تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 154 اولاول ... 53103143149150151152153154 آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برنامه دیدارهای تدارکاتی میلان در تابستان پیش رو و در جهت آمادگی برای حضور در رقابت های فصل 13-2012 اعلام شد.

باشگاه میلان به طور رسمی برنامه تمرینات اصلی میلان در کمپ، دیدارهای دوستان، و حضور در مراسم قرعه کشی دور مقدماتی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا را اعلام کرد.

مطابق برنامه اعلام شده، در ابتدا تیم میلان برای برپایی اولین جلسات تمرینی فصل جدید، در 9 جولای 2012 در میلانلو حضور به هم خواهند رساند، سپس مطابق سنت چند سال اخیر در رقابت های سه جانبه جام تیم فه مصاف اینتر و یوونتوس خواهد رفت.
    شالکه، چلسی، دپورتیوو المپیا، و در نهایت رئال مادرید نیز حریفان تدارکاتی میلان قبل از شروع فصل جدید خواهند بود.

- دوشنبه 9 جولای 2012 - حضور در کمپ تمرینی میلانلو

- شنبه 21 جولای 2012 - باری، جام تیم، حضور در دیدارهای سه گانه و 45 دقیقه میان میلان، اینتر، و یوونتوس

- شه‌شنبه 24 جولای 2012 - شالکه - میلان، دیدار دوستانه در ولتینز آرنا واقع در گلزنکرشن آلمان

- شنبه 28 جولای 2012 - چلسی - میلان، World Football Challenge در استادیوم سانلایف در میامی امریکا

- شنبه 4 آگست 2012 - دیپورتیوو المپیا - میلان، دیدار دوستانه در استادیوم ژیلت در شهر فاکسپورو در ایالت ماساچوست امریکا

- چهارشنبه 8 آگست 2012 - رئال مادرید - میلان، World Football Challenge در استادیم یانکی در نیویورک امریکا

- شنبه/یکشنبه 26/27 آگست 2012 - اولین هفته از رقابت های سری آ در فصل 13-2012

- چهارشنبه 30 آگست 2012 - قرعه کشی دور مقدماتی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در فصل 13-2012 در مونته کارلو فرانسه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازیکنانی مانند زلاتان ابراهیموویچ، روبینیو، آنتونیو کاسانو، الکساندر پاتو، و ماریو یپس، بازیکنانی که به آنها احساس نزدیکی بیشتری میکنم، نیز به من توصیه کردند تا در میلان بمانم.

سایت گل - بعد از هفته ها بحث و شایعه در مورد فروش احتمالی تیاگو سیلوا به پاری سن ژرمن، و تصمیم سران میلان مبنی بر حفظ این مدافع برزیلی، تیاگو سیلوا سرانجام سکوت خود را شکست و از ماجراهای پیش آمده تعریف کرد.

تیاگو سیلوا به موفقیت میلان در فصل پیش رو بسیار خوشبین است و اعلام میکند که وی تمایلی برای ترک میلان به سوی پاری سن ژرمن نداشته است. سیلوا در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت از ماجراهای پیش آمده میگوید: هر آنچه در نشریات و روزنامه ها مطرح شد، واقعیت داشت. اما من هرگز به ترک میلان فکر نکرده ام، طبیعی است که پیشنهاداتی از سوی باشگاه های مختلف دریافت شده است. من با لئوناردو صحبت کردم، و او به من از پروژه جدید در پاری سن ژرمن گفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من از او چیزهای زیادی فرا گرفته ام، همان طور که به تازگی از آلگری نکات بسیاری یاد گرفتم. من همچنین با کارلو آنجلوتی، سرمربی پاری سن ژرمن نیز، وارد مذاکره شدم و او به من گفت که این باشگاه در مسیر قرار گرفتن در رده بزرگترین باشگاه های اروپا قرار دارد. من همچنین در این مورد با آدریانو گالیانی نیز صحبت کردم، و از اطمینانی که به من داشته اند، از وی تشکر کردم.

بازیکنانی مانند زلاتان ابراهیموویچ، روبینیو، آنتونیو کاسانو، الکساندر پاتو، و ماریو یپس، بازیکنانی که به آنها احساس نزدیکی بیشتری میکنم، نیز به من توصیه کردند تا در میلان بمانم. من به قدرت میلان در فصل پیش رو کاملا اطمینان دارم، تغییرات زیادی در تیم به وجود نیامده است، اما این مساله باعث میشود تا ما هماهنگی بهتری با یکدیگر داشته باشیم.

