تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 320 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوشبختانه قبل از بازی سخت سویا توی لیگ، فردا (سه شنبه) توی کوپا دل ری با پونفرادینا بازی داریم. ظاهراً نباید بازی سختی باشه و بهترین فرصته برای بازگشت روحیه به تیم. اگه اینو ببریم دوباره می افتیم روی ریل.

بازی طبق برنامه ساعت 22:30 به وقت ایران شروع میشه و رئال تو این بازی میهمانه. و بازی برگشت که توی برنابئو هست، شرایط بهتری واسه ما داره. خدا کنه بازی فردا رو مثل همیشه با اختلاف گل ببریم.

+

راستی این "کریم 20 ثانیه" از کجا اومد؟ خیلی باحاله. توی روزنامه ی گل هم از این عنوان استفاده شده. با وجود باخت تلخ دیشب، حداقل یه خاطره ی خوب به جا موند...

2. 7 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

MARCA

پيشخوانِ برجسته:

!بيدار شويم!

ديگر پيشخوانها:

فلورنتينو غرورِ سپيدها را صدا زد

رئيسِ مادريد به رختكن تيم آمد و به بازيكنان گفت:"تيمي خوبي هستيد،و بايد انگيزه خود را بازيابي كنيد زير ميتوانيم قهرمان ليگ شويم."

دن آلفردو:"اين شكست به ما اهميتِ رقابت براي لاليگا رو بيشتر نشان ميدهد"

AS

پيشخوانِ برجسته:

كريستيانو مقابل بارسا به خود گِره ميخورد

ديگر پيشخوانها:

در حالي كه آمار گلزني رونالدو به صورت طبيعي هر بازي يك گل است وي مقابل بارسا هر 301 دقيقه 1 گل به ثمر رسانده است

رونالدو تاكنون 10 ال كلاسيكو انجام داده و فقط يكي را برده است

مادريد در تقويم دور برگشت لاليگا داراي امتياز است،سپيدها 2 بازيِ خانگي بيشتر از تيم گوارديولا دارند

4. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض گزارش روز: کمترین نمره هواداران رئال برای رونالدو

تنها کاسیاس و بنزما توانستند نمره قابل قبولی بگیرند

سایت گل- این طور به نظر می رسد که هواداران رئال مادرید بدترین نمره نسبت به عملکرد بازیکنان رئال در ال کلاسیکو را به کریستیانو رونالدو دادند

روزنامه مارکا چاپ مادرید، در گزارشی از هواداران رئال خواسته بود تا به عملکرد شاگردان مورینیو در دیدار ال کلاسیکو نمره دهند. نمره رونالدو از ده، 1.8 بود؛ و فقط بنزما بانمره 6.9 وکاسیاس با نمره 5.6 توانستند نمره ای بالاتر از 5 بگیرند.

عملکرد رونالدو در دیدار ال کلاسیکو ضعیف تر از حد تصور بود و او نتوانست دراین دیدار سرنوشت ساز ظاهر شود. رونالدو در جریان بازی شنبه شب برنابئو دو فرصت طلایی برای گلزنی داشت ولی در مبدل کردن آنها به گل ناکام ماند تا یکی از بدترین نمایش هایش در پیراهن رئال را به نمایش بگذارد. رونالدو مامور ارسال تمام ضربات خطا برای رئال بود و این درحالی است که رئال متخصص دیگری به نام ژابی آلونسو نیز دارد

از سوی دیگر بازیکنان بارسلونا از کاربران مارکا عملکرد خیلی خوبی داشتند. خوانندگان این روزنامه مادریدی عملکرد و بازی فوق العاده اینیستا و الکسیس سانچس(درپست بازیکن شماره 9 کاذب) و حضور دانی آلوس در بازیهای تهاجمی بارسا را ستودند.

بعد از به پایان رسیدن دیدار شنبه شب برنابئو، اوضاع و پیش بینی ها در فوتبال اسپانیا به نحو دیگری شده و حتی خوانندگان روزنامه مارکا که روزنامه ای چاپ مادرید و تا حدود زیادی هوادار رئال است، بارسا را مدعی قهرمانی می دانند. مارکا بعد از ال کلاسیکو یک نظرسنجی را روی وب سایتش قرارداد تا نظر خوانندگان درمورد قهرمان این فصل ال کلاسیکو را بداند و 65% شرکت کنندگان به بارسا رای داده بودند.

6. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام

اولا" اینکه باخت خیلی بدی بود. تو این 4 بازی که باختیم بیشتر از همه واسه ی این بازی ناراحت و عصبانی شدم. چرا ؟ چون از اشتباهاتمون درس نگرفتیم. چون مثه دفعه های قبل گل خوردیم. جلو افتادیم و نتونستیم نتیجه رو نگه داریم. اینها آدم رو خیلی عصبانی میکنه. البته خوبه که فعلا" صدر جدول رو در اختیار داریم ولی این لازم هست ولی کافی نیست :دي. درسته که اون بازی تموم شد و تا حدودی باخت فراموش شده اما یه سری نکات مونده که باید گفته بشه :دي
    :
    1- اينکه دفاعي بازي کرديم رو اصلا قبول ندارم. شما تو حالت عادي تو نيمه اول که توپ دست رئال بود، خط دفاع رو ببين چقدر جلو بود. اينو مثلا" مقايسه کن با بازي برگشت فصل قبل که 1-1 شد يا بازي رفت نيمه نهايي CL. مطمئن باشيد اگه رئال ميخواست اتوبوسي بازي کنه 3 گل نميخورديم.
    2- درسته که ديماريا خوب پرس ميکرد ولي اصلا" خوب بازي نکرد.
    3- عدم استفاده از موقعيت ها مهمترين چيزي بود که به چشم اومد. اينتر هم تو سن سيرو اگه از موقعيت هاش استفاده نميکرد بارسا رو 3-1 نميزد! رئال راحت ميتونست با 2 گلِ زده به رختکن بره اگه اون موقعيت رو رونالدو پاس داده بود.
    4- روي گل دوم بزرگترین اشتباه رو په په انجام داد. اگه توپ رو تکل نمي کرد و توپ به فابرگاس مي رسيد، آفسايد اعلام ميشد. ولي همون توپي که تکل زده شد اومد و مستقيما" به ژاوي رسيد و ...... .
    5- بازی بسیار ضعیف خدیرا : اون دقایق آخر بازی که اینیستا همه کار می کرد و حتی یکبار تک به تک رو میشه به حساب خدیرا گذاشت. ای کاش لاس کارت زرد نمی گرفت.

راستی یه سوال هر کی خواست جواب بده :دي
    (داخل اسپویلر میذارم که حاشیه ایجاد نشه :دي)
    :
      محتوای مخفی: ... 
    تو این بازی نوع بازی بارسا با بازیهای دیگه ای که جلومون انجام میداد فرق خاصی کرده بود ؟ (به غیر از یه خرده جابجایی تو چینش نفرات)
    تو این چند روز که پستها و مقاله هایی که اینور و اونور میخوندم چنان تعریف و تمجید میکردن که هرکس بازی رو ندیده بود فکر میکرد داره درباره بازی بارسا با همیازی اراک بحث میشه!
    درسته که بارسا خوب بازی کرد و برد و مبارکشون باشه. اما دیگه این همه تعریف و تمجید و تاکتیک جدید و x به y درس جدید داد و شاهکار شد و اینا نداره که :دي

8. 4 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

مورینیو :" پیغام برای هواداران ؟ دو کلمه است : ما صدرنشینیم "

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید پیش از بازی با پونفرادینا گفت :" من ، وضعیت تیم را در هیچ شرایطی عوض نمی کنم . در چمپیونزلیگ ، به بهترین رکورد تاریخ تورنمنت رسیدیم ، در لالیگا امیدواریم و هیچ کس با یک بازی نمی تواند چیزی را تمام شده بداند . سه احتمال هست : یا هم امتیاز با بارسلونا کار را تمام می کنیم ، یا با یک امتیاز بیشتر یا با سه امتیاز بیشتر . پس چیزی را تغییر نمی دهم . آنها پائین تر از ما هستند . آنها اکنون هم امتیاز ما هستند اما شنبه می توانند یک یا سه امتیاز از ما عقب بیافتند ."

