درمان بهترین راهه. war asset کرگن ها 350 هست ولی war asset سالارین ها 180 خودت حساب کن دیگه . تازه در اینده میشه war asset سالارین ها رو بدست اوارد ولی کروگن ها نمیشه![]()
درمان بهترین راهه. war asset کرگن ها 350 هست ولی war asset سالارین ها 180 خودت حساب کن دیگه . تازه در اینده میشه war asset سالارین ها رو بدست اوارد ولی کروگن ها نمیشه![]()
ّچه ها دوباره از اول بازی کردم این دفعه اشلی غیبش زد بعد اینکه رفت بیمارستانچند دفعه بهش سر زدم اولین بار به هوش اومده بود باهاش صحبت کردم دومین بار خوب شده بود باهاش صحبت کردم گفت مادرش مرده سومین بار دیگه نبود چی کار کنم
بعد از 28 ساعت بالاخره تموم شد
محتوای مخفی: توضیخات
البته الان ماموریت رو ریستارت کردم تا پایان های دیگعه رو با وضعیتم ببینم
ولی بی انصافی(بیووارد کصافط) که من که افلاین بازی میکنم نتونم مثه آدم زحمت 80 ساعت بازی (متوسط تو 3 سری) رو ببینیم...دلم برات تنگ میشه کماندر شپرد
Last edited by generaltj; 23-03-2012 at 15:25.
همین مرحله نجات کروگان زن باید انتخاب کنم کدوم طرفی باشم یا جلوتر اخه تو اتاق کنفرانس هر کدوم رو برمیدارم تو war asset فقط سالارینها هستند من گزینه بالایی رو انتخاب کردم
اکشن مودش چقدر زود تموم شد...! حالا من تمام سایدهارو هم رفتم...!
میگم یه سوال..این قضیه رومانس چیه...؟![]()
محتوای مخفی: درباره اشلیه! :دی
دوستان سلام
خیلی وقته از ورژن 2 گذشته ...من هر کاری میکنم و تو مدار هر سیاره ای میرم گزینه Scan بهم نمیده ...چیکار کنم؟
و اینکه اون DLC همون مرحله ایست که Xavic رو اضافه میکنه؟
تو شروع باری از من نخواست که تنتخاب کنم اکشن باشه یا آؤ پی جی ...البته من Save ورژن قبل رو داشتم وارد کردم ...
دیگه مثل قسمت قبلی نیست که باید سیاره رو واسه اسکن انتخاب کنی کافیه تو منظومه راست کلیک کنی تا یک اسکن موجی بوجود بیاد و محل ارتیفکت ها رو واست نمایش بده بعد از استخراج ارتیفکت به طبقه سوم پیش لیارا تی سانی برو و ازشون استفاده کن
بله این دی ال سی یک یار پروتین به تیم اضافه میکنه که غذای مورد علاقش گوشت سالاریانهاست
واسه اونا که از سیو قمست دوم می خواند بازی رو شروع کنند همون ار پی جی رو بازی انتخاب می کنه
این رومانس کردن با سامانتا چقدر باحاله ویدیوش رو تازه دیدم. کاش برای شپرد مرد هم میشد
والا ما هم چیزی ندیدیم ..حسابی هم هواش رو داشتیم !!! یعنی کلا هوای همه زن های سفینه رو داشتیم حتی اون هوش مصنوعیه ایدی !!! ولی خبری نشد ..بیچیاره شپرد هر وقت رفت بخوابه کابوس دید !!!!!!میگم یه سوال..این قضیه رومانس چیه...؟![]()
ولی جالب بود بیشتر از نصف کارمندای نرماندی زن بودند !! همه دوستانش و هم پیمانانش هم زن بودند ...فقط کوراگن ها مذکر بودند که خوب از اون ها انتظاری نبود !!!
ای آخر دیگه ای هم داره خط داستانیش ؟/ یا کلا همون یه پایان رو داره مثل اسکارییم ؟؟؟
اگه کسی اخر دیگه از بازی دیده بیاد برام " پ . م " کنه .. من فقط گویا همون اخر اصلی رو رفتم ..همون که اخرش اون بچه آبیه رو داره...
محتوای مخفی: بازی رو برای بار دوم تموم کردم
با وجود کلیه ابهامات و باگ ها و نقص هایی که این تریلوژی داشت ، اما به نظر من :
Mass Effect بهترین بازی ساخته شده تا به امروز هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)