تیاگو سیلوا به تازگی قرارداد خود را با میلان تمدید کرد. پیش از این قرارداد این مدافع برزیلی تا سال 2016 اعتبار داشت. که در قرارداد جدید حضور او در میلان تا سال 2017 تمدید شده است، و همچنین دستمزد وی از 4 میلیون یورو به 6 میلیون یورو در سال افزایش یافته است.

4. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان در حال رشد است

گرچه به گفته آدریانو گالیانی پرونده نقل و انتقالات میلان بسته شده است ولی به همان اندازه نام و برند تجاری میلان در حال رشد و افزایش است .

صعود میلان بصورت ثابت و مداوم است . با توجه به آمار و ارقام منتشر شده از سوی برخی از مطالعات و جمع آوری اطلاعات مالی و تجاری برندهای فوتبالی , ارزش تجاری میلان با افزایش 7 درصدی روبرو بوده است.

میزان ارزش مالی برآورد شده برای میلان 292 میلیون دلار بوده است که باعث شده است کمپانی ویوتوراتی در رتبه ی نُهم این رده بندی قرار بگیرد.

این رتبه و ارزش گذاری زمانی خودش رو بیشتر نشان میدهد که بدانیم که در این رده بندی رتبه های بالاتر در اختیار تیم های لیگ برتری و ثروتمند انگلستان و همچنین دو غول اسپانیایی بنام بارسا و رئال است.

در ضمن دو تیم بایرن مونیخ و شالکه از آلمان هم در بین 10 تیم برتر این رده بندی قرار گرفته اند.

بهتر است که به این نکته توجه کنیم که در بین تیم های ایتالیایی تنها تیم میلان است که توانسته است در بین 10 برند برتر قرار بگیرد.

با سرمایه گذاری هایی که بر روی میلان انجام شد این تیم توانست که رتبه خود را بهبود بخشد و رشد مداوم میلان در مقایسه با سایر رقبای ایتالیایی مثل یوونتوس و اینتر بخوبی خودش را نشان میدهد.

اگر بخواهیم با دقت بیشتری این مسئله را بررسی کنیم باید گفت که میلان در حال حاضر در رده نهم از 10 برند برتر قرار گرفته .
    سایر رقبای ایتالیایی میلان مثل اینتر در رده (13) , یوونتوس در رده (16) , رم در رده (21) و ناپولی در رده (22) قرار گرفته اند.

اعتماد کسانی که روی برند میلان سرمایه گذاری میکنند باعث تغییر در رتبه بندی اعتباری این تیم از AA- به AA+ شده است.

این موضوع زمانی خودش را بهتر نشان میدهد که بدانیم ارتقاء رتبه میلان تاثیر بسزایی در ارتقای رتبه سری آ داشته است.
    در رتبه بندی جدید , سری آ در مکان چهارم با درجه A قرار دارد و میتواند با بوندس لیگای آلمان مقابله کند ,لیگی که با رتبه AA+ پشت سر لیگ انگلیس قرار گرفته بود.

رشد فعلی میلان , سرمایه گذاری ها و حامیان مالی این تیم , نمایانگر ارتقای بیشتر میلان در برنامه های آینده است ( و تازه این قدم اول است) .
    آینده ای که میتواند باعث جهش بیشتر میلان و سری آ بشود و بالاتر رفتن سطح کیفی و کسب در آمد بیشتر شود که میتواند در نقل و انتقالات میلان تاثیر زیادی داشته باشد.

مسئله ای که گالیانی بخوبی از آن آگاه است.

ترجمه شخصی

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امروز بصورت رسمی تمرینات تیم میلان شروع میشه و بازیکنان یکی یکی به کمپ تمرینی اومدن که شامل : امانوئلسون - آکربی - والوتی - مونتاری - فلامینی - دیداک ویا - ترائوره - کونستانت - بواتنگ و روبینیو و ... میشه.

