تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 645 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مشهد

14 چند سوال ...

با سلام خدمت شما بزرگواران

به تازگي يک لب تاپ Sony FW 190 NEH خريداري کردم ...هنوز دستم نرسيده (تا عيد غدير انشا...)

سوالاتي اندک نامرتبط با اين تاپيک (کاربر تازه وارد و ناشي ... به بزرگواري خودتون عفو کنيد )
    1- اين DVD ، Backup يا Recovery که ذکرش بود و در ابتداي نصب ورجيستر کردن ويندوز درخواست رايتش ميشه فقط يکبار اونم زماني که سيستم خالي از هرگونه نرم افزار اضافي وشخصي است و فقط ازسيستم عامل ،نرم افزارهاي پيش فرض و درايور ها تهيه ورايت ميشه يا اينکه ميشه دو نسخه Backup DVD يکي بدون نرم افزاراضافي وشخصي و ديگري با نرم افزارهاي اضافي وشخصي تهيه ورايت کرد ؟؟؟

2- در زمان نصب ورجيستر کردن باتوجه به تحريم بود ايران از سوي امريکا آيا امکان رجيستر کردن اين سري از لب تاپ با نام کشور عزيزمون هست يا ..؟؟

3- زمينه اصلي فعاليتي من برنامه نويسي تحت ويندوز،شبکه،و بلاخص تحت وب و به تبع اون طراحي وب هست ...کارت گرافيک اين مدل از سري Sony FW 190 NEH پاسخ گوي نياز من براي فعاليت هاي روزمره طراحي ام هست (ATI 3470 256MB Up To 1.5GB)، آيا گرم ويابيش از حد گرم نمي کنه پيشنهاد شما براي مقابله با گرماي احتمالي چيست ؟

4- در خصوص ويندوز ويستا و قابليت هاي گرافيکي فوق العاده اش که همه عزيزان وبزرگواران مستحضريد ...ايادرسته که اين ويندوز به هارد ، کارت گرافيک فشار مياره و حتي تا حد قابل توجهي از زمان شارژ باطري کم ميکنه؟آيا بهتر نيست در حالت Best Performance مورد استفاده قرار بگيره نظر اساتيد چيه؟

5- درخصوص گارانتي داخلي Sony FW 190 NEH...هنوز نتونستم تصميم نهاييم رو بگيرم آخه از خيلي ها که بيشترشون خود فروشنده ها هستن وطبيعتا اگر گارانتي داخلي کنم يه چيزي هم به اونا ميرسه شنيدم که ميگن محصولات سوني بخصوص سري هاي توليدي امريکا نيازي به گارانتي داخلي نداره و بقولي گارانتي داخلي کردن ، پول حروم کردنه ...!!؟؟ به نظرشما چکار کنم ...؟؟؟

6- درخصوص کارت گرافيک مذکور (ATI 3470 256MB Up To 1.5GB) درسري Sony FW 190 NEH، اگر گاهي براي تنوع (اگر فرصتي پيدا بشه)چه بازي هايي روش جواب ميده طوري که هم به گرافيک و به تبع اون به ديگر سخت افزارها نظير صفحه نمايش،باطري فشار نياره و هم ارزش وقت گذاشتن وبازي کردن و داشته باشه اگر ممنوع نيست چند تابازي نام ببريد ...
    متاسفانه يا خوشبختانه اهل بازي نيستم ، ساليان قبل درحد IGI1 بازي کردم و البته مکس پين ...

پيشاپيش از لطف تک تک عزيزاني که وقت ميزارن اين سوالات رو جواب ميدن ممنونم ...
    اگر برخي از سوالات با اين تاپيک ارتباط ندارند استثناً لطف کنيد و به تاپيک مرتبط انتقال دهيد (کاربر تازه وارد و ناشي ... به بزرگواري خودتون عفو کنيد )

پاينده باشيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سعی کردم اما ویندوزش عوض نشد!!!!!
    ویندوزش ویستاست
    بهم گفتن نسخه اورژِینالش نیست!!!!
    خوب پس خودت یکی نصب کن بهمراه درایورهاش

3. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام خدمت شما بزرگواران

به تازگي يک لب تاپ Sony FW 190 NEH خريداري کردم ...هنوز دستم نرسيده (تا عيد غدير انشا...)

سوالاتي اندک نامرتبط با اين تاپيک (کاربر تازه وارد و ناشي ... به بزرگواري خودتون عفو کنيد )
    1- اين DVD ، Backup يا Recovery که ذکرش بود و در ابتداي نصب ورجيستر کردن ويندوز درخواست رايتش ميشه فقط يکبار اونم زماني که سيستم خالي از هرگونه نرم افزار اضافي وشخصي است و فقط ازسيستم عامل ،نرم افزارهاي پيش فرض و درايور ها تهيه ورايت ميشه يا اينکه ميشه دو نسخه Backup DVD يکي بدون نرم افزاراضافي وشخصي و ديگري با نرم افزارهاي اضافي وشخصي تهيه ورايت کرد ؟؟؟

2- در زمان نصب ورجيستر کردن باتوجه به تحريم بود ايران از سوي امريکا آيا امکان رجيستر کردن اين سري از لب تاپ با نام کشور عزيزمون هست يا ..؟؟

3- زمينه اصلي فعاليتي من برنامه نويسي تحت ويندوز،شبکه،و بلاخص تحت وب و به تبع اون طراحي وب هست ...کارت گرافيک اين مدل از سري Sony FW 190 NEH پاسخ گوي نياز من براي فعاليت هاي روزمره طراحي ام هست (ATI 3470 256MB Up To 1.5GB)، آيا گرم ويابيش از حد گرم نمي کنه پيشنهاد شما براي مقابله با گرماي احتمالي چيست ؟

4- در خصوص ويندوز ويستا و قابليت هاي گرافيکي فوق العاده اش که همه عزيزان وبزرگواران مستحضريد ...ايادرسته که اين ويندوز به هارد ، کارت گرافيک فشار مياره و حتي تا حد قابل توجهي از زمان شارژ باطري کم ميکنه؟آيا بهتر نيست در حالت Best Performance مورد استفاده قرار بگيره نظر اساتيد چيه؟

5- درخصوص گارانتي داخلي Sony FW 190 NEH...هنوز نتونستم تصميم نهاييم رو بگيرم آخه از خيلي ها که بيشترشون خود فروشنده ها هستن وطبيعتا اگر گارانتي داخلي کنم يه چيزي هم به اونا ميرسه شنيدم که ميگن محصولات سوني بخصوص سري هاي توليدي امريکا نيازي به گارانتي داخلي نداره و بقولي گارانتي داخلي کردن ، پول حروم کردنه ...!!؟؟ به نظرشما چکار کنم ...؟؟؟

6- درخصوص کارت گرافيک مذکور (ATI 3470 256MB Up To 1.5GB) درسري Sony FW 190 NEH، اگر گاهي براي تنوع (اگر فرصتي پيدا بشه)چه بازي هايي روش جواب ميده طوري که هم به گرافيک و به تبع اون به ديگر سخت افزارها نظير صفحه نمايش،باطري فشار نياره و هم ارزش وقت گذاشتن وبازي کردن و داشته باشه اگر ممنوع نيست چند تابازي نام ببريد ...
    متاسفانه يا خوشبختانه اهل بازي نيستم ، ساليان قبل درحد IGI1 بازي کردم و البته مکس پين ...

پيشاپيش از لطف تک تک عزيزاني که وقت ميزارن اين سوالات رو جواب ميدن ممنونم ...
    اگر برخي از سوالات با اين تاپيک ارتباط ندارند استثناً لطف کنيد و به تاپيک مرتبط انتقال دهيد (کاربر تازه وارد و ناشي ... به بزرگواري خودتون عفو کنيد )

پاينده باشيد
    علیک سلام

خوب عرض کنم که شما 90 درصد سوالاتتون تکراریه ... اونایی که خیلی تکراری هست و باید توی همین تاپیک یا تالار سرچ کنید و با خوندن مطالب متوجه میشید جواب نمی دم و می نویسم تکراری !

1- پارتیشن ریکاوری و تهیه دیسک از اون ربطی به نرم افزارهای نصب شده نداره ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند صفحه آخر رو بخون )

2- چرا نباشه ... محصول خریدی باید رجیستر بشه

3- سونی اغلب گرم نمیشه و اگر گرم بشه در حد متعادل ... پس مشکلی نیست

4- خیر ... کجا خوندید ویندوز به قطعات فشار میاره ؟ ویندوز ویستا بهترین مدیریت پاور و باتری رو داره و حالات بسیار عالی برای performance ... در حالت vaio balanced و پروفایل powe saving اون ، بهترین حالت کار و باتری هست ولی میتونید با کلیک روی لوگوی باتری رون زیر ، پروفایل رو به high performance تغییر بدید و در بهترین حالت استفاده کنید که به تبع شارژ کمتری براتون میمونه ...

5- اگر دسترسی به دبی و نمایندگی که ازش خریدید دارید همیشگی گارانتی داخلی مزخرفه ... کلا لپ تاپ شما رو تا از داخل نخرید گارانتی نیست ! پس باید حتما از شرکت ایران رهجو یا امرتات بخرید تا گارانتی بشه

کلا گارانتی های داخلی همه مزخرفند

6- اینو از بخش game بپرسید ... فکر کنم به راحتی Crysis و need for speed و fallout3 و far cry2 اجرا شوند

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر دسترسی به دبی و نمایندگی که ازش خریدید دارید همیشگی گارانتی داخلی مزخرفه ... کلا لپ تاپ شما رو تا از داخل نخرید گارانتی نیست ! پس باید حتما از شرکت ایران رهجو یا امرتات بخرید تا گارانتی بشه
    اين فروشنده هايي که اجناس توليدي امريکا رو با 50 تا 80 تومان گارانتي ميکنن چي مقبول و درسته کارشون يا الکي و "ماست مالي زاسيونه" ؟ (ايران رهجو مدعي هست محصولاتي که سري ساخت 3 رقمي دارند مثل fw 190 ... بدليل تحريم ايران و توليد امريکا قاچاقي وارد ميشن و ايران رهجو صرفا محصولاتي که براي کشور هاي عربي توليد ميشه با سري ساخت 2 رقمي مثل fw13.. رو وارد و گارانتي ميکنه)

اين محصولي که من خريدم رو بايد جايي غير امرتات ويا ايران رهجو گارانتي کنم يکساله 60 تا 80 تومان معتبر و کارا هست پيشنهادتون چيه؟ اگر طبق گفته شما گارانتي داخلي مزخرفه که تا حدودي خودم هم بهش واقفم چه کنم ، نظر خودم اينه که پولشو ندم !! وبا گارانتي اينترنشنال بگيرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

استفاده مستقيم از برق شهري بجاي باطري براي افزايش عمر باطري و قطعات ...

از يکي از دوستان شنيدم :اگر درطول شبانه روز مدت زمان کاربا لب تاپ زياد هست و مکان ثابت بهتر است مستقيم از برق شهري استفاده بشه تا باطري ، بدين شکل که حتما باطري را در آورده و از طريق آداپتور مخصوص لب تاپ را روشن و استفاده کنيم ...!!؟؟

(اگر قرار است اين طرز استفاده زياد باشد پس تا حد امکان باطري خالي باشد)

حالا يک سوال پيش مياد اگر قرار باشه اين روش خوب ويا حتي بهترين باشه ، اومد و برق رفت يا نوساني پيش آمد اونوقت چي آيا سيستم ايمني و پيش گيري براي اين امر در لب تاپ پيش بيني شده ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض راهنمايي بيشتر در خصوص گارانتي ... لطفا

5- اگر دسترسی به دبی و نمایندگی که ازش خریدید دارید همیشگی گارانتی داخلی مزخرفه ... کلا لپ تاپ شما رو تا از داخل نخرید گارانتی نیست ! پس باید حتما از شرکت ایران رهجو یا امرتات بخرید تا گارانتی بشه

======================

اين فروشنده هايي که اجناس توليدي امريکا رو با 50 تا 80 تومان گارانتي ميکنن چي مقبول و درسته کارشون يا الکي و "ماست مالي زاسيونه" ؟ (ايران رهجو مدعي هست محصولاتي که سري ساخت 3 رقمي دارند مثل fw 190 ... بدليل تحريم ايران و توليد امريکا قاچاقي وارد ميشن و ايران رهجو صرفا محصولاتي که براي کشور هاي عربي توليد ميشه با سري ساخت 2 رقمي مثل fw13.. رو وارد و گارانتي ميکنه)

اين محصولي که من خريدم رو بايد جايي غير امرتات ويا ايران رهجو گارانتي کنم (شرکتي) بلکه مجبورم بصورت يکساله 60 تا 80 توماني (فروشنده ) آيا معتبر و کارا هست پيشنهادتون چيه؟ اگر طبق گفته شما گارانتي داخلي مزخرفه که تا حدودي خودم هم بهش واقفم چه کنم ، نظر خودم اينه که پولشو ندم !! وبا گارانتي اينترنشنال بگيرم

اصل مطلب اينه که دارن برام از خارج از کشور ميارن رفتم با يکي دو تا از فروشنده ها (مشهد) صحبت کردم گفتن اگر رجيستر نشده باشه مشکلي نداشته باشه ؛ رجيستر، چک ،تست و با 50 تا 80 تومان گارانتي ميکنن...

اگر فرماليته است و ارزش نداره که اين کار و نکنم ، خيلي ها ميگن "سوني اونم امريکا ! يه تکه کاغذ گارانتي ميخاي چکار"

داره خودمونی میشه en-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز جوابتون کاملا نا واضحه

لطفا با دقت متن سوال منو بخونید.

من پرسیدم کارت گرافیک اکسترنال چیه اما شما جواب رو با آدرسی که اصلا ربطی به سوال من نداره دادید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوست عزیز جوابتون کاملا نا واضحه

لطفا با دقت متن سوال منو بخونید.

من پرسیدم کارت گرافیک اکسترنال چیه اما شما جواب رو با آدرسی که اصلا ربطی به سوال من نداره دادید
    عزیز من به این چیپست و کارتی که توی اون صفحه در مورد بحث شده میگن کارت اکسترنال گرافیک ! همین !!!

بهتره شما اون مطلب رو می خوندید !

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

======================

اين محصولي که من خريدم رو بايد جايي غير امرتات ويا ايران رهجو گارانتي کنم (شرکتي) بلکه مجبورم بصورت يکساله 60 تا 80 توماني (فروشنده ) آيا معتبر و کارا هست پيشنهادتون چيه؟ اگر طبق گفته شما گارانتي داخلي مزخرفه که تا حدودي خودم هم بهش واقفم چه کنم ، نظر خودم اينه که پولشو ندم !! وبا گارانتي اينترنشنال بگيرم

اصل مطلب اينه که دارن برام از خارج از کشور ميارن رفتم با يکي دو تا از فروشنده ها (مشهد) صحبت کردم گفتن اگر رجيستر نشده باشه مشکلي نداشته باشه ؛ رجيستر، چک ،تست و با 50 تا 80 تومان گارانتي ميکنن...

اگر فرماليته است و ارزش نداره که اين کار و نکنم ، خيلي ها ميگن "سوني اونم امريکا ! يه تکه کاغذ گارانتي ميخاي چکار"

خوب ایران رهجو سودش توی اینه که این اجناس رو بیاره ... هرچند من لیست قیمت ازش دارم که بیش از 15 مدل آمریکایی توشه از سری fw190 و fw290

اما کارش خوبه به هر حال یعنی نمایندگی و ریسلر رسمی سونی هست (رسمی شرکت بازرگانی ایران بگیم بهتره)

اون سونی آمریکایی اش هم مشکل میاره ... وقتی خریدی متوجه میشی سونی چیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

استفاده مستقيم از برق شهري بجاي باطري براي افزايش عمر باطري و قطعات ...

از يکي از دوستان شنيدم :اگر درطول شبانه روز مدت زمان کاربا لب تاپ زياد هست و مکان ثابت بهتر است مستقيم از برق شهري استفاده بشه تا باطري ، بدين شکل که حتما باطري را در آورده و از طريق آداپتور مخصوص لب تاپ را روشن و استفاده کنيم ...!!؟؟

(اگر قرار است اين طرز استفاده زياد باشد پس تا حد امکان باطري خالي باشد)

حالا يک سوال پيش مياد اگر قرار باشه اين روش خوب ويا حتي بهترين باشه ، اومد و برق رفت يا نوساني پيش آمد اونوقت چي آيا سيستم ايمني و پيش گيري براي اين امر در لب تاپ پيش بيني شده ؟؟
    من قبلا در همینجا و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیاد توضیح دادم

حوصله تکرار ندارم شرمنده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •