لطفا فایلهای دامپ رو آپلود کن.
لطفا فایلهای دامپ رو آپلود کن.
ممنون...
نه ربطی به این نداره،این کارو قبلا کردم گرافیکم آپدیت هست...
فایل dump رو اپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش نرم افزار
Last edited by mahrokh202; 14-04-2013 at 21:23.
با سلام دویاره خدمت آقا مسیب
می خواستم بگم راه حل دیگه ای پیدا نکردین و من تنها کاری که میتونم بکنم اینه که AVAST نصب کنم؟![]()
سلام دوستان :
2 ماه پیش من یه فلش زدم به سیستم که ارور بلو اسکرین ظاهر شد و سیستم ریستارت شد و گذشت تا ایکه الان 1 ماهه در روی بین 2 بار تا 6 بار ارور میده و ریست میشه
بیچارم کرده ... برنامه بلو اسکرین ویور هم گرفتم و اینارو توش زده :
ممکنه مشکل از رم باشه باید یه مدت کار کنی تا معلوم بشه. اگه بازم ارور زد فایل دامپ جدید رو آپلود کن .
مشکل CRC هم میتونه از رم باشه و هم از درایو نوری: ممکنه چشمی درایو نوری خراب و یا ضعیف باشه و ...
مشکل از هارد هم میتونه باشه، بهترین تایپیکی که توی نت درباره CRC پیدا کردم مال مایکروسافت بود اینم لینکش:
اگه توی ترجمه مشکل داری خصوصی بفرست واسم.
از 38 فایل دامپی که توی فایل زیپ بود 35تاشون مربوط به ارور 000000116 بود که علت اصلی ارور هم فایل igdkmd32.sys بود که این فایل مربوط به درایور کارت گرافیک اینتل میشه . و چند تا ارور هم مال فایل های دیگه از جمله دایرکتس و ... بود . پس اول از همه درایور کارت گرافیکت رو از سایت رسمی آپدیت کن : از این لینک :
توی Device manager هم چک کن که درست نصب و آپدیت شده باشه .
و بعدش هم دایرکتس رو آپدیت کن . اگه باز صفحه آبی ظاهر شد فایل دامپ جدید رو آپلود کن.
Last edited by mosayeb.heydari; 15-04-2013 at 13:07.
ممکنه مشکل سخت افزاری هم باشه . اگه آنتی ویروس رو عوض کردی و جواب نداد اول رم و بعد هارد رو تست کن . (موقت عوضشون کن )
یکی دیگه از ارورهایی هم که توی فایل دامپ بود مربوط میشد به فایل win32k.sys که فایل هسته ویندوزه و علت خطای این فایل هم مربوط به یکی از آپدیت های مایکروسافت میشه. توی پرسش و پاسخ مایکروسافت هم سه نفر دیگه مشکل شما رو داشتن و با حذف کردن آپدیت های ویندوز به طور کامل مشکلشون حل شده بود . همشون هم به شدت از مایکروسافت شاکی بودن! البته هیچ کدوم نمیدونستن که علت بروز صفحه آبی کدوم آپدیته ولی مجبور شدن همه آپدیت ها رو حذف کنن تا مشکل حل بشه. یه سر به این لینک بزن :
توی این پست یکی از کاربرا به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته :
Hello, again!
I've been meaning to post an update to my situation here. Thanks a lot for your reply, it's greatly appreciated.
I think I have to explain the situation's background, the context of this BSOD.
Since late December 2009, I installed Windows 7 x64 Pro. Back then, I installed all the latest drivers I've found for my hardware and all the software I require. I do not use any specific firewall software, just the included one from Windows. As an antivirus I installed Avira Antivir Personal.
In the first weeks, I also tested a few games to see how the system fares. So, until April no problems occur, of any kind, no BSODs, no freezes/locks. Of course, poorly coded applications crash at times, in certain conditions, but that is unrelated to the OS. I should also note that I did not install any additional drivers since January or any new devices. I also did not upgrade/change any drivers.
Since I installed Windows, I've enabled Windows Automatic Updates. Given the media coverage of latest Windows Updates which caused numerous BSODs for systems which were running fine, I started to suspect myself as well the updates which were installed by Windows. Before jumping to any conclusions, I ran multiple PC burn-in tests for CPU, GPU and other devices to find any possible problems related to hardware failure. All the tests were succesful, no BSODs occured.
Having no other choice, I uninstalled all the Windows Updates of April 2010 and the last two from March 2010. Since then, that's one week already, no more BSODs occured. This is troubling, because I would really like to use Windows Updates and it seems Microsoft pushes unreliable updates. Here's the list of the updates I uninstalled: KB980302, KB980182, KB981433, KB979683, KB980232, KB890830, KB979309, KB978601. I have no idea which one causes the BSOD in my case. I've read their descriptions to try to figure out which one would be the cause, but no luck.
If you know which update causes the BSOD, please let me know.
So, to conclude, the solution to stop having BSODs was to uninstall all the Windows Updates of april 2010 and to deactivate Windows Automatic Updates. For now, I do not intend to use it anymore. It seems that one never has to fix a system which runs fine.
که خلاصش میشه باید آپدیت هایی رو که آنلاین و آفلاین نصب کردی پاک کنی تا مشکل حل بشه !
البته پیشنهاد میکنم قبل از این کار با نرم افزار Advanced system optimizer که از سایت سافت گذر میگیری سیستم رو بهینه سازی کنی . چون بعضی از سایت های انگلیسی زبان هم این راهکار رو پیشنهاد داده بودن .
Last edited by mosayeb.heydari; 15-04-2013 at 19:03.
منظورت از تست رم و هارد چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)