ویا هم توی مصاحبه ای که با میلان چنل داشته گفته که : فصل گذشته در اسپانیا دوران خوبی رو سپری کردم و حالا خوشحالم که به میلان برگشتم .
    من در طی این مدت در تیم اسپانیول بازی های بسیار زیادی انجام دادم و تجربه بیشتری کسب کردم. من به قابلیت های خودم ایمان دارم و خوشحالم که این فرصت رو دارم که در میلان بمونم.
    این برای من مثل یک رویا میمونه ... در ادامه هم گفته اگه دوباره در لیگ قهرمانان مقابل بارسا قرار بگیریم خیلی خوب میشه چون که میتونیم انتقام فصل پیش رو از اونا بگیریم

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض مذاکرات ميلان و سيتي بر سر انتقال ادين ژکو

ورزش3 :مهاجم سابق ولفسبورگ در حالي راهي انگلستان و منچستر سيتي شد که هميشه از علاقه پيوستن خود به ميلان گفته است و حال به نظر مي رسد احتمال محقق شدن اين انتقال وجود دارد.

سران روسونري و منچستر سيتي در هفته گذشته ملاقاتي داشته اند و يکي از موضوعات مورد بحث طرفين احتمال انتقال ادين ژکو به ميلان بوده است.

اين مهاجم خوش آتيه در ژانويه سال گدشته از ولفسبورگ راهي منچستر سيتي شد اما عدم استفاده او در خط حمله منچستر سيتي ، به صورت دائمي، باعث شده تا او به شدت از سران باشگاه خشمگين شود.دراين ميان، مدير برنامه هاي اين مرد بوسنيايي در تلاش است تا باشگاهي مناسب براي ژکو پيدا کند ؛جايي که در ايتاليا باشگاهي چون ميلان و يوونتوس تمايل براي جذب او دارند و کاملا از نارضايتي اين بازيکن در منچستر سيتي آگاه هستند.

آدريانو گالياني در آخرين صحبت هاي خود اعلام کرد که پنجره نقل و انتقالات تابستاني براي آن ها تمام شده است؛ اما آنها همچنان در حالت آماده باش هستند تا در صورت وجود موقعيتي مناسب، از آن استفاده کنند و جلسه هفته اخير سران ميلان و سيتي ،خبر از تمايل ميلان براي جذب اين بازيکن را مي دهد.

ميلان در ژانويه ي فصل گذشته تلاش کرد تا کارلوس تبس را به خدمت بگيرد و البته گفته شده است که ميلان بالوتلي را نيز زير نظر داشته است. با اين حال به نظر مي رسد ميلان ديگر به دنبال جذب بازيکن سابق کورينتيانس نيست و در روز هاي 4 و 5 جولاي در حالي که با سران سيتي مذاکره مي کردند نامي از او را به ميان نياوردند.

بر اساس گزارشات ميلان به ادين ژکو نيز علاقه مند بود. به نظر مي رسد که منچستر سيتي علاقه اي به فروش اين بازيکن 26 ساله ندارد و خواهان حفظ اوست. با اين حال به نظر مي رسد که سران سيتي به دنبال آن هستند که يکي از مهاجمان خود را به فروش برسانند؛ چرا که تعدد مهاجم در اين تيم ، مي تواند برايشان مشکل ساز شود. ميلاني ها اعتقاد دارند که با ارائه پيشنهاد به اين بازيکن جوان که در کودکي هوادار روسونري بوده ، شانس بيشتري براي جذب او، نسبت به يووه دارند.

ميلاني ها با جلوگيري از فروش سيلوا در وضعيت نامناسب مالي خود باقي ماندند اما به نظر مي رسد که ميلاني ها تلاش دارند تا با ارائه ي پيشنهاد 24 ميليون يورويي که در طول چهار سال پرداخت خواهد شد ژکو را به ميلان بياورند.

ميلاني ها تمايل زيادي به جذب ژکو دارند ؛چرا که آينده ي مهاجمشان زلاتان ايبراهيمويچ چندان مطمئن نيست. به نظر مي رسد اين انتقال يکي از جنجالي ترين انتقال هاي تابستان امسال خواهد بود .

10. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی خبرهای هم سایت های خارجی در مورد انتقال زلاتان و سیلوا به پاریس سن ژرمن صحبت میشه که واقعا عجیبه!
    با این انتقال میلان از نظر مالی خیلی به نفعش میشه ولی دو بازیکنش رو از دست میده که اصلا من تصورشو نمی کنم که تا مدت ها جایگزینی برای اونا پیدا بشه!
    خیلی سایت ها نوشتن که این انتقال دیگه تقریبا تموم شده ست ولی امیدوارم همچین اتفاقی نیافته

12. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

BREAKING NEWS

AC Milan owner Silvio Berlusconi has announced that Zlatan Ibrahimovic and Thiago Silva are set to join Paris Saint-Germain

14. 2 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به نظر میرسه که این انتقال انجام میشه, فروش ایبرا با این قیمت واقعا به صرفه هست و از طرفی علارغم
    تمام کیفیتی که داره فصل قبل با رفتار و غرورش تمام بازیکنهای میلان رو تحت تاثیر خودش قرار داده بود.
    از طرفی سن ایبرا هم بالا رفته و 31 سالگی رو پشت سر گذاشته و از نظر انگیزه افت محسوسی داشته و دیگه تشنه
    موفقیت به اون صورت نیست.
    ولی فروش سیلوا واقعا جبرانش سخته, من خودم اصلا دوست ندارم خط دفاعی میلان رو بدون سیلوا ببینم.
    در کل فکر میکنم صلاح باشگاه در اینه چون بدهی ها, درامد و هزینه میلان با FFP همخوانی نداره و تا 2014 باید هرطوری شده
    حساب و کتاب باشگاه مطابق با FFP باشه و کنار گذاشته شدن از cl خیلی سنگین تر از از دست دادن این دو بازیکنه. شرکت در cl
    هر فصل بطور میانگین چیزی حدود 60 میلیون یورو برای میلان درامد داره که پر درامدترین باشگاه ایتالیایی از این نطر محسوب میشه.
    حالا با احتساب قیمت فروش این دوبازیکن و سودهای حاصل از کاهش دستمزدها و مالیات ها, میلان چیزی حدود 160 میلیون تو فصل
    بعد سود میکنه.
    به هر حال با ظهور باشگاهایی مثل چلسی, سیتی و PSG انتظار همچین روزهایی هم میرفت. شاید باشگاه های ثروتمندی مثل اینها
    به علاوه رئال و بارسا دیگه فقط قادر به خرید سوپر استارهای فوتبال باشند چیزی که روز به روز داره فوتبال رو به لبه پرتگاه نزدیکتر میکنه.
    باشگاهایی مثل میلان جیبشون به منابع بی پایان چاهای نفت وصل نیست باید دخل و خرج فوتبالیشون رو متعادل کنند و بهترین الگو
    برای میلان فکر میکنم بایرن مونیخ و حتی آرسنال باشند که تو این شرایط بهترین سیاست رو پیش گرفتند. مطمئنم که آینده فوتبال دست
    همین باشگاهاست و نه امثال سیتی و PSG , . . .
    چندوقت پیش اخباری مبتی از واگذاری سهام میلان به یک عرب بود که من واقعا دوست ندارم همچین اتفاقی بیوفته, تغییر سیاست ها خیلی
    خیلی بهتر میتونه باشه فقط کمی زمان میبره.
    شاید وقتشه میلان با استعدادهای جوان خودش قدم تو مسیر موفقیت بزاره, به هر حال بازیکنان بزرگ میان و میرن و این میلان که همیشه میمونه.
    Last edited by آرش-19; 13-07-2012 at 14:22.

16. 2 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مشکلات مالی شده بلای جان میلان . برای همین میلان برای تامین بودجه نیاز داره که بازیکن بفروشه تا بتونه پول مورد نیازش رو تامین کنه.
    فعلا هم که صحبت فروش سیلوا و زلاتانه .

البته رایولا که ایجنت زلاتان محسوب میشه توی مصاحبه ای که امروز داشت گفته که فعلا اختلاف زیادی بین درخواست ما و PSG وجود داره . زلاتان 14 تا 15 میلیون دستمزد سالیانه میخواد ولی PSG حاضر به پرداخت 9 میلیونه.
    برای همین فعلا توافقی حاصل نشده . باید دید در آینده چی پیش میاد . به هر حال اخبار به هیچ وجه جالب نیست .

گفته میشه که شاید برای جایگزینی ایبرا , میلان توز یا ژکو رو بخدمت بگیره ولی بیشتر خبرگزاری ها از جذب توز و پدیده جدید ایتالیا یعنی دسترو خبر میدن.

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

این مدیر های میلان چیکار دارن میکن؟ رسما تیم رو دارن از بین میبرند واقعا چه فکری کرده زلاتان + سیلوا که جفتشون یکی بهترین بازیکن های پست تخصصی خودشون هستند رو به همین راحتی دارند میدن به یک تیم بی ریشه ؟! اون از کاکا که دادن به رئال اونم از پیرلو و حالا سیلوا و زلاتان؟ باید یک آفرین مشتی به اینا گفت!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •