تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 153 از 287 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : ای سی دابلیو

تاریخ انجام : سه شنبه ، 2م دسامبر سال 2008

محل انجام : واشینگتن دی سی

عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 31 عكس) :: لینك دانلود | حجم: Mb 2.07
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .

تاد گریشام به همه خوش آمد میگه و مت استرایکر مین ایونت این هفته رو که بین مت هاردی و ام وی پی هست اعلام میکنه.

آهنگ جک سوئگر پخش میشه و او وارد میشه . تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . سوئگر میگه : " من جک سوئگر هستم و تا الان شکست نخوردم . من از تدی لانگ میخوام که بیاد و نامبر وان کانتندر رو برای کمربند ای سی دابلیو ای که دست مت هاردی هست معرفی کنه . " تدی لانگ به همراه دستیارش تیفانی وارد میشه و تماشاگرا این دو رو مورد تشویق قرار میدن . تدی لانگ میگه : " من هنوز آماده نیستم تا تو (سوئگر) رو به عنوان نامبروان کنتندر معرفی کنم . " تیفانی میگه : " چون ریکی اورتیز نامبر وان کانتندر هست ." آهنگ ریکی اورتیز پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و میره کنار تدی لانگ و تیفانی وایمیسه . جک سوئگر با کانتندر بودن اورتیز مخالفت میکنه و در جواب او ، تدی لانگ میگه : " خوب ، پس برای نامبر وان کانتندر ریکی اورتیز برابر جک سوئگر قرار میگیره و این مسابقه همین امشب و همین الان انجام خواهد شد . "

مسابقه اول :: نامبر وان کانتندرز مچ :: جک سوئگر در برابر ریکی اورتیز

اورتیز هنوز آماده نشده . بعد از کامرشال برمیگردیم . مسابقه آغاز میشه و اورتیز کنترل بازی رو در دست میگیره . او بعد از یه شولدربلاک از طناب دوم ، میره تا فینیشرش (بیگ اوء) رو اجراء کنه ولی سوئگر جاخالی میده . سوئگر اورتیز رو بلند میکنه و بلوء تاندر بامب میزنه . سوئگر کاور میکنه ، یک..دو..سه . (2:58)

در بک استیج ، تدی لانگ و تیفانی مسابقه رو دیدن و لانگ بسیار شگفت زده شده . در همین لحظه ام وی پی میاد و با لانگ درباره ی قراردادش صحبت میکنه . تدی لانگ ام وی پی رو مسخره میکنه و بهش میخنده . ام وی پی میگه : " باشه ، ولی من امشب با شکست دادن مت هاردی به اوج برمیگردم . "

هایلایت هایی از فیلم بیهاند دی انمیز 3 پخش میشه که درش میستر کندی ایفای نقش کرده .

آهنگ فینلی و هورنسواگل پخش میشه و این دو در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشن . فینلی و هورنی بعد از شوخی با خودشون و تماشاگرا ، میرن داخل رینگ و فینلی میگه : " من از یه خانواده ی کاملا ورزشی و کشتی گیر وارد این بیزینس شدم و کارم رو خوب بلدم . حالا از مارک هنری میخوام که بیاد تا اون چیزی رو که شروع کرده تموم کنیم . " مارک هنری به همراه تونی اطلس وارد میشه و تماشاگرا این دو رو هو (بو) میکنن . مارک هنری میگه : " من هیچ چیز رو شروع نکردم ، این تو بودی که شروع کردی . ببین ، تو نمیتونی کل روز هورنسواگل رو بپایی ، درسته ؟ من تو رو به یه مسابقه ی دو به دو چلنج میکنم . من و تونی اطلس برابر تو و هورنسواگل . " فینلی در جواب میگه : " قبوله ! ".

ویدئویی از دی اکس پخش میشه .

بعد از کامرشال برمیگردیم .

مسابقه دوم :: جاش دنیلز در برابر دی جی گابریل به همراه الیشا فاکس

دی جی گابریل و الیشا داخل رینگ هستن و دارن میرقصن . حریف گابریل ، دنیلز هم گوشه ی رینگ نظاره گر هست . مسابقه آغاز میشه . جاینت سویینگ از دی جی گابریل سپس دابل آندرهوک سوپلکس از او . گابریل با زانو هاش یه بک بریکر رو به دنیلز میزنه . سپس میره بالای طناب ها و منتظر میمونه . دنیلز بلند میشه و به طرف گابریل برمیگرده و گابریل با یه پرش ، یروپین آپرکات میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (2:24)

بعد از مسابقه ، الیشا فاکس میاد داخل رینگ و با گابریل میرقصه .

مت استرایکر بار دیگه مین ایونت این هفته رو یادآوری میکنه .

تاد گریشام میگه که دابلیو دابلیو ای چندین مسابقه رو به عنوان کاندید بهترین مسابقه ی سال 2008 انتخاب کرده.

مسابقه سوم :: ای سی دابلیو چمپین مت هاردی در برابر ام وی پی

ام وی پی وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . بعد از او ، قهرمان ای سی دابلیو مت هاردی وارد میشه و بشدت مورد تشویق قرار میگیره . مت میره داخل رینگ تا مسابقه رو آغاز کنن . زنگ شروع مسابقه بدستور داور صدا در میاد و مت هاردی و ام وی پی با هم درگیر میشن . مت در همین ابتدای کار یه ساید افکت میزنه . مت میره بالای طناب دوم و با یه پرش ، یه البوء یه پشت سر ام وی پی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . مت هاردی ساید هدلاک میکنه . سپس بطور ناگهانی میره برای توییست آو فیت اما ام وی پی در میره (بیرون رینگ) . مت هاردی به ام وی پی اشاره میکنه که فقط یخورده مونده بود . بعد از کامرشال برمیگردیم . ام وی پی به بازی برگشته . او بعد از پرت کردن مت به گوشه ی رینگ ، بطرفش حمله میکنه و درایو بای کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چندین رفت و برگشت و نیرفال از مت و ام وی پی . ام وی پی مت رو بلند میکنه و میخواد پلی میکر بزنه اما مت کونر میکنه و ساید افکت میزنه . مت منتظر میمونه تا ام وی پی بلند شه و خیلی سریع کله ی ام وی پی رو میگیره و بهش توییست آو فیت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، مت هاردی با تماشاگرا شادیش رو تقسیم میکنه و ام وی پی هم ناراحت هست و به مت نگاه میکنه.

------------------------------------------
    Last edited by reza boy; 04-12-2008 at 01:24.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بنظر من بحثها رو اينجا ادامه بدين بهتره
    کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

همان طور که می دانید به تازگی میستر کندی در یکی دیگر از پروژه های فیلم سازی WWE به ایفای نقش در فیلم Behind Enemy Lines پرداخته است . این فیلم قرار است که در تاریخ 6 ژانویه اکران بشود . سایت Wwe.Com 2 گالری عکس تا بدین لحظه از این فیلم منتشر کرده است

دانلود عكس
    کد:

ترایلر این فیلم را نیز می توانید در زیر دانلود فرمائید که فرمت این ویدئو AVI و کیفیت آن 328kbps می باشد .

دانلود ترایلر :: لینک دانلود | حجم : MB 2.68 | مدت ویدئو : 1.08 دقیقه
    کد:
    ----------------------------------
    Last edited by reza boy; 04-12-2008 at 01:38.

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از همه توضیحات
    مچکرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مال کی رو میگی الان دیگه مصرف الکلشو کم کرده برای شروع استوری هاش تا بتونه توی رسل مانیا بجنگه.
    سال های 97 و 98 که قهرمان رویال رامبلم شد خیلی قوی بود ولی جالبه استون کلد توی سال 97 و 98 قهرمان شد 99 و 2000 هم به فینالش رفت ولی قهرمان نشد ولی دوباره 2001 قهرمان شد واقا رکورد زده ها.

از کجا هوم ویدو شو بگیرم من کلا این مسابقات رو از اینترنت نگاه میکنم با صرفه تره چون adsl 1 مگ دارم خیلی حال میده.
    اما TNA :
    TNA کمپانی پر طرف داری هست ولی ppv هاش زیاد ارزش نداره و کمپانیه اخراجی های wwe ولی خوب سوپراستار های قدیم wwe رو داره که میتونم از برت هارت کرت آنگل و کریس بنوات و کریستین و ... نام ببرم که اینها سوپر استارهای قدیم wwe هستند کلا من زیاد از tna خوشم نمی آد و مسابقه هاش خیلی طولانیه و کشتی کج کاراشم ته مونده های wwe هستن البته من خیلی از کرت آنگل و برت هارت و کریس بنوات خوشم میاد مخصوصا کرت انگل که خیلی باهال مسابقه میده مخصوصا قفلش خیلی باهاله الانم که یک ppv به نام final resolution دارن که ارزش نگاه کردن داره چون که استار هایی که توی wwe بودن رو داره کرت انگل هم هست و petey wiliams و کینگ بوکر خودمون یا همون بوکر تی هم هستن که کلا ppv خوبیه ولی خوب به ppv های wwe اصلا نمی رسه در حد خود خوبه.
    میک فولی هم که الان توی tna هست و حتما بهش خوش میگزره. اون خیلی کشتی گیر خوبی بود و همیشه با ریک فلیر درگیری داشت و مسابقات خونی هم زیاد انجام می دید کلا کشتی گیر خوبی بود.
    آستین فکر کنم رکورد داره رویال رامبله و 3بار برنده شده و کلا تو اون سال ها واقعا آماده بود و خیلی خیلی هم طرفدار داشت و هیچ کس باهاش از نظر محبوبیت قابل مقایسه بود

الان این فروشگاه های کشتی کج زیاد شده من زنگ میزنم با پیک برام میفرستن و تو همین سایت هم ppv ها و مسابقات هفتگی برای دانلود هست

tna هر چی داره به قوا تو از کشتی گیرای با سابقه wwe هست ولی ای کاش همینا تو wwe بودن کرت انگل و بوکر تی و...

راستی کرت داره میره mma

چقدر raw این هفته بیخود بود و خیلی مسخره بود و تنها صحنه جالبش اونجا بود که کریس با همراهاش جان سینا زدن

راستی مسابقه های سینا خیلی داره مسخره میشه از اول تا آخرش داره کتک میخوره و آخرش میاد fu میزنه و میبره و بازی هاس کم هیجان شده الان تیکرم یه نمن این جوری شده و جدیدا زیادی داره کتک میخوره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

والا من كلا از شكل رينگ TNA خوشم نمي آد.استار هاشم سطح كلي شون معلوم نيست.الان sting قهرمان سنگين وزن TNA هست.
    آره قديم بازي ها خيلي قشنگ تر بود.مثلا هالك هوگان 10 سال كمربند رو داشت و كسي زورشو نداشت ازش بگيره
    نه مثل الان كه بازي ها مثل فيلم سينمايي هست سالي يه بار يه فن خوشگل ميزنن
    جدیدا که کمربند خیلی دست به دست میشه مخصوصا whc
    کلا یک سری الکی بهشون کمربند دادن مثل cm punk و همین کریس جریکو

قدیمی بازی ها توپ بود سرعت بازی ها بالا بود استارها به کسی باج نمیدادن و کلا مسابقاتیه نمه خشن تر هم بود

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز 779 اون عکس کین نیست که اون تیکر هستش!!لباس کین را پوشیده!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

Wrestle Mania 24بین Undertaker و Edge بود؟
    زمینی که در آن مبارزه کردند اسمش چی بود؟
    من خودم نمیدونم اما میگن تو ورزشگاه 80هزارنفری برگذار شده اونم به صورت باشکوه.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوست عزیز 779 اون عکس کین نیست که اون تیکر هستش!!لباس کین را پوشیده!!
    چی تیکره ولی نوشته بود کین لباس کینم پوشیده به شیکمشم نگاه کن دقیقا شبیه کین البته صورتش یکم عجیب بود چون زمانی که میک فولی ماسکشو برداشت وحشتناک تر بود ولی فکر نکم عکسه fake باشه حالا هم اگر بود به بزرگیه خودتون ببخشید چون این سابت های خارجی چیزای عجیب قریب زیاد میزارن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

wrestle mania 24بین undertaker و edge بود؟
    زمینی که در آن مبارزه کردند اسمش چی بود؟
    من خودم نمیدونم اما میگن تو ورزشگاه 80هزارنفری برگذار شده اونم به صورت باشکوه.
    آره بین تیکر و اج بود و مسابقه خیلی قشنگی بود
    آره تو استادیوم سرباز بود و نزدیک 76 تا تماشاچی داشتو قشنگ ترین مسابقش هم به نظرم مسبقاه ریک فلیر و شان بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •