دوستان سلام اگرخدابخواهد قرار این گوشی فردابدستم برسد البته اگرامروزوفردانشه
دوستان سلام اگرخدابخواهد قرار این گوشی فردابدستم برسد البته اگرامروزوفردانشه
چشم مهدی جان حتما تست میکنم
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
این عالیه اگه اومد دستت ریویو یادت نره یه ریویو خفن برا بچه ها بزار تا من هم گوشی رو بگیرم یه ریویو تصویری برا بچه ها بزارم.
ممنون و موفق باشی![]()
سلام kissyou جان يه خواهش دارم
انشا الله هر وقت گوشي را گرفتي و خواستي ريويو بزاري اگه ميشه بخش فرمان هاي صوتي را هم گزري بزن
شرمنده ميكني![]()
سلام. درباره گوشى گالكسى اس تو بايستى بگم كه تبديلMHL كه بايستى از آن براى بهرگيرى از خروجى HDتلويزيون استفاده شود وهمين طورتبديلى
كه قابليت USB HOST رامهيامى سازدبه صورت جداگانه بايستى خريد بله دوستان اگربخواهيم فيلم ببينيم ويا اطلاعات روى يو اس پى خودمان راروى گوشى
بريزيم ويابرعكس بايستى اين دوتبديل را تهيه كرد
سلام محمد جان حتما اینکارو میکنم تو قسمت دوم ریویوم که قراره اینترفیس گوشی رو تو ریویو با هم چک کنیم حتما اون قسمت رو هم چک میکنیم![]()
بله دوست عزیز شما درست میگید.
ولی تبدیل usb on to go یه تبدیل سادس که بیرون گیر میاد.من خودم دو تا ازش دارم
ولی این تبدیل mhl رو در موردش نگرانم چون ممکنه به این راحتی ها گیر نیاد
ممنون و موفق باشید![]()
یکی از دوستام این گوشی رو از انگلستان سفارش داده ، با مالیات و هزینه پست و همه ی اینها شده 970 هزار تومان
اونوقت تو ایران 1250 ؟؟؟؟ چه خبره ؟
تازه خرید تکی بوده!
قیمت عمده(خرید 100 تایی) این گوشی توی ایتالیا 380 یورو هست!
دوستان این هم یک Unboxing و Hands on دیگه از این گوشی در هند ...
نکته جالب اینکه قیمت این گوشی را میگه حدود 650 دلار آمریکا
با وجود اینکه جعبه این گوشی که تو هند عرض شده خیلی بزرگتر شده اما هیچ چیز جالب توجهی توش اضافه نشده.
فقط و فقط یک کیف (البته طبق گوینده کیف تمام چرم مشکی رنگ) ... تازه اون رم 8 گیگ رو هم پیچوندن :am:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من میتونم از مالزی بخرم گوشی را .برای بقیه دوستان هم میتونم ولی نمیدونم هزینه ی گمرک چی میشه.صبر کنیم همین جا بخریم یا از اونجا بگم پست کنن؟ قیمت خود گوشی 830 دلاره انگار اونجا ولی پست و ... هم داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)