ممنونplayer.modav carryweight 10000![]()
ممنونplayer.modav carryweight 10000![]()
کاش زودتر پیدا میشد
به من به هر کدوم 5 لول اضاف کرد و تموم
فکر کنم منظور دوستمون طرز قرار گرفتن حیوانات رو در هست اگه اون بود منظورت جوابت اینه از بزرگ به کوچیک اون بالاییه خرس وسطی عقاب پایینی جغد البته اون پنجه رو هم باید داشته باشی
منم تقریبا همینجام اما جلوتر رفتم داخل یه یارو هم در رو واسم قایمکی باز کرد میرم اونطرف نمیشه رد کرد
یه سری لباس هست که بر میدارم میپوشم اما من رو دیدنی میفهمن بهم حمله میکنن
کاره خاصی باید کنم یا همه رو بکشم ؟
هرچی لباس جنگی داری در بیار حتی دستکش و کفش و فقط لباسایی که بهت دادنو بپوش![]()
نه من اونجا رو رد کردم که پیشخدمته قایمکی از در پشتی من رو رد میکنه
اونجا هم یه سری لباس جادوگری اونور هست که من فقط اونا رو میپوشم و بقیه لباسا و ابزار رو در میارم اما نگهبانا بهم حمله میکنن
لباسای جادوگری هم که میپوشم کلاه نداره اما اون جادوگره رو میکشم مال اونو بر میدارم کلاه داره زیاد نمیشناسنم اما بهشون نزدیک شم میشناسن
نمیدونم مشکل از منه
از بازی منه
نه یا باید مخفیانه بری یا بکشی. راحت تر اینکه بکشی
---------- Post added at 04:32 AM ---------- Previous post was at 04:30 AM ----------
دوستان این رو حتما برید و blessing stone خودتون کنید تمامی قفل هایی که در درجه expert و پایین تر هستند رو به صورت خودکار باز میکنه(یعنی وقتی میری رو قفل میگه خودت میخوای باز کنی یا سنگ)
خیلی خوبه مخصوصا اگه lockpicking شما پایینه برای من 100 بود سودی نداره !
2 تا مشکل حاد پیش اومده برام...
اول اینکه یه فالوور همراهم بود رفتم عضو companions بشم گفت فالوورت ریپلیس شده فکر کردم موقته ولی نبود... حالا اون به کنار، اون همراهم کلی وسیله همراهش بود انواع اسلحه و زره و... همش رفت...!!!!
دوم اینکه اشتباه کردم werewolf شدم حالا cure میخوام چکار کنم؟ باید حتما ماموریت های comp. رو تا ته برم یا راه بهتری هم هست؟ حالا از حالت ورولف خارج بشم میندازنم بیرون از کمپانیون؟؟
کمک لطفا
فالوور ها همیشه بر میگردند همونجایی که باهاشون آشنا شدید یا جایی که گفتید بیاد دنبالتون
برای درمان باید کوئست هاش رو تا آخر برید ، در آخرین کوئست میتونی خودت رو درمان کنی
حالا از حالت ورولف خارج بشم میندازنم بیرون از کمپانیون؟؟
در اونجا باید لیدر Companion رو هم درمان کنی پس ......
بچه ها تو یه تاپیک یکی از بچه ها شرح کاملی از بازی رو داده بود و داشت کم کم کاملترش می کرد از درست کردن انواع پوشن ها تا چیزای دیگه .....می شه یکی کمک کنه و آدرس اون تاپیک رو بده؟؟؟؟؟؟؟!!!!![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)