تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 303 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببین اول بگم من خودم این کارو نکردم و چیزایی که در ادامه می نویسم تئوری هست ولی کسانی که تست کردند جواب داده.
    دوم اینکه طبق شکل زیر باید از رو مادربورد چیپ EEPROM رو پیدا کنی که همینجوری که تو شکل می بینی یه عدد 24512 روش نوشته شده یا یه چیزی تو همین مایه ها. که یه آی سی 8 پایه هست که 5 تا سوراخ بغلش هست که باید توسط یه پنس پایه SDA رو به VCC وصل و قطع کنی تا تنظیمات ریست بشه (اگر نشد SDA رو به GND وصل و قطع کن).

سوم اینکه بعد از ریست کردن تنظیمات، باید اطلاعات قبلیش رو بدونی که واردش کنی در غیر اینصورت بازم تلویزیون کار نمی کنه که مثلا باید از رو یه تلویزیون هم مدل خودت اطلاعات Type و Front Color رو یادداشت و واردش کنی.
    امیدوارم کمکی کرده باشم ولی جهت اطمینان اون لینک رو به دقت بخون چون کامل توضیح داده.
    سلام به همه دوستان
    برای تلوزیون های d7000 از این روش نمیشه استفاده کرد باید از روش پایه 5 و 6 استفاده کرد
    برای استفاده از این روش باید پایه 5 و 6 رو وصل کنید و بعد به برق بزنیم و روشنش کنید بعدش در حالت روش پایه 5 و 8 رو صل کنید .تمام..
    دوستان خواهشن موقعی که توی منو مخفی گزینه ای رو که نمیدونید تغییر ندید وگرنه مثل من میشید

2. 2 کاربر از mansour4388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم مدل LA46c550 دیجیتال داره؟اگه داره نحوه فعال کردنشم بگید

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    برای تلوزیون های d7000 از این روش نمیشه استفاده کرد باید از روش پایه 5 و 6 استفاده کرد
    برای استفاده از این روش باید پایه 5 و 6 رو وصل کنید و بعد به برق بزنیم و روشنش کنید بعدش در حالت روش پایه 5 و 8 رو صل کنید .تمام..
    دوستان خواهشن موقعی که توی منو مخفی گزینه ای رو که نمیدونید تغییر ندید وگرنه مثل من میشید
    خوشحالم که مشکلت حل شد. الان تنظیمات منوی مخفی رو که وارد کردی دیگه همه چیز ردیف شد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان من امروز از طریق کابل لن نرم افزارشم اپدیت کردم ولی بازم دیجیتال نگرفت .
    راستی این تنظیمات هتل تو منو مخفی واسه چیه؟

در آغاز فعالیت tahaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان من چند تا مشکل کوچلودارم اولیش اینه که تلویزیون من سامسونگ ۴۳ مدل ۴۹۵ هستش با همه اموزش هایی که دوستان لطف کرده بودند باز هم pvr فعال نشد بعد موقعی که با کابل hdmi تصویر نگاه می کنم یه قسمت کوچلو اون هم در تصاویر روشن مثل رنگین کمان میشه و بعد در عرض صدم ثانیه میره و یه مشکله دیگه این تلویزیون بلوتوث داره یا نه چون وقتی که با گوشی سرچ میکنم اسم تلویزیون رو میاره ولی توتنظیمات وجاهای دیگه هیچ اپشنی نمیاد شرمنده که رمان شد ای مشکلات ما ممنون ازسایت پر محتواتون
    دوستان کسی نیست مارو هم از اطلاعاتش مستفیذ کنه؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خوشحالم که مشکلت حل شد. الان تنظیمات منوی مخفی رو که وارد کردی دیگه همه چیز ردیف شد؟
    خیلی ممنون
    اره درست شد font color خودش پیش فرض اومد .همه امکاناتش هم فعال شد

8. این کاربر از mansour4388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان کسی نیست مارو هم از اطلاعاتش مستفیذ کنه؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز
    اول بگویید تلویزیون شما led یا lcd دوم اینکه مدل تلویزیون تان را بطور کامل بگویید مثل ( ua40es5600r ) که اونو از بر چسب پست تلویزیون تان می توانید ببینید این بخاطر اینکه مشخصات کامل تلویزیون تان را ببینم تا بگوییم چه قابلیتی دارد واینکه تلویزیون شما ممکن است wifi داخلی داشته باشد. که انو هم می شود از منوال تان پیدا و طرز فعال سازی آن را مطاله کنید از قسمت پشتیبانی منوی تلویزیون تان

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت tahaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیزاول بگویید تلویزیون شما led یا lcd دوم اینکه مدل تلویزیون تان را بطور کامل بگویید مثل ( ua40es5600r ) که اونو از بر چسب پست تلویزیون تان می توانید ببینید این بخاطر اینکه مشخصات کامل تلویزیون تان را ببینم تا بگوییم چه قابلیتی دارد واینکه تلویزیون شما ممکن است wifi داخلی داشته باشد. که انو هم می شود از منوال تان پیدا و طرز فعال سازی آن را مطاله کنید از قسمت پشتیبانی منوی تلویزیون تان
    سلام دوست عزیز ممنون از ‏بذل توجهتونمدل تلویزیون پلاسما 43D 495 هستش توی تنظیمات گزینه wifi نداره مشکلاتم همان هایی بودکه ذکر کردم این مدل پلاسما سه بعدی هم هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    lمن هم چنین مشکلی رو دارم بعد از آبدیت وارد منو مخفی شدم فلش هم به ال سی دی وصل بود یه گزینه که نمیدونم آبدیت چی بود رو دستکاری کردم ال سی دی هنگ کرد
    بعد از برق کشیدم بعد که وصل کردم دیگه روشن نشد چراغ استندبای هم روشن نمیشه ولی برق پشت دستگاه وجود داره
    ال سی دی سامسونگ 32D585

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام .

من فریمور تلویزیون ال ای دی سامسونگ رو دانلود کردم ، بعد آنزیپ کردم و داخل فلش مموری ریختم ولی وقتی میرم به بخش ارتقا نرم افزار میگه فایلی پیدا نشد ، چی کار کنم ؟ آیا تلویزیون من تقلبیه ؟ مطمئنم فایل رو درست دانلود کردم .
    ..... up .....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •