با سلام خدمت شما بزرگواران
به تازگي يک لب تاپ Sony FW 190 NEH خريداري کردم ...هنوز دستم نرسيده (تا عيد غدير انشا...)
سوالاتي اندک نامرتبط با اين تاپيک (کاربر تازه وارد و ناشي ... به بزرگواري خودتون عفو کنيد )
1- اين DVD ، Backup يا Recovery که ذکرش بود و در ابتداي نصب ورجيستر کردن ويندوز درخواست رايتش ميشه فقط يکبار اونم زماني که سيستم خالي از هرگونه نرم افزار اضافي وشخصي است و فقط ازسيستم عامل ،نرم افزارهاي پيش فرض و درايور ها تهيه ورايت ميشه يا اينکه ميشه دو نسخه Backup DVD يکي بدون نرم افزاراضافي وشخصي و ديگري با نرم افزارهاي اضافي وشخصي تهيه ورايت کرد ؟؟؟
2- در زمان نصب ورجيستر کردن باتوجه به تحريم بود ايران از سوي امريکا آيا امکان رجيستر کردن اين سري از لب تاپ با نام کشور عزيزمون هست يا ..؟؟
3- زمينه اصلي فعاليتي من برنامه نويسي تحت ويندوز،شبکه،و بلاخص تحت وب و به تبع اون طراحي وب هست ...کارت گرافيک اين مدل از سري Sony FW 190 NEH پاسخ گوي نياز من براي فعاليت هاي روزمره طراحي ام هست (ATI 3470 256MB Up To 1.5GB)، آيا گرم ويابيش از حد گرم نمي کنه پيشنهاد شما براي مقابله با گرماي احتمالي چيست ؟
4- در خصوص ويندوز ويستا و قابليت هاي گرافيکي فوق العاده اش که همه عزيزان وبزرگواران مستحضريد ...ايادرسته که اين ويندوز به هارد ، کارت گرافيک فشار مياره و حتي تا حد قابل توجهي از زمان شارژ باطري کم ميکنه؟آيا بهتر نيست در حالت Best Performance مورد استفاده قرار بگيره نظر اساتيد چيه؟
5- درخصوص گارانتي داخلي Sony FW 190 NEH...هنوز نتونستم تصميم نهاييم رو بگيرم آخه از خيلي ها که بيشترشون خود فروشنده ها هستن وطبيعتا اگر گارانتي داخلي کنم يه چيزي هم به اونا ميرسه شنيدم که ميگن محصولات سوني بخصوص سري هاي توليدي امريکا نيازي به گارانتي داخلي نداره و بقولي گارانتي داخلي کردن ، پول حروم کردنه ...!!؟؟ به نظرشما چکار کنم ...؟؟؟
6- درخصوص کارت گرافيک مذکور (ATI 3470 256MB Up To 1.5GB) درسري Sony FW 190 NEH، اگر گاهي براي تنوع (اگر فرصتي پيدا بشه)چه بازي هايي روش جواب ميده طوري که هم به گرافيک و به تبع اون به ديگر سخت افزارها نظير صفحه نمايش،باطري فشار نياره و هم ارزش وقت گذاشتن وبازي کردن و داشته باشه اگر ممنوع نيست چند تابازي نام ببريد ...
متاسفانه يا خوشبختانه اهل بازي نيستم ، ساليان قبل درحد IGI1 بازي کردم و البته مکس پين ...
پيشاپيش از لطف تک تک عزيزاني که وقت ميزارن اين سوالات رو جواب ميدن ممنونم ...
اگر برخي از سوالات با اين تاپيک ارتباط ندارند استثناً لطف کنيد و به تاپيک مرتبط انتقال دهيد (کاربر تازه وارد و ناشي ... به بزرگواري خودتون عفو کنيد
.gif)
)
پاينده باشيد