مربی پرتغالی اصرار داشت که با یک شکست به بارسلونا ، دنیا به آخر نرسیده است :" اگر دنیا رو به پایان بود ، دیگر فرقی نمی کرد که اکنون شرایط چطور است . نبردیم تا فاصله 6 امتیاز نشویم و باختیم تا مساوی شود ، نباید آرامش خاطر و تعادلمان را از دست دهیم . ما نباختیم . " در پاسخ به این پرسش که چه پیغامی به هوادارانی که پس از شکست به بارسا در برنابئو نا امید شده اند دارد گفت " پیغام ؟ دو کلمه است : ما صدرنشینیم "

مورینیو اعتقاد دارد که نتیجه شنبه تاثیری روی بازیکنان برای بازی فردای کوپا برابر پونفرادینا نداشته است و انتظار یک بازی "جدی " را از بازیکنانش دارد :" امیدوارم رویشان اثر نگذارد . این بازیها و تورنمنت ها متفاوت هستند . در لالیگا تیمی بالاتر از ما نیست و بیش از ما امتیاز ندارد . در کوپا همه برابر هستیم . در لالیگا نسبت به همه برتری داریم اما تنها یک تیم امتیاز برابری دارد که یک بازی بیشتر انجام داده است . "

در مورد ایجاد شدن موجی از نا امیدی در میان هواداران رئال نسبت به هفته های پیش گفت :" این تغییر را ندیده ام ، کار من نیست که آن را ببینم . من سرم به کار خودم است و سعی می کنم که تیمم بهتر شود و بازی بعدی را ببرد . بازی قبلی را باختیم و شنبه این فرصت را داریم که به تنهایی صدرنشین شویم . بازی با سویا مشکل خواهد بود . صدرنشینی با اتمام دسامبر یک نکته خوب است . اگر برنده باشیم ، قهرمان زمستان می شویم که البته جامی است که دوستش ندارم چرا که ارزشی ندارد . "

در این باره که چه انگیزه ای برای خودش تعریف کرده است گفت :" انگیزه ام پس از آن ایجاد شد که این افتخار را داشتم که نامم در کنار میگل مونیز با رسیدن به پانزده برد پیاپی ثبت شود . صدرنشین صدرنشین ها در چمپیونزلیگ هستیم . انگیزه بیشتر از این ؟ "

مورینیو گفت که نشنیده که کریستیانو در طول بازی هو شود اما اگر خود بازیکن آن را شنیده ، مطمئن است که تاثیری رویش نمی گذارد :" اگر او مثل من باشد ، سوت ها را نشنیده است . در طول بازی ، زمانی برای گوش دادن به اتفاقات بیرون نیست . فکر نمی کنم که این یک مشکل بزرگ باشد . او مثل همیشه تحت تاثیر یک باخت قرار گرفته است اما هیچ گاه تعادل حسی خود را از دست نمی دهد .طبیعی است که امروز ، ناراحت تر از چند شب پیش باشد اما وضعش غم انگیز نیست . "

مورینیو در مورد مورد بازی با پونفرادینا افشا کرد که پیش از تمرین امروز به بازیکنان جدید توضیح داده که قدیمی تر ها به یاد دارند که رئال مادرید در مقابل تیمهای رده پائین تر در کوپا دچار مشکل بوده است :" کریستیانو ، هیگوائین ، سرجیو راموس و کسان دیگری هستند که نیاز دارند بازی کنند . ما فردا تیم خوبی خواهیم داشت که سعی می کنیم نه این که بگویم کار را تمام کنیم ، بلکه برتری جزئی داشته باشیم و پیش از رفتن به تعطیلات در هفته آینده کار را به امام برسانیم .در آن جا سعی می کنیم که با یک نتیجه خوب انگیزه بگیریم و بازیکنانم مثل بازی فصل گذشته با مورسیا یک بازی جدی ارائه دهند ."

مورینیو گفت که کاسیاس ، په په ، دی ماریا ، بنزما ، لاس ، ژابی و کوئنت رائو "شایسته استراحت " بوده اند که به همین خاطر به پونفرادینا سفر نکردند و آربلوا و کاروالیو نیز مصدوم هستند :" آربلوا شنبه هم آماده نبود و برای همین بازی نکرد ، فقط به این علت روی نیمکت بود تا شاید تیم به او نیاز داشته باشد اما در سطح بازی کردن نبود ، پس، فردا هم بازی نمی کند . دارد بهتر می شود ، سعی می کند که بهتر شود و فکر می کنم که در بازی برگشت با پونفرادینا یا سویا بتواند مشکلات مصدومیتی که در کاستاریکا به آن دچار شد را کنار بگذارد . "

سپس اعلام کرد که شاهین ، واران و آلتین توپ فیکس می شوند :" آنها نیاز دارند بازی کنند . در مورد واران ، روز به روز بیشتر متقاعد می شوم که 10 سال در رئال مادرید فیکس خواهد شد ، از 20 تا 30 سالگی . بازیکن بزرگی است و هنوز خیلی جوان است . با وجود پختگی او از نظر شخصیتی و بازیگری تنها 18 سال دارد . دو تای دیگر هم مصدومیت هایی داشته اند . آلتین توپ از ناحیه کمر و شاهین از ناحیه زانو . بازی کردن برای آنها مهم است اما اسم دیگر بازیکنان فیکس را از من نپرسید ."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    لیست بازی با پونفه بدون ایکر و با حضور کریستیانو و خسه

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، 17 بازیکن را در لیست بازی رفت مرحله حذفی کوپا دل ری برابر پونفرادینا قرار داد که کریستیانو استراحت نمی کند و بازی می کند .
    خسه و پاچکو ، دو بازیکن آکادمی هم در لیست هستند و کاروالیو و آربلوا به علت مصدومیت و کاسیاس ، په په ، کوئنت رائو ، لاس ، ژابی ، دی ماریا ، آربلوا و بنزما به علت تصمیم مربی ، در لیست نیستند .
    لیست رئال مادرید بدین شرح است :
    گلرها : آدان ، خسوس و پاچکو
    مدافعان : واران ، مارسلو ، آلبیول و راموس
    هافبک ها : التین توپ ، خدیرا ، گرانرو ، شاهین ، اوزیل ، کایخون و کاکا
    مهاجمان : رونالدو ، هیگوائین و خسه

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بنزما ، بهترین بازیکن سال فوتبال فرانسه شد

مرجع خبري رئال مادريد : مجله فرانس فوتبال ، کریم بنزما را بهترین بازیکن سال 2011 فرانسه دانست . مهاجم رئال مادرید که در فرم خوبی است در این راه توانست که جای سمیر نصری را بگیرد که سال قبل این عنوان را برده بود .
    رودی گارسیا هم جای دیدیه دشامپ که فصل گذشته بهترین شده بود را به عنوان بهترین مربی سال فوتبال فرانسه گرفت.

10. 8 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

13

سلام

اولا" اینکه باخت خیلی بدی بود. تو این 4 بازی که باختیم بیشتر از همه واسه ی این بازی ناراحت و عصبانی شدم. چرا ؟ چون از اشتباهاتمون درس نگرفتیم. چون مثه دفعه های قبل گل خوردیم. جلو افتادیم و نتونستیم نتیجه رو نگه داریم. اینها آدم رو خیلی عصبانی میکنه. البته خوبه که فعلا" صدر جدول رو در اختیار داریم ولی این لازم هست ولی کافی نیست :دي. درسته که اون بازی تموم شد و تا حدودی باخت فراموش شده اما یه سری نکات مونده که باید گفته بشه :دي
    :
    1- اينکه دفاعي بازي کرديم رو اصلا قبول ندارم. شما تو حالت عادي تو نيمه اول که توپ دست رئال بود، خط دفاع رو ببين چقدر جلو بود. اينو مثلا" مقايسه کن با بازي برگشت فصل قبل که 1-1 شد يا بازي رفت نيمه نهايي CL. مطمئن باشيد اگه رئال ميخواست اتوبوسي بازي کنه 3 گل نميخورديم.
    2- درسته که ديماريا خوب پرس ميکرد ولي اصلا" خوب بازي نکرد.
    3- عدم استفاده از موقعيت ها مهمترين چيزي بود که به چشم اومد. اينتر هم تو سن سيرو اگه از موقعيت هاش استفاده نميکرد بارسا رو 3-1 نميزد! رئال راحت ميتونست با 2 گلِ زده به رختکن بره اگه اون موقعيت رو رونالدو پاس داده بود.
    4- روي گل دوم بزرگترین اشتباه رو په په انجام داد. اگه توپ رو تکل نمي کرد و توپ به فابرگاس مي رسيد، آفسايد اعلام ميشد. ولي همون توپي که تکل زده شد اومد و مستقيما" به ژاوي رسيد و ...... .
    5- بازی بسیار ضعیف خدیرا : اون دقایق آخر بازی که اینیستا همه کار می کرد و حتی یکبار تک به تک رو میشه به حساب خدیرا گذاشت. ای کاش لاس کارت زرد نمی گرفت.

راستی یه سوال هر کی خواست جواب بده :دي
    (داخل اسپویلر میذارم که حاشیه ایجاد نشه :دي)
    :
      محتوای مخفی: ... 
    تو این بازی نوع بازی بارسا با بازیهای دیگه ای که جلومون انجام میداد فرق خاصی کرده بود ؟ (به غیر از یه خرده جابجایی تو چینش نفرات)
    تو این چند روز که پستها و مقاله هایی که اینور و اونور میخوندم چنان تعریف و تمجید میکردن که هرکس بازی رو ندیده بود فکر میکرد داره درباره بازی بارسا با همیازی اراک بحث میشه!
    درسته که بارسا خوب بازی کرد و برد و مبارکشون باشه. اما دیگه این همه تعریف و تمجید و تاکتیک جدید و x به y درس جدید داد و شاهکار شد و اینا نداره که :دي

حرف دوستمون رو کاملا قبول دارم اونقدر دیگه به شکل زیبا نتونستن ما رو ببرن که همه جا از گواردیولا و یارانش تعریف کردن شما مطمئن باشید اگه گل دوم رو نمیخوردیم برنده بازی ما بودیم.اما مسئله دیگه ای که باید اینجا ذکر کنم اینه که من از یک چیزی بیشتر از چیز های دیگه ناراحتم و اون هم اینه که ما اول فصل همش پا پی نیمار شدیم اون هم ناز آورد و آخرم دستمون رو گذاشت تو حنا هیچی قبل از ال کلاسیکو هم گفت دلم میخواد بارسا بازی رو ببره.خوب اگه یادتون باشه همون موقع خیلی ها عقیده داشتن میبایست آگرو رو بخرند به جای نیمار حتی مارادونا از علاقه دامادش به رئال گفت اما پرس انقدر به نیمار گیر داد تا این وسط منچستر سیتی سودش رو کرد و اون رو خرید و میبینید که چقدر در منچستر سیتی موفق بود.آیا به نظر شما ما اگه تو تیم به غیر از کریس و بنزما که مهاجمان همیشه فیکسمون هستن آگرو رو داشتیم هم اینجوری از استفاده نکردن از موقعیت های گلمون رنج میبردیم؟و میبینیم که اشبتاهات ما در نقل و انتقالات دیگه حالت طبیعی پیدا کرده و میایم آلتین توپ رو میخریم که یک هفته بعد باز میزاریمش تو لیست فروش.واقعا رئال از نداشتن یک مدیر زبده در نقل و انتقالات رنج میبره.امیدوارم این ضعف به زودی بر طرف بشه.موفق باشید

12. 2 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گوتی: روسل باید فروتنی بیشتری داشته باشد

سایت گل- گوتی، کاپیتان سابق رئال، به صحبت های اخیر ساندرو روسل واکنش نشان داد و اعلام کرد رئیس باشگاه کاتالانی باید فروتنی بیشتری داشته باشد.

گوتی همچنین در مورد انتقاداتی که از کریس رونالدو می شود گفت:" تردید در مورد توانایی های رونالدو همان قدر اشتباه است که بعد از بازی های بد مسی در تیم ملی آرژانتین به توانایی های او شک کنیم.

فوتبال همین است. ما می دانیم که هر دو آنها بهترین های دنیا هستند و حتی اگر نتوانند در هر دیدار در بالاترین سطح بازی کنند، باز هم بهترین هستند.

فوتبال فراز و نشیب زیادی دارد؛ وقتی همه چیز خوب پیش می رود، همه طوری رفتار می کنند که انگار خدا هستید اما وقتی اوضاع بد می شود، می توانید مطمئن باشید که شما را زمین می زنند.

مسی بهتر از رونالدو نیست؛ من معتقدم فقط زمانی که بارسا به او نیاز دارد، حتی در بازی های مهم، او به موقع به کمک تیمش می آید. این چیزی است که به نظر من کریس کم دارد اما معتقدم او برای رئال بازیکن بسیار مهمی است."

این ملی پوش اسپانیایی همچنین شکست رئال مقابل بارسا را کم اهمیت دانست و تاکید کرد که رئال همچنان در همه رقابت ها شانس قهرمانی دارد.
    " رئال می تواند در لالیگا، کوپا دل ری و چمپیونزلیگ قهرمان شود."

خوسه آنتونیو ریس، ستاره اتلتیکو مادرید، در آستانه پوستن به گالاتاسرای قرار دارد و گونی که یک فصل برای بشیکتاش بازی کرد، در مورد حضور در فوتبال ترکیه به هم تیمی سابقش توصیه هایی کرد.

" البته من به ریس گفتم که او زندگی خوبی در ترکیه خواهد داشت و از فوتبال بازی کردن لذت خواهد برد. استانبول شهر فوق العاده ای است و ترک های مردم نازنینی هستند. رفتار بسیار خوبی دارند و بسیار او را دوست خواهند داشت

او همچنین در مورد آینده اش گفت:" من دو گزینه پیش رو دارم، چین و دوبی. هر دو انتخاب فوق العاده هستند و پایانی خوب برای خداحافظی من از فوتبال خواهد بود."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پیش بازی کوپا دل ری؛ پونفرادینا- رئال مادرید

رئال مادرید

آدان
    آربلوا, آلبیول, واران, مارسلو
    آلتینتوپ, شاهین
    کایخون, کاکا, گرانرو
    ایگواین

پونفرادینا

کینتانا
    مالو, آلکایده, ساموئل, دنی کاریل
    آکوران, بارو, روئیس, جاناتان
    یوری, مایور

دیدار ال کلاسیکو برای بازیکنان رئال هم از لحاظ فیزیکی و هم ذهنی بسیار فرسایشی بود و به همین دلیل مطمئنا مورینیو برای این دیدار مقابل پونفرادینا در کوپا دل ری از بازیکنان ذخیره اش استفاده خواهد کرد.

آنتونیو آدان به جای کاسیاس در درون دروازه قرار خواهد گرفت و رافائل واران و رائول آلبیول زوج خط میانی را تشکیل خواهند داد. آربلوا نیز بعد از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت در سمت راست خط دفاعی قرار خواهد گرفت.

همیت آلتینتوپ که در ال کلاسیکو به میدان نرفت، از ابتدا در خط میانی قرار خواهد گرفت و احتمالا با نوری شاهین، به عنوان دو هافبک تدافعی تیم بازی خواهد کرد. خوسه کایخون، کاکا و استبان گرانرو مثلث تهاجمی خط میانی را تشکیل می دهند.

ایگواین که در دیدار مقابل بارسا از روی نیمکت بازی را آغاز کرد، به عنوان تک مهاجم تیم به میدان خواهد رفت.

پونفرادینا شانس چندانی برای این دیدار نخواهد داشت اما مطمئنا برای اینکه از پیش شکست خورده نباشند، با بهترین ترکیب به میدان خواهند رفت.

-آیا می دانستید؟

• - این اولین دیدار پونفرادیا و رئال در تاریخ است.

- پونفرادیا در حال حاضر در گروه 2 لالیگای 2 با 31 امتیاز از 17 بازی در رده دوم قرار دارد.

- یوری، مهاجم برزیلی پونفرادینا با 5 گل زده، بهترین گلزن این فصل تیمش است.

- این اولین دیدار رئال در کوپا دل ری بعد از پیروزی در فینال سال گذشته مقابل بارساست. در مقابل پونفرادیا تاکنون سه بازی در کوپا دل ری این فصل انجام داده است.

- قهرمانی فصل گذشته رئال در کوپا دل ری بعد از 18 سال ناکامی این تیم در این رقابتها رقم خورد.

- بارسا، رقیب اصلی رئال، با 25 قهرمانی، بیش از هر تیم دیگری در کوپا دل ری قهرمان شده است.

کد:

14. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    ببین دقیقا بازی بارسا هیچ تفاوتی نکرده و نخواهد کرد این شیوه بازی کردن تیم ما بود که باعث شد بازی بارسلونا متفاوت به نظر بیاد !
    همونطور اگه به پست قبل از بازی من:

کد:
    توجه کرده باشید گفتم که تیم به احتمال زیاد در این بازی پرسینگ شدیدی خواهد داشت (از زمین تیم بارسا پرسینگ شروع میشه)
    که همینطور هم شد ! این پرسینگ تنها ضرری که به ما میرسوند این بود که بازی کن ها رو خسته تر میکرد + سایر بازیکنان تیم مقابل که در نقاط مختلف بودن رو آزاد میکرد (سیستم 3 به 1 یا 4 به 2 پرسینگ که انجام میداد)

شما اگر برگردی به بازی های قبل الکلاسیکو مثل فینال کوپا دل ری ، میبینی که موقعیت های ایجاد شده روی دروازه تیم رئال واقعا شدید تر و خطرناک تر از این بازی بود ! در صورتی که تیم بارسا نتیجه نگرفت + حملات تیم رئال هم بسیار خطرناک تر بود ! چون پرسینگ سنگین از دو تیم شاهد نبودیم و دو تیم خیلی باز بازی میکردند ( مرگ و زندگی )
    در این بازی رئال هم واقعا دوندگی کرد و خودش رو خسته کرد و این خستگی و + تلاش که برای گل زدن انجام دادن نتیجه عکس بده تیم 50% قدرت خودش رو به راحتی از دست میده و همینطور هم شد ! که بعد از گل شانسی دوم بر خلاف جهت بازی تیم واقعا از دست رفت و گل سوم برای رئال تقریبا در حد یک تیر خلاصی بود

این تعریف و تمجیدی هم که از بازی تیم مقابل میکنند به خاطر بازی خوب اونها نیست صرفا ! به علت ضعف ناگهانی تیم ما بعد از دریافت گل های علکی بود که باعث شد کلا تیم از لحاظ تاکتیکی و ذهنی به هم بریزه که این اتفاقات با روحیه گرفتن بازکنان تیم مقابل دو چنان شد ( نمونش بازی آندرس اینیستا بعد از گل ) که چقدر به صورت ناگهانی بازیش پیشرفت کرد و نمایشی شد !

16. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

برای تغییر فضای تاپیک بعد از الکلاسیکو :

پ.ن:

18. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اینها هموون قو های سپید نیستن..که من چند سال پیش میدیدمشون
    من هنوز رئال قدیمی رو نمیبینم .... و فقط اسمشو با دروازبانش هست که دوس دارم

بدجوری باختیم و تا الکلاسیکو بعدی سکوت میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •