تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 416 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

رئال مادريد بالاي سر بارسلونا قرار گفت!

تيم فوتبال رئال مادريد با ثبت 500 پيروزي خارج از خانه در لاليگا، بالاي سر بارسلونا ايستاد.
    اين تيم براي اولين بار به پيروزي خارج از خانه شماره 500 در تاريخ لاليگا دست يافت. از اين نظر، فاصله فاحشي بين اين تيم با بارسا با 450 پيروزي خارج از خانه رويت مي‌شود.

به گزارش فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه رئال مادريد، پيروزي اين هفته برابر ختافه در ورزشگاه كولسيوم آلفونسو، اين تيم را به ركورد 500 پيروزي خارج از خانه رساند. اين در حاليست كه اين ركورد از مجموع 1257 بازي خارج از خانه در تاريخ لاليگا به دست آمده است.
    رئال مادريد اولين پيروزي خارج از خانه خود را در 17 فوريه سال 1929 برابر بارسا در نيوكمپ به دست آورده است. (پيروزي دو بر يك)
    صدمين پيروزي خارج از خانه برابر والنسيا به تاريخ 25 نوامبر 1956 ثبت شده است. (دو بر يك با درخشش كم نظير آلفردو دي‌استفانو)

پيروزي خارج از خانه شماره 200 برابر اسپورتينگ در تاريخ 31 ژانويه 1971 به دست آمده كه در آن رئال با گل پيري به پيروزي يك بر صفر دست پيدا كرده است.
    سيصدمين پيروزي سفيدها در تاريخ 17 اكتبر 1987 به دست آمد كه در آن مادريد با نتيجه دو بر يك از اسپانيول گذشته است. در آن بازي، يانكوويچ و هوگو سانچس گلزني كردند.
    گوتي، ايه‌رو، فيگو و ساويو پيروزي شماره 400 رئال مادريد را برابر رئال سوسيه‌داد خارج از برنابئو آبي رقم زدند (29 اكتبر سال 2000) و پانصدمين پيروزي پرافتخارترين تيم اسپانيا و اروپا نيز همين هفته برابر ختافه رقم خورد.

بارسلونا با 50 پيروزي خارج از خانه كمتر نسبت به رئال مادريد (450) رتبه دوم را به خود اختصاص داده است. اتلتيكو مادريد 333 پيروزي، اتلتيك بيلبائو 301 پيروزي و والنسيا 301 پيروزي خارج از خانه رتبه‌هاي بعدي را به خود اختصاص داده‌اند.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حالا اگه این همه پول میداد تا بچه رو بندازه یه به قول شما که دست از سرش برداره و با بچه بره، از انسانیت دور نبود؟!

شما خودت میگی ارزون گوهر مادری رو فروخت، بعد یهش صفت بیچاره هم میدی؟ همچین شخصی لیاقت مادر شدن نداره...

جالبه، نویسنده مقاله کاملا مشخص که یکی از اون آنتی-رونالدو ها هست چون داره تمام تلاش خودش رو میکنه که رونالدو رو بد جلوه بده. در صورتی که کریس به قول خودمون مثل یه مرد وایستاد و کارش رو قبول کرد و حتی الان سرپرستی بچه رو به عهده گرفته...
    اولا من شوخی کردم نیازی نبود جوابم رو بدین.
    ثانیا اینکه سقط جنین انسانیه یا نه فقط براساس باورهای مذهبی نمیشه در موردش نظر داد. باید حقوق مادر رو هم در نظر گرفت. من و شما که مردیم نمیتونیم درک کنیم که حاملگی ناخواسته برای یه دختر چقدر میتونه همه چی رو تغییر بده.

یه جوری حرف میزنید انگار رونالدو به عشق پدر شدن و تشکیل خانواده با دختره رابطه داشته. بعدش که فهمید بی احتیاطی کرده بین اینکه مادر و بچه رو ول کنه بشه براش دردسر رسانه ای و یا حتی اینکه بخواد با دختره و بچه زندگی کنه بچه رو گرفت داد به مادر خودش و الان هم یه گوشه از پولاش رو خرج اون میکنه.
    کار انسانی این بود که میذاشت بچه پیش مادرش بمونه و تمام هزینه های آینده بچه رو هم میداد (لازم نبود حتما پدرش باشه).

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

ایگواین می تواند تا 2 ماه دیگر بازگردد

سایت گل – گزارشهای منتشره در رسانه های اسپانیایی در مورد شدت مصدومیت ایگواین اغراق آمیز بوده و به نظرمی رسد که ستاره آرژانتینی رئال می تواند تا دو ماه دیگر به ترکیب تیمش بازگردد ژوزه مورینیو،مربی رئال در کنفرانس خبری روز دوشنبه طوری صحبت می کرد که گویا ستاره آرژانتینی را تا پایان رقابتهای این فصل در اخیار نخواهد داشت و حتی این طور به نظر می رسید که ایگواین برای راهیابی به ترکیب تیم ملی کشورش در رقابتهای کوپا آمه ریکا که در تابستان آتی برگزار خواهد شد، کار سختی خواهد داشت البته روزنامه مارکا در گزارش امروز خود به این نکته اشاره کرد که پزشکان باشگاه مادریدی و دکتری که ایگواین را مورد عمل جراحی قرار خواهد داد، کاملا خوش بین هستند که او بتواند ظرف مدت 2 ماه به میادین بازگردد.بدین ترتیب اگر همه چیز بر وفق مراد پیش برود،ایگواین ممکن است در اوایل ماه مارس به زمین چمن بازگردد. گروهی از پزشکان متخصص شیکاگو که یکی از خبره ترین گروههای پزشکی در انجام چنین اعمال جراحی ای هستند، در طول 48 ساعت آینده ایگواین را مورد عمل جراحی قرار خواهند داد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مورینیو:نمی توانم بازیکنی برای ژانویه بخرم

سایت گل- ژوزه مورینیو،مربی پرتغالی رئال مادرید صبح روزچهارشنبه در کنفرانسی خبری اعلام کرد که نمی تواند مهاجمی که در بازار نقل و انتقالات زمستانی به دنبال اوست را به رختکن تیمش بیاورد این مربی پرتغالی در صحبتهایی از تمایلش برای خرید یک مهاجم دیگر،باتوجه به مصدومیت گونسالو ایگواین و عملکرد بی ثبات کریم بنزما صحبت کرد و در این باره گفت:« من امیدهای فروانی دارم ولی فکر نمی کنم که بتوانم بازیکنی را خریداری کنم.من چند روز پیش با رئیس باشگاه صحبت کردم و هیچ خبری نیست.سران باشگاه بعد از سرمایه گذاری های سال گذشته شان می خواهند به همین روند ادامه دهندولی نمی توان بازیکن دیگری خریداری کرد. من پول گرفته ام که کار کنم وسعی کنم که بهترین بهره را از بازیکنانی که در اختیار دارم ببرم. ما بازیکنان خیلی خوب زیادی داریم ولی متاسفانه تنها یک مهاجم آماده داریم و آن هم کریم است.» مورینیو ادامه داد:«درک می کنم که مذاکرات تا پایان ژانویه ادامه خواهد داشت، چون تا آن زمان دربها باز خواهد بود ولی این تیم تا پایان رقابتهای این فصل به همین ترتیب ادامه خواهد داد.» به نظر می رسد که مورینیو به رغم مصدومان متعددی که در تیمش دارد، تغییری در ترکیب اصلی تیمش نخواهد داد.او اعلام کرد که آلوارو موراتا، مهاجم جوان تیمش آمادگی لازم برای حضور در ترکیب اصلی تیم را ندارد:« در روزی که بنزما را هم در اختیار نداشته باشیم، با سیستم دیگری بازی خواهیم کرد.مقابل لوانته کریم در ترکیب تی خواهد بود. موراتا آمادگی لازم برای شروع بازیها را ندارد. او با ما تمرین می کند و خیلی مهم است که بتوانیم در پیشرفت او موثر باشیم.»

کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اجازه بدين كلاهمون رو برداريم
    به احترام اتلتيكو بيلبلئو....
    اين تيم توي جام حذفي يه تيم ديگه اس
    Last edited by گرافيكار; 06-01-2011 at 03:25.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

راستی در جواب اون دوستمون که گفت بارسا و رئال خیلی راحت تیمهای دیگه لالیگا رو میبرن و لالیگا سطحش پایینه باید بگم من فکر میکنم این دو تا تیم هستن که خیلی قوین. شما اگر به لیگهای دیگه نگاه کنید هیچ تیمی رو با این همه مهره و ستاره نمیبینید. درسته تیمهاشون هم سطح ترن ولی این به دلیله که تیمهای صدر جدول تو اون لیگها اینقدر قوی نیستن. شما مثلا فکر میکنید اگر بارسا یا رئال تو ایتالیا یا انگلیس بودن قهرمان نمیشدن؟ شاید یه کم امتیاز بیشتر از دست میدادن ولی به نظرم قهرمانیشون مسجل بود.
    شما اگر یکی از بازیهای حتی تیمهایی مثل چلسی یا منچستر رو اگر با بازی بارسا مقایسه کنید میبینید که کیفیتها متفاوته. مثلا تو بارسا ژاوی و اینیستا با یه پاس قطری یه دفعه با کمال دقت و ظرافت توپ رو تو یه موقعیت عالی میبرن سمت دیگه (کاری که ژابی آلونسو تو رئال خوب انجام میده) ولی همچین چیزی رو تو بازی تیمهای دیگه نمیشه دید. ممکنه این دو تا تیم با وجود برتری سبک بعضا در مقابل تیمهایی مثل منچستر یا چلسی نتیجه نگیرن اما همین سبکشون که بهشون اجازه داشتن توپ رو تو زمین میده باعث میشه که تیمهای ضعیف تر رو (تیمهای میانه جدول) به مراتب راحت تر شکست بدن در حالی که مثلا منچستر باید برای برد جلوشون دردسر بکشه
    احسن...
    بالاخره یکی پیدا شد که عین من فکر کنه و حرفهامو تایید کنه،دوستان تیمهای دیگر لیگ اسپانیا به هیچ وجه تیمهای بدی نیستن و هر کدوم واسه خودشون یه تیم بزرگن ولی مشکل اینجاست که بارسلونا و رئال خیلی از بقیه تیمها قوی هستن و اگر تو انگلیس یا ایتالیا هم بودن بازم به راحتی از سایر رقبا فاصله میگرفتن...
    برای مثال میبینید که هر سه بازیکن برتر جهان از بارسا هستن و اگر تیم منتخب جهان رو هم بخواهیم درست کنیم به نظر من 60% این تیم رو بارسا و30% رو رئال تشکیل میدن و فقط 10% واسه بقیه ی تیمهای بزرگ میمونه....
    در واقع میشه گفت فوتبال امروز یعنی اول بارسا و بعدش رئال...
    هر چند رئال تو جام باشگاههای اروپا چند ساله که داره ابروی خودش و لیگ اسپانیا رو زیر سوال میبره ولی انصافآ امسال تیم خیلی بزرگی هست و مطمئنم بعد از بارسا تو دنیا نظیر نداره و امیدوارم حداقل تو یک چهارم ببینمش...
    هر چند بارسا از همین الان قهرمانه

---------- Post added at 03:01 AM ---------- Previous post was at 02:57 AM ----------

در ضمن یادم رفت به خاطر صعود به مرحله ی بعد و زدن اولین گل رسمی ابیدال بهتون تبریک بگم،به امید کسب همه ی جامهای این فصل که اصلآ هم دور از انتظار نیست...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Barcelona 1-1 Athletic Bilbao

از سد بیلبائو گذشتیم

آبیدال بعد اولین گل عمرش از خود بیخود شده بود
    ویا و ضرباتش ...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سروش جان انداختي تيكه رو ها
    علیرضا جان اینو گفتم تا رفاقتها و همدلیها !!! بیشتر بشه و فضای تاپیک صمیمی تر !!! بشه
    +
    حیف بود بارسا به این زودی از گردونه ی رقابتها کنار بره ، دفعه ی قبلی که بارسا در یک جام با این نتیجه صعود کرد قهرمان شد ، ببینیم این بار چه می کنه .

البته بارسا قرعه ی بسیار آسونتری داره نسبت به رئال برای رسیدن به فینال ، رئال احتمالا در بازی بعد باید با اتلتیکو مادرید بازی بکنه و در صورت صعود هم یا با سویا و یا با برنده ی دیدار والنسیا - ویارئال بازی بکنه برای رسیدن به فینال .

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Barcelona 1-1 Athletic Bilbao

از سد بیلبائو گذشتیم

آبیدال بعد اولین گل عمرش از خود بیخود شده بود
    ویا و ضرباتش ...
    منم فکر میکردم این گل اولش هست، اما تو یه مقاله اینگلیسی از سایت گل خوندم که گل دوم بود! کسی میدونه گل اولش رو کی زد؟!!!

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

اتلتیک بیلبائو 1 (1) – بارسلونا 1 (1): صعود بارسا با دومین گل دوران بازی آبیدال!

سایت گل – بارسلونا با دومین گلی که اریک آبیدال در طول دوران بازی‌اش به ثمر رساند به دور بعد جام حذفی راه یافت.

طرفداران بیلبائو به سمت این مدافع فرانسوی سکه‌ای پرتاب کردند که باعث آسیب دیدن او شد، اما او در هر حال در میدان ماند و گل زد. آبیدال 31 ساله یک بار هم در جام حذفی فرانسه گل زده بود! او روی پاس لیونل مسی در دقیقه 75 توپ را از بین پاهای ایرایسوس، دروازه‌بان بیلبائو وارد دروازه حریف کرد.

فرناندو یورنته در دقیقه 85 با پاس دی‌مارکوس با ضربه‌ای دیدنی گل تساوی را زد که البته برای صعود بیلبائو کافی نبود.

ابراهیم آفلای، خرید جدید بارسا هم در این دیدار در آخرین دقایق برای اولین بار با پیراهن بارسا به میدان رفت.
    بارسا در مرحله یک‌چهارم نهایی با ختافه یا بتیس بازی خواهد کرد.

کد:
    پیشنهاد منچستریونایتد؛ مزاحم تمدید قرارداد په په و رئال

سایت گل- باشگاه رئال مادرید قصد دارد قرارداد په په، مدافع پرتغالی اش را تمدید کند اما پیشنهاد باشگاه منچستریونایتد برای خرید این بازیکن، مذاکرات دو طرف را با مشکل مواجه کرده است.

مدافع پرتغالی چند هفته قبل اعلام کرد که دوست دارد برای مدتی طولانی درسانتیاگو برنابئو بماند اما فاصله زیادی که بین دستمزد پیشنهادی او با آنچه باشگاه رئال برایش در نظر گرفته، وجود دارد، موجب شده که هنوز دو طرف برای تمدید قرارداد به توافق نرسند.

قرارداد په په با رئال در تابستان 2012 به پایان می رسد و پیش از این باشگاه بارسونا نیز برای خرید اوابراز تمایل کرده بود. اکنون نیز گفته می شود الکس فرگوسن قصد دارد این مدافع 27 ساله را به لیگ برتر ببرد.

به گزارش نشریه آس، مصدومیت های پی در پی ریو فردیناند موجب شده تا فرگوسن به دنبال خرید یک مدافع با کیفیت و باتجربه برای قلب خط دفاعی تیمش باشد و به همین دلیل، په په را بهترین گزینه برای جانشینی فردیناند می داند.

مذاکرات په په و مدیربرنامه هایش با خورخه بالدانو، مدیر ورزشی رئال در ماه اکتبر بی نتیجه ماند اما رئالی ها قصد دارند رچه زودتر تکلف این بازیکن را روشن کنند زیرا نمی خواهند او را با براساس قانون بوسمن، به راحتی از دست بدهند.

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منم فکر میکردم این گل اولش هست، اما تو یه مقاله اینگلیسی از سایت گل خوندم که گل دوم بود! کسی میدونه گل اولش رو کی زد؟!!!
    On 17 January 2007, Abidal scored the first goal of his career in a 1–0 Lyon victory over Le Mans on a 2006–07 Coupe de la Ligue semi–final match.

On the 5th of January 2011, Abidal scored his first ever goal for Barcelona at the San Mames stadium in the Copa del Rey vs Athletic Bilbao. His goal meant that Barcelona could advance to the quarter-final since they gone through by away goal.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •