم اضافه کنید تا حدودی در ساختار هجومی میشه به تیم امیدوار بود
    چرا تا حدودی؟
    چون اکثر این نفرات بدون جانشین هستن و روی نیمکت کسی که بتونه جای اینها رو بگیره وجود نداره

در کل باید منتظر پرسپولیس دنیزلی باشیم و البته منتظر سورپرایزهای دنیزلی هم باشیم مثلا مواجه شدن با یک علی عسگر یا نوروزی یا فشنگچی کاملا جدید

پی نوشت: با احترام به رویانیان اما فکر میکنم اصلا شباهتی به یک تیم کهکشانی نداریم اونم با این نفرات در بخش دفاعی و نفرات بدون جانشین در بخش هجومی
    البته شاید خود رویانیان هم این رو متوجه شده و به همین خاطر باشه که دائم وعده فصل آینده رو میده

18. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •