اون وقت با رمز زده بود یا عادی بازی کرده بود
اون وقت با رمز زده بود یا عادی بازی کرده بود
شهر بی شهر.بلاخره sanr تکلیف ما را روشن کن شهر وجود داره یا نداره چرا هر دفعه یه حرفی میزنی.بایستی شهر باشه.الکی که نیست!!!
من با رمز رفتم سر پایان سه سال همتون توجه کنید سر پایان سه سال سوالات را می پرسه نه سر اول سه سال.اون وقت با رمز زده بود یا عادی بازی کرده بود
برات خیلی متاسفم حسن آخه من کی گفتم که اینجا بسته بشه...من منظور از (به بحثتون خامه بدم) بحث در مورد عکسایی که گذاشته بودم بود....به هر حال به نظر من که ادامه راه برای رفتن به شهر وقت تلف کردنه...لازمه بدونین خود من نزدیکه 5-6 سال از عمرمو (3 سال 2Ps سال Pc)صرف این بازی کردم....مطمن باشین هر کی بگه رفتم خالی بسته.....حرفای پست قبلیم رو هم میخواین جدی بگیرین میخواین نگیرین
Last edited by aaaaaa7041; 21-07-2007 at 05:05.
سلام، میبخشید که وارد بحثتون شدم.
بازی Harvest Moon یکی از زیباترین بازی های سر کاری کل طول عمرم بود.(شهری در کار نیست)
ولی اگه من جای سازنده این بازی بودم یه بازی آنلاین با همون گرافیک و همون سبک می ساختم ، حتی روی دست wow هم بلند میشد.
من که دیگه دارم اصبم خرد میشه هر کی میاد الکی یه چیزی میگه و میره پی کارش اصلا معلوم نیست راست میگه یا دروغ اینجوری ادامه کار دیگه فایده نداره.
نضراتتون را بزارید که معلوم بشه کار تو این تایپیک اصلا بدرد میخوره یا نه؟
لطفا تمام اعضا این تایپیک که در پست ها قبلی بدون فقط بزارند.
نه اعضا که پستی نداشتن و بدون سابقه اند.
متشکرم از تمام عزیزان
harvest Moon_hasan
عزیز شما خودت برو شهر اون وقت سیوش رو بده به ما.این کار رو می تونی انجام بدی؟
شاید اما من جدیدن رفتم تو نخ sims 2 بخاطر همین شاید بتنم راجبش فکر میکنم اما جواب منو هنوز ندادید من یه سوال پرسیدم.
میمونو کی و کجا میشه پیدا کرد؟من 8 تا توت فرنگی قدرتی بیشتر پیدا نکردم بقیه شون کجاست؟
پیشاپیش از جواباتون ممنون![]()
عزیز جان توی پست اول همه چیز توشته شده اگه کامل بخونید به همه خواستتون میرسید.میمونو کی و کجا میشه پیدا کرد؟
من 8 تا توت فرنگی قدرتی بیشتر پیدا نکردم بقیه شون کجاست؟
پیشاپیش از جواباتون ممنون
جانمharvest Moon_hasan
نظر من اینه که شهر وجود داره چون رفیقم رفته بود البته من ندیده بودم ولی به هر حال من حرفش رو باور دارم چون مخ بازی کامپیوتریه سنش هم بیست و پنج شش سالشه و پنج ساله پیش هم رفته بود شهر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)