نام رخ داد : ای سی دابلیو
تاریخ انجام : سه شنبه ، 2م دسامبر سال 2008
محل انجام : واشینگتن دی سی
عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 31 عكس) :: لینك دانلود | حجم: Mb 2.07
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .
تاد گریشام به همه خوش آمد میگه و مت استرایکر مین ایونت این هفته رو که بین مت هاردی و ام وی پی هست اعلام میکنه.
آهنگ جک سوئگر پخش میشه و او وارد میشه . تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . سوئگر میگه : " من جک سوئگر هستم و تا الان شکست نخوردم . من از تدی لانگ میخوام که بیاد و نامبر وان کانتندر رو برای کمربند ای سی دابلیو ای که دست مت هاردی هست معرفی کنه . " تدی لانگ به همراه دستیارش تیفانی وارد میشه و تماشاگرا این دو رو مورد تشویق قرار میدن . تدی لانگ میگه : " من هنوز آماده نیستم تا تو (سوئگر) رو به عنوان نامبروان کنتندر معرفی کنم . " تیفانی میگه : " چون ریکی اورتیز نامبر وان کانتندر هست ." آهنگ ریکی اورتیز پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و میره کنار تدی لانگ و تیفانی وایمیسه . جک سوئگر با کانتندر بودن اورتیز مخالفت میکنه و در جواب او ، تدی لانگ میگه : " خوب ، پس برای نامبر وان کانتندر ریکی اورتیز برابر جک سوئگر قرار میگیره و این مسابقه همین امشب و همین الان انجام خواهد شد . "
مسابقه اول :: نامبر وان کانتندرز مچ :: جک سوئگر در برابر ریکی اورتیز
اورتیز هنوز آماده نشده . بعد از کامرشال برمیگردیم . مسابقه آغاز میشه و اورتیز کنترل بازی رو در دست میگیره . او بعد از یه شولدربلاک از طناب دوم ، میره تا فینیشرش (بیگ اوء) رو اجراء کنه ولی سوئگر جاخالی میده . سوئگر اورتیز رو بلند میکنه و بلوء تاندر بامب میزنه . سوئگر کاور میکنه ، یک..دو..سه . (2:58)
در بک استیج ، تدی لانگ و تیفانی مسابقه رو دیدن و لانگ بسیار شگفت زده شده . در همین لحظه ام وی پی میاد و با لانگ درباره ی قراردادش صحبت میکنه . تدی لانگ ام وی پی رو مسخره میکنه و بهش میخنده . ام وی پی میگه : " باشه ، ولی من امشب با شکست دادن مت هاردی به اوج برمیگردم . "
هایلایت هایی از فیلم بیهاند دی انمیز 3 پخش میشه که درش میستر کندی ایفای نقش کرده .
آهنگ فینلی و هورنسواگل پخش میشه و این دو در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشن . فینلی و هورنی بعد از شوخی با خودشون و تماشاگرا ، میرن داخل رینگ و فینلی میگه : " من از یه خانواده ی کاملا ورزشی و کشتی گیر وارد این بیزینس شدم و کارم رو خوب بلدم . حالا از مارک هنری میخوام که بیاد تا اون چیزی رو که شروع کرده تموم کنیم . " مارک هنری به همراه تونی اطلس وارد میشه و تماشاگرا این دو رو هو (بو) میکنن . مارک هنری میگه : " من هیچ چیز رو شروع نکردم ، این تو بودی که شروع کردی . ببین ، تو نمیتونی کل روز هورنسواگل رو بپایی ، درسته ؟ من تو رو به یه مسابقه ی دو به دو چلنج میکنم . من و تونی اطلس برابر تو و هورنسواگل . " فینلی در جواب میگه : " قبوله ! ".
ویدئویی از دی اکس پخش میشه .
بعد از کامرشال برمیگردیم .
مسابقه دوم :: جاش دنیلز در برابر دی جی گابریل به همراه الیشا فاکس
دی جی گابریل و الیشا داخل رینگ هستن و دارن میرقصن . حریف گابریل ، دنیلز هم گوشه ی رینگ نظاره گر هست . مسابقه آغاز میشه . جاینت سویینگ از دی جی گابریل سپس دابل آندرهوک سوپلکس از او . گابریل با زانو هاش یه بک بریکر رو به دنیلز میزنه . سپس میره بالای طناب ها و منتظر میمونه . دنیلز بلند میشه و به طرف گابریل برمیگرده و گابریل با یه پرش ، یروپین آپرکات میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (2:24)
بعد از مسابقه ، الیشا فاکس میاد داخل رینگ و با گابریل میرقصه .
مت استرایکر بار دیگه مین ایونت این هفته رو یادآوری میکنه .
تاد گریشام میگه که دابلیو دابلیو ای چندین مسابقه رو به عنوان کاندید بهترین مسابقه ی سال 2008 انتخاب کرده.
مسابقه سوم :: ای سی دابلیو چمپین مت هاردی در برابر ام وی پی
ام وی پی وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . بعد از او ، قهرمان ای سی دابلیو مت هاردی وارد میشه و بشدت مورد تشویق قرار میگیره . مت میره داخل رینگ تا مسابقه رو آغاز کنن . زنگ شروع مسابقه بدستور داور صدا در میاد و مت هاردی و ام وی پی با هم درگیر میشن . مت در همین ابتدای کار یه ساید افکت میزنه . مت میره بالای طناب دوم و با یه پرش ، یه البوء یه پشت سر ام وی پی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . مت هاردی ساید هدلاک میکنه . سپس بطور ناگهانی میره برای توییست آو فیت اما ام وی پی در میره (بیرون رینگ) . مت هاردی به ام وی پی اشاره میکنه که فقط یخورده مونده بود . بعد از کامرشال برمیگردیم . ام وی پی به بازی برگشته . او بعد از پرت کردن مت به گوشه ی رینگ ، بطرفش حمله میکنه و درایو بای کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چندین رفت و برگشت و نیرفال از مت و ام وی پی . ام وی پی مت رو بلند میکنه و میخواد پلی میکر بزنه اما مت کونر میکنه و ساید افکت میزنه . مت منتظر میمونه تا ام وی پی بلند شه و خیلی سریع کله ی ام وی پی رو میگیره و بهش توییست آو فیت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، مت هاردی با تماشاگرا شادیش رو تقسیم میکنه و ام وی پی هم ناراحت هست و به مت نگاه میکنه.
------------------------